هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
ari_14 سلام
-
What’s that icy thang hangin’ ’round my neck?
That’s gold, show me some respect (oh ah)
-
ari_14 سلام
-
My life’s a movie, Tom Cruise
-
ari_14 خوبم
🩵
شما خوبسی؟ -
-
And I can’t help lovin’ myself
-
بچها من خیلی خیلی این روزا تحقیق کردم و فکر کردم
دلم میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۲۳ میخواد
متاسفانه مدلی که فعلا وارد ایران میشه تک دیفرانسیله و نمیدونم چرا ظرفیت موتورش بجای ۲٫۵ لیتر، ۱٫۵ لیتره:/
البته هنوز فکر کنم کامل وارد بازار نشده، تازه همین تیر ماه فراخوان واریز وجه اش بود
ولی خیلی ماشین خوبیه خصوصا برای خانواده
۷ تا صندلی داره که ۲ تاش قابل جمع شدنه تا ظرفیت صندوق عقبو زیادتر کنه
رادار نقطه کور و دوربین ۳۶۰ درجه و کروز کنترل هم داره
از بیصدا ترین اتاقک هارو داره
گیربوکسش cvt هست ولی ظاهراً حس بدی منتقل نمیکنه
Mild hybrid یعنی هیبریدی خفیف هم هست که چی از این بهتر، مصرف سوخت و استهلاک قطعات رو میاره پایینتر و خیلی روی قیمت تاثیر نداره
مدل دو دیفرانسیل هم پی لاین هم که خداست
البته اگه دو دیفرانسیلش بیاد بازار ایران:/
اگر نیاد که دلم میتسوبیشی asx 2018 میخواد
درسته اندازه ماشین های چینی آپشن نداره، ولی اصلا ماشینی با اصالت ژاپنی رو نمیشه با این آت آشغال های چینی مقایسه کرد
میتسوبیشی حتی با ماشین های کره ای هم قابل مقایسه نیست -
هوش مصنوعی دارای خطرات احتمالیست؟! قطعا.
اما از لحاظ اخلاقی، مصداق "دیگ به دیگ می گه روت سیاه" هستیم. ما از اخلاق و رفتار انسانی در مورد حیوانات و محیط زیست چه می دانیم؟ تقریبا هیچ.
وقتی نوبت به درس اخلاق می رسد، بشریت بار ها و بار ها در طول تاریخ در آزمون آن مردود شده!
احتمالا ماشین های ابر هوشمند به درکی بالاتر از درک ما در مورد مرگ و زندگی و خلقت و نابودی می رسند. پس این ایده که آن ها ما را منقرض می کنند آن هم به خاطر این واقعیت ساده که ما آن قدر ها که باید کار آمد نیستیم، فقط فرافکنی بدترین جنبه های روانشناسی خودمان روی چیزی است که درک نمی کنیم و هرگز درک نخواهیم کرد.مارکمنسن
-
@Venus655 یبار معدهم درد میکرد.همینطوری که داشن درد میکرد یهو دور و بر قلبمم درد گرفت.این که درد گرفت درد معدهم دیگه حس نشد.انگار دیگه درد نمیکرد.یاد این افتادم با حرفت.
-
بازار خودرو ایران خیلی جالبه
درواقع خیلی خیلی جالبه
خودرو ای که قیمت جهانی اش ۸۰ هزار دلاره و با دلار ۶۰ تومن نهایتا باید در بیاد ۵ میلیارد، الان بازار دست دوم و کار کرده اش با قیمت حدود ۱۲ میلیارد معامله میشه... -
@Venus655 یبار معدهم درد میکرد.همینطوری که داشن درد میکرد یهو دور و بر قلبمم درد گرفت.این که درد گرفت درد معدهم دیگه حس نشد.انگار دیگه درد نمیکرد.یاد این افتادم با حرفت.