-
سلام دوستان. من میخوام سال بعد کنکور بدم به برنامه ریزی نیاز دارم اگه مشاور گزینه 2 سراغ دارید لطفا معرفی کنید. خیلی ممنون میشم کمکم کنید.
mhsh
Afsoon Khorasani
سلام
فکر کنم اگه سوال هاتون رو تو دسته مشاوره بپرسین بهتر باشه
ابتدا لینک زیر رو بببنید
http://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم -
mohamad.rgh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها ما میایم اینجا که یکم از فضای درس خوندن دور و شاد بشیم...لطفا از شوخی کردن های بقیه دلخور نشین...مرسی
حالا یه بنده خدا اشتباهی گفته دی امما که نباید مسخرش کنیم
...پس شاد باشین و با هم بخندین نه اینکه به هم دیگه بخندین
سلام بنده ی دیگه خدا ...
مثل اینکه منظورم رو نفهمیدید ...
من موندم شما درس رو چطوری میفهمید ؟
در ضمن هیشکی حق نداره اینجا کسی دیگه رو مسخره کنه
اگه قراره مسخره کردن و خندیدنی هم در کار باشه اونم باید به فهم و درک شما باید خندیده بشه
چون من به اقا سهند هم توضیح دادم من منظورم از 20 دی ام این بود که بالای الف ام در 20 دی ام اگه فتحه بزارید فک کنم منظورم رو بفهمید البته ان شا الله
نه اینکه بالای ام در دی ام مصوت و رو بزارید
یا به زبان دیگه منظورم از 20 دی ام یعنی 20 دی هستم
بازم میگم از من پرسیده نشده بود که متولد چه روزی هستم ...
اگه سوالی پرسیده میشد بله باید میگفتم 20 ام دی
ولی سوالی پرسیده نشده بود ...و من خودم گفتم 20 دی ام
فهمیدید یا بازم توضیح بدم ؟نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 بله بله کاملا قانع شدیم
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداوندا
تو میدانی که من دلواپس فردای خود هستم
مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را
مبادا گم کنم اهداف زیبا را
دلم بین امید و نا امیدی میزند پرسه
می کند فریاد ، میشود خسته
مرا نگذارلحظه ای تنها خدا! -
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
کسی هست ؟ دلم شدید گرفتست -
سلام
کسی هست ؟ دلم شدید گرفتست1996.seliya
سلام
چرا دلتون گرفته؟
من گوش میدم -
1996.seliya
سلام
چرا دلتون گرفته؟
من گوش میدمنوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهroz از همه چی .از کل زندگیم و این روزای تکراری که هیچ اتفاق خوبی توش نمیفته تنها امیدم به اینه خدا هوامو داره وگرنه خیلی وقت پیش کم اورده بودم.
-
roz از همه چی .از کل زندگیم و این روزای تکراری که هیچ اتفاق خوبی توش نمیفته تنها امیدم به اینه خدا هوامو داره وگرنه خیلی وقت پیش کم اورده بودم.
1996.seliya
عزیزم
اتفاق خوبه رو تو باید رقم بزنی
بیشتر بگو -
خداوندا
تو میدانی که من دلواپس فردای خود هستم
مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را
مبادا گم کنم اهداف زیبا را
دلم بین امید و نا امیدی میزند پرسه
می کند فریاد ، میشود خسته
مرا نگذارلحظه ای تنها خدا!نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده1996.seliya عالی
-
roz از همه چی .از کل زندگیم و این روزای تکراری که هیچ اتفاق خوبی توش نمیفته تنها امیدم به اینه خدا هوامو داره وگرنه خیلی وقت پیش کم اورده بودم.
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده1996.seliya صبر داشته باش صبح میشود این شب...باز میشود این در...صبر داشته باش
-
1996.seliya
سلام
تاشب نروی سحر به منزل نرسی -
1996.seliya
این تاپیکو بخون
http://forum.alaatv.com/topic/1103/انگيزه
امیدوارم دلت آروم بشه -
1996.seliya
عزیزم
اتفاق خوبه رو تو باید رقم بزنی
بیشتر بگونوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهroz میدونم .ادم نا امیدی نیستم تو هیچ شرایطی ولی گاهی انقدر کم میارم که نمیدونم چیکار کنم.ازبچگی تنها بودم و مستقل از پدرمادرم زندگی کردم. اما این کمبود انقدری الان به روحیم صدمه زده که خیلی روم تاثیرگذاشته و کل زندگیم رو ازینرو به اونرو کرده
-
roz میدونم .ادم نا امیدی نیستم تو هیچ شرایطی ولی گاهی انقدر کم میارم که نمیدونم چیکار کنم.ازبچگی تنها بودم و مستقل از پدرمادرم زندگی کردم. اما این کمبود انقدری الان به روحیم صدمه زده که خیلی روم تاثیرگذاشته و کل زندگیم رو ازینرو به اونرو کرده
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده1996.seliya گاهی اوقات باید بعضی افراد رو تو زندگیت گم کنی تا خودت رو پیدا کنی
-
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
roz اسمم سلیا.
-
1996.seliya
سلام
تاشب نروی سحر به منزل نرسینوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNGU تاشب نروی روز به جایی نرسی تا غم نخوری به غم گساری نرسی
-
roz اسمم سلیا.
1996.seliya
خوندی تاپیکو؟ -
1996.seliya
خوندی تاپیکو؟نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهroz اره عزیزم مرسی.
-
roz اره عزیزم مرسی.
1996.seliya
خوبه
نبینم دلت گرفته باشه ها خب؟ -
1996.seliya گاهی اوقات باید بعضی افراد رو تو زندگیت گم کنی تا خودت رو پیدا کنی
نوشتهشده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.rgh ولی نمیتونی که پدرو مادرت و گم کنی اونا هویتتن .همه چیزتن