هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
حس می کنم اینجوری بهتره چون احساساتت توی تصمیم گیریت دخیل نیست!
-
اوضاع ماالیم یجوری خرابه نه تنها نمیتونم جزوه ها و کتابی که معلم میخاد بااون طول سوال پیش بریم و بگیرم نه میتونم کتاب تستای رشته مو بگیرم.....شاید بتونم یه کتاب جیبی مهر ماه اونم دست دوم با ارسال رایگان بگیرمممم
خدایا یا منو کتاب کن یا یه گونی شمش طلا بنداز بتونم کتاب تست بخرم..بعد میگن قبولی کنکور اسونه -
فکر کردم دلم از سنگ شده، پس چرا بازم تنگ شده
-
من موندم و حال بدم، واست قید دنیارو زدم
-
-
کل شهر و زیر رو رو کردم دنبال کتاب فرمول 20 فیزیک ریاضی نیست که نیستتتتت نه تو سایتا هست نه چیزی اگه هم باشه کشیدن رو قیمتش
Hako
فعلا از روی پی دی اف بخون -
-
Hako
کانالای تلگرام رایگان گذاشتن -
jahad_121 چرا نشه
فقط شاید سلیقه تون نشه
فعلا دارم کتاب حیفا۲ از اقای جهرمی رو میخونم
یک رمان مربوط به برنامه های یهودی ها نقششون در انحراف دینی ما ارتباطشون با پایگاه های آمریکایی در عراق و انگلیسی ها
کلا همه ریختن وسطبرای نابودی اسلام
این تموم شه شاید طرح کلی رو ادامه بدم
شایدم صلح امام حسن رو شروع کنم
البته تو این روزها که ازاد ترم دلم میخواست شبی یک دعا از صحیفه سجادیه هم بخونم🥲نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121 چرا نشه
فقط شاید سلیقه تون نشه
یک رمان مربوط به برنامه های یهودی ها نقششون در انحراف دینی ما ارتباطشون با پایگاه های آمریکایی در عراق و انگلیسی ها
البته تو این روزها که ازاد ترم دلم میخواست شبی یک دعا از صحیفه سجادیه هم بخونم🥲مهدی ۱۴ ام
داستان از این قراره که یهودی ها دست بردن در واقعه ی ظهور. و موعود و تا الان ۱۳ تا مهدی رو در غالب های مختلف به دنیا عرضه کردن( از جمله فرقه یمانی ها و شیعیان انگلیسی ) و تو این داستان اخرین مهدی رو به عنوان مهدی ۱۴ ام میفرستن و سیزده تای قبلی باید بیعت کنند. یجوری برنامه رو چیندن که خود اون فرد یهودی که این برنامه رو داره پیش میبره باورش شده و میخواد مسلمانِ ابومجد ( مهدی چهاردم) بشه
️
jahad_121 -
یه کف دست لواشک 108 تا کالری داره ؟
️
-
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121 چرا نشه
فقط شاید سلیقه تون نشه
البته تو این روزها که ازاد ترم دلم میخواست شبی یک دعا از صحیفه سجادیه هم بخونم🥲مهدی ۱۴ ام
داستان از این قراره که یهودی ها دست بردن در واقعه ی ظهور. و موعود و تا الان ۱۳ تا مهدی رو در غالب های مختلف به دنیا عرضه کردن( از جمله فرقه یمانی ها و شیعیان انگلیسی ) و تو این داستان اخرین مهدی رو به عنوان مهدی ۱۴ ام میفرستن و سیزده تای قبلی باید بیعت کنند. یجوری برنامه رو چیندن که خود اون فرد یهودی که این برنامه رو داره پیش میبره باورش شده و میخواد مسلمانِ ابومجد ( مهدی چهاردم) بشه
️
jahad_121@jahad-20 وایییی چه خوبند
مرسییی🩵
تو این زمینه ها اتفاقا دنبال هم می کنم درباره یهودی ها
مرسی خیلی خوبه
بازم چیز جدید خواستید شروع کنید بهم بگید️
-
ای وای ای وای به ممد حیدری...
-
:))))
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دنبال چه میگردی
اون رفته از این شهر
اون رفته از اینجا
بیهوده نکن کوشش
که اون گمشده ما دیگه نمیشه پیدا -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط نقطه انجام شده
حیف باشد که تو یار من و من یار تو باشم
که نشاید که تو فخر من و من عار تو باشم
خویشتن بر تو نبندم که من از خود نپسندم
که تو هرگز گل من باشی و من خار تو باشمفقط سعدی میتونه اینقدر با لطافت حق بگه=)))
غزل ۴۰۲ اگه خواستید بخونیدش، شعردانه هم کاملشو گذاشتم:)
-
الله و اکبر://///