هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally
من ده میلیون دلار و میگیرم بعد میرم یکم عشق و حال میکنم خداحافظیامو میکنم دل کندما میکنم چون میدونم این بالاخهر یه روز اتفاق می افته
بعدش کارت اهدای عضو مو میگرفتم با مابقی پول زندگی ادمای دیگه رو نجات میدادمHako
من ترجیح میدم هر روز صبح از طلوع آفتاب لذت ببرم
تلاش کنم ایده بدم و بنظرت هیجان انگیز نیست که آینده خیلی غیرقابل پیش بینیه؟ -
Hako خب پس منم خلاصه میگم
اوتاکو بودن یعنی هر مزخرفی که با برچسب انیمه و مانگا(تو ایران فقط انیمه و مانگا، ولی تو خارج شامل گیم و کاسپلی و ... هم میشه) وجود داره رو تماشا میکنی یا میخونی
چرا؟ چون n نفر دیگه هم اونو دیدن
البته خیلی چیزای دیگه هم هست که بنظرم خودتون باید به این نتیجه برسین -
بد گند زدم
اقا من یه چنل غیبت دارم بعد توی این عکس معلممو فرسستادم رو موهاش کات زدم نوشتم که فلانی انگار همیشه موهاشو گاو لیس زده-از همون چنلم ارائه رو براش فور زدم -نگو فور واردم برای عموم قابل نمایشه
بعد چت کانالم فعاله دیدم نوشته اره میدم گاوهایی مثل تو صبح قبل کلاس برام لیس میزنن -
Hako
Hako
تلاش کنم ایده بدم و بنظرت هیجان انگیز نیست که آینده خیلی غیرقابل پیش بینیه؟@Sally
-
بد گند زدم
اقا من یه چنل غیبت دارم بعد توی این عکس معلممو فرسستادم رو موهاش کات زدم نوشتم که فلانی انگار همیشه موهاشو گاو لیس زده-از همون چنلم ارائه رو براش فور زدم -نگو فور واردم برای عموم قابل نمایشه
بعد چت کانالم فعاله دیدم نوشته اره میدم گاوهایی مثل تو صبح قبل کلاس برام لیس میزنن -
Hako
Hako ببین باید بیشتر تجربه کسب کنی تا متوجه بشی
الان ما فکر میکنیم اوتاکو بودن یعنی من انیمه و مانگا دوست دارم و تمام
ولی اوتاکو بودن واقعا یعنی یه شخصیت مزخرف داشتن و یسری چیزای بد دیگه که مسلما نه شما و نه هیچکس اینجوری نیست -
Hako
تلاش کنم ایده بدم و بنظرت هیجان انگیز نیست که آینده خیلی غیرقابل پیش بینیه؟@Sally من هیچوقت، تاکید میکنم هیچوقت چنین طرز فکری نداشتم
-
همیشه نگرانم، حتی بعد بدست آوردن چیزی که سالها آرزومه
-
همیشه نگران، همیشه مضطرب، همیشه ناامید
-
CpR من چون میدونم به این دید خیلی سخت میرسم برای همین یه مرز بین خودمو اطرافیان کشیدم که از اون مرز دیگه کسی رد نشه...
برای همینه که مهم نیست کجا و کیا(حتی والدینم) هیچ کسی بیشتر از ۳۰ درصدو منو نمیشناسه و نمیدونه... و فقط دو یا سه نفر هستن که منو بیشتر از ۲۰ درصد میفهمن یا میشناسن
و شناخت شامل هرچیزی مربوط به من میشه مخصوصا درونیاتم...