هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@f-nalist
-
@f-nalist لعنت به تو الان ذهنم مشغپل شد
-
البته واقعا یه سری چیزا که اینجا تبدیل به سنت شده خیلی عجیبن، مثلا همین بحث لایک و دیس لایک، طرف توهین هم میکنه آدم لایک میکنه، چه جور بگم، لایک و دیس لایک اینجا یه جور حالت من حرفت رو شنیدم/من برای حرف تو ارزش قائل هستم داره.
یا چون تعداد کمه ناخودآگاه باید با اکثریت ارتباط برقرار کنی. جاهای دیگه اینجور نیست، تو شاید با پنج درصد افراد اوکی بشی، ولی اینجا به سمتی حرکت میکنه که باید با اکثریت اوکی باشی. سر همین یه سری چهارچوب اخلاقی و یه سری قانونای نانوشته ایجاد شدن که همه بتونن هم دیگه رو تحمل کنن. -
@f-nalist این خودش مرض ویروس دارهههههه
-
@xanomi جون
-
-
البته واقعا یه سری چیزا که اینجا تبدیل به سنت شده خیلی عجیبن، مثلا همین بحث لایک و دیس لایک، طرف توهین هم میکنه آدم لایک میکنه، چه جور بگم، لایک و دیس لایک اینجا یه جور حالت من حرفت رو شنیدم/من برای حرف تو ارزش قائل هستم داره.
یا چون تعداد کمه ناخودآگاه باید با اکثریت ارتباط برقرار کنی. جاهای دیگه اینجور نیست، تو شاید با پنج درصد افراد اوکی بشی، ولی اینجا به سمتی حرکت میکنه که باید با اکثریت اوکی باشی. سر همین یه سری چهارچوب اخلاقی و یه سری قانونای نانوشته ایجاد شدن که همه بتونن هم دیگه رو تحمل کنن. -
@Zahra-HD
مِهردُخت
زهرا بنده خدا 2
_MILAD_
Ainoor البته فک کنم
Matin Mousavi 1
و.... -
@f-nalist اون تیکه رو دیدم ولی منم یادم نمیاد حتا یادمه بعدش رفتم یچیزم سرچ زدم ولی باز یادم نمیاد
-
بمونه یادگار از روزی ک باز فهمیدم جز خودم کسی ندارم:)
حتی همون خانواده هم بدون اینک بدونن چی داری میکشی تو این اتاق کوفتی هزار جور تیکه و طعنه میزنه:)ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بمونه یادگار از روزی ک باز فهمیدم جز خودم کسی ندارم:)
حتی همون خانواده هم بدون اینک بدونن چی داری میکشی تو این اتاق کوفتی هزار جور تیکه و طعنه میزنه:)منم امشب فهمیدم همینو
من فقط تو این دنیا مامانمو دارم -
شناسه پست نامعتبر است و زهرمار