هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
یادم نمیاد یه اسم عجیبی بود در حد عجیب بود کاوایی -
Blue28
دقیقا -
@f-nalist
-
@f-nalist لعنت به تو الان ذهنم مشغپل شد
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیی
-
البته واقعا یه سری چیزا که اینجا تبدیل به سنت شده خیلی عجیبن، مثلا همین بحث لایک و دیس لایک، طرف توهین هم میکنه آدم لایک میکنه، چه جور بگم، لایک و دیس لایک اینجا یه جور حالت من حرفت رو شنیدم/من برای حرف تو ارزش قائل هستم داره.
یا چون تعداد کمه ناخودآگاه باید با اکثریت ارتباط برقرار کنی. جاهای دیگه اینجور نیست، تو شاید با پنج درصد افراد اوکی بشی، ولی اینجا به سمتی حرکت میکنه که باید با اکثریت اوکی باشی. سر همین یه سری چهارچوب اخلاقی و یه سری قانونای نانوشته ایجاد شدن که همه بتونن هم دیگه رو تحمل کنن. -
@f-nalist این خودش مرض ویروس دارهههههه
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بمونه یادگار از روزی ک باز فهمیدم جز خودم کسی ندارم:)
حتی همون خانواده هم بدون اینک بدونن چی داری میکشی تو این اتاق کوفتی هزار جور تیکه و طعنه میزنه:) -
این پست پاک شده!
-
@xanomi جون
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نزار بمونه غمت رو دلم عشق دردسر ساز
-
Blue28
دیدی این صحبتای مشاورارو
میگه جلو بچه ها داد نزنید بچه ها کارخودشونو میکنن ولی روشون اثر داره
منم شدم این -
Hako دقیقا، جو اینجا به شدت با هرجایی که فکر میکنی تفاوت داره، البته نه اینکه تفاوت چیز عجیبی باشه، هرجایی تفاوت های زیادی با جاهای دیگه داره، ولی جو اینجا، جوی هست که کمتر جایی پیدا میشه، سر همین احساس عجیب بودن بهت دست میده.
-
البته واقعا یه سری چیزا که اینجا تبدیل به سنت شده خیلی عجیبن، مثلا همین بحث لایک و دیس لایک، طرف توهین هم میکنه آدم لایک میکنه، چه جور بگم، لایک و دیس لایک اینجا یه جور حالت من حرفت رو شنیدم/من برای حرف تو ارزش قائل هستم داره.
یا چون تعداد کمه ناخودآگاه باید با اکثریت ارتباط برقرار کنی. جاهای دیگه اینجور نیست، تو شاید با پنج درصد افراد اوکی بشی، ولی اینجا به سمتی حرکت میکنه که باید با اکثریت اوکی باشی. سر همین یه سری چهارچوب اخلاقی و یه سری قانونای نانوشته ایجاد شدن که همه بتونن هم دیگه رو تحمل کنن.Comrade لایککردن برای من نوعی ابراز دوستیه
از هرکی خوشم بیاد و بدوستمش لایکش میکنم -
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخه تو مگ وضعم دیدی؟
مگ اصن مهمه برات؟
وقتی کاری نمیکنی حداقل تر نزن تو روحیم
وقتی چیزی نمیدونی حرف نزن
کاش اصن نیای تو اتاقم:) -
@Zahra-HD
مِهردُخت
زهرا بنده خدا 2
_MILAD_
Ainoor البته فک کنم
Matin Mousavi 1
و....نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally عجبا
-
@f-nalist اون تیکه رو دیدم ولی منم یادم نمیاد حتا یادمه بعدش رفتم یچیزم سرچ زدم ولی باز یادم نمیاد
-
حتی همون خانواده هم بدون اینک بدونن چی داری میکشی تو این اتاق کوفتی هزار جور تیکه و طعنه میزنه:)نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حتی همون خانواده هم بدون اینک بدونن چی داری میکشی تو این اتاق کوفتی هزار جور تیکه و طعنه میزنه:)منم امشب فهمیدم همینو
من فقط تو این دنیا مامانمو دارم -
شناسه پست نامعتبر است و زهرمار