هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
jahad_121 اوهوم درست میگی... متاسفانه نمیشه منکر این تفاوتا شد.. (البته رو مدیریت خانواده یکم گارد دارم چون من یکی ک کلا از این چیزا بیزارم مگه مجردی چشه😂😂😂)
نظر منو بخوای ب خاطر همین چیزا ک گفتی مثلا اجباری نباشه برا خانما.. اختیاری باشه.. صرفا برای علاقه مندان😂
و ی دوره اجباری برای اموزشای اولیه مثل همین تیرانداری
(تو راهنمایی داشتیم فکر کنم ولی یه جلسه بود برای درس امادگی دفاعی ک اونم چون فککر کنم زمان اعتراضات مردم برای بنزین و ... بود اسلحه نیاوردن مدرسه و تئوری یاد دادن😐)Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121 اوهوم درست میگی... متاسفانه نمیشه منکر این تفاوتا شد.. (البته رو مدیریت خانواده یکم گارد دارم چون من یکی ک کلا از این چیزا بیزارم مگه مجردی چشه😂😂😂)
😂👌🏻 مجردی یک چیز دیگست تا میشه باید ازش استفاده کنیم ✨😂
نظر منو بخوای ب خاطر همین چیزا ک گفتی مثلا اجباری نباشه برا خانما.. اختیاری باشه.. صرفا برای علاقه مندان😂
👌🏻دقیقا
(تو راهنمایی داشتیم فکر کنم ولی یه جلسه بود برای درس امادگی دفاعی ک اونم چون فککر کنم زمان اعتراضات مردم برای بنزین و ... بود اسلحه نیاوردن مدرسه و تئوری یاد دادن😐)هعییی ارههه🛵
من که تازه دبیرستان هم یک دوره همیشه بود برای یک سری هامون عین همون اون سالی که ما عضو شدیم
هیچ از پوچ 🚙
ماکت یک سری چیزا جنگی رو دیدم ولی طبیعی شو ندادن بهمون😂 -
چند وقتیه غذا درست کردن صفر تا صدش با خودمه و امروز می خوام قورمه سبزی درست کنم 🤝
باید بزنم رو دست مامانم ها ها 🍬😂
امیدوارم برعکس نشه👀 -
و راستی بچه ها یادتونه گفتم تو درست کردن برنج ایرانی خیلی مشکل دارم ؟
یسسس
الان دیگه حتی بهتر از مامانم برنج دم می کنم 😌🤣
jahad_121 -
چند وقتیه غذا درست کردن صفر تا صدش با خودمه و امروز می خوام قورمه سبزی درست کنم 🤝
باید بزنم رو دست مامانم ها ها 🍬😂
امیدوارم برعکس نشه👀پرستو بابایی
نسترن قهرماننن می شهههههه
خدا می دونه که حقشهههههه -
پرستو بابایی
خدا می دونه که حقشههههههAnzw 18

ایستاده ازت تشکر می کنمممممم 🖐️😂❤️ -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
😂👌🏻 مجردی یک چیز دیگست تا میشه باید ازش استفاده کنیم ✨😂
👌🏻دقیقا
(تو راهنمایی داشتیم فکر کنم ولی یه جلسه بود برای درس امادگی دفاعی ک اونم چون فککر کنم زمان اعتراضات مردم برای بنزین و ... بود اسلحه نیاوردن مدرسه و تئوری یاد دادن😐)هعییی ارههه🛵
من که تازه دبیرستان هم یک دوره همیشه بود برای یک سری هامون عین همون اون سالی که ما عضو شدیم
هیچ از پوچ 🚙
ماکت یک سری چیزا جنگی رو دیدم ولی طبیعی شو ندادن بهمون😂jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مجردی یک چیز دیگست تا میشه باید ازش استفاده کنیم
تا اخر عمر😂✌🏻
-
پرستو بابایی
خدا می دونه که حقشههههههAnzw 18 به لطف یزدان و بچها
نسترن قهرمان میشه ... نسترن قهرمان میشه
این شعرو وقتی من ۱۳ سالم بود توی مسابقات ژیمناستیک کردستان میخوندیم 😂
بعدشم میگفتیم ...
نسترن دست تکون بده نسترن دست تکون بده دست تکون میداد خوشحال میشدیم 😂
یکی دیگم بود میگفتن
وری گود وری گود عالی بود 😂 با ریتم بخون
دخترام که کلی شعر بلد بودن میخوندن ما اینقد ساده بودن شعرامون -
این پست پاک شده!
-
دلی چون شمع می باید که بر جانم ببخشاید...
-
@Sally واقعا ۱۴ سال اختلاف سنی کمیه؟!
اگه قراره ایراد و اشکال از نویسنده بگیری باید فنی باشه نه سلیقهای...هرچند فکر نمیکنم درجایگاهی باشیم که بتونیم اینکارو کنیم:person_shrugging_light_skin_tone:
درباره علاقه داشتن یا نداشتن به یه شخصیت داستانی هم سلایق متفاوته یکی ممکنه خوشش بیاد و یکی نه...نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
۱۴
پس شوگرددیش بوده
هیچ جوره تو کتم نمیره که چرا جودی با اون مرد ازدواج کرد :///// -
@Sally واقعا ۱۴ سال اختلاف سنی کمیه؟!
اگه قراره ایراد و اشکال از نویسنده بگیری باید فنی باشه نه سلیقهای...هرچند فکر نمیکنم درجایگاهی باشیم که بتونیم اینکارو کنیم:person_shrugging_light_skin_tone:
درباره علاقه داشتن یا نداشتن به یه شخصیت داستانی هم سلایق متفاوته یکی ممکنه خوشش بیاد و یکی نه...نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
درباره علاقه داشتن یا نداشتن به یه شخصیت داستانی هم سلایق متفاوته یکی ممکنه خوشش بیاد و یکی نه...
بله کاملا درسته 🤝
-

رتنسکوژتثمصوس -

Blue28

Comrade

پرستو بابایی

@f-nalist

Anzw 18

@danial-hosseiny -
چند تا فن آرت از بعضی کارکتر های یه بازی بودن
-

Blue28

Comrade

پرستو بابایی

@f-nalist

Anzw 18

@danial-hosseiny -
از دیشب تو شوکم..
زن خیلی خوبی بود:)
شاید اونجا جای بهتری باشه براش.. -
Anzw 18 به لطف یزدان و بچها
نسترن قهرمان میشه ... نسترن قهرمان میشه
این شعرو وقتی من ۱۳ سالم بود توی مسابقات ژیمناستیک کردستان میخوندیم 😂
بعدشم میگفتیم ...
نسترن دست تکون بده نسترن دست تکون بده دست تکون میداد خوشحال میشدیم 😂
یکی دیگم بود میگفتن
وری گود وری گود عالی بود 😂 با ریتم بخون
دخترام که کلی شعر بلد بودن میخوندن ما اینقد ساده بودن شعرامون_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
وری گود وری گود عالی بود با ریتم بخون
یاد رپ کردن خودمون افتادم
وری گود گود گودااا گودااااا گودااااا😂💔 -
Anzw 18

ایستاده ازت تشکر می کنمممممم 🖐️😂❤️پرستو بابایی
فداااای تو😂💙
غذات در چه حاله؟