هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دلم گرفته
-
چقده سخته خدایا
-
-
@E-B-BUTTERFLY
انشالله سال بعد شما تجربه کنید
اما لطفا هیچ وقت خوشحالی تون رو با کسی تقسیم نکنید نهایتا بهتون میگن شما میخواین خودنمایی کنید@Sally خیلی ممنونممم
بله متاسفانه این موضوع حقیقت داره. به تجربه به من ثابت شده که خوشحالی و موفقیت ها رو نباید با دوستان به اشتراک گذاشت. بالاخره شعله حسادت در وجود هر انسانی هست و نمیشه تغییرش داد. اما کسانی هم هستند که موفقیت شما آرزوی قلبیشون هست. من به شخصه به جز مادر و پدرم فرد دیگری رو با این ویژگی نمیشناسم. -
خدایی تو این بارون نباید نشست خونه
-
-
@Sally خیلی ممنونممم
بله متاسفانه این موضوع حقیقت داره. به تجربه به من ثابت شده که خوشحالی و موفقیت ها رو نباید با دوستان به اشتراک گذاشت. بالاخره شعله حسادت در وجود هر انسانی هست و نمیشه تغییرش داد. اما کسانی هم هستند که موفقیت شما آرزوی قلبیشون هست. من به شخصه به جز مادر و پدرم فرد دیگری رو با این ویژگی نمیشناسم.@E-B-BUTTERFLY
حسادت که نه ولی خب همیشه اشتباه برداشت میشه -
Blue28
دیدی امتحانات میان ترم شروع شد ؟ -
جوری که پست برام کتاب فرستاده >>>
ای کاش میتونستم ابنو به سارای پارسال که خیلی مضطرب بود و گریه میکرد نشون میدادم@Sally فوقالعاده است
امیدوارم باز هم این طور لحظات لذت بخشی رو تجریه کنی که جواب سختی و تلاش زحمت ها کمی با این چیزای کوچیک شیرین و لذت بخش جبران میشه -
@Sally من جمعه دارم 3 روز دیگه
و فردا هم کوییز شیمی دارم
تا 4 شنیه هم حدود 70 تا تمرین ریاضی باید تحویل بدم
فردا هم جشن برای ورودی ها داریم
همه چی شده با هم -
@Sally فوقالعاده است
امیدوارم باز هم این طور لحظات لذت بخشی رو تجریه کنی که جواب سختی و تلاش زحمت ها کمی با این چیزای کوچیک شیرین و لذت بخش جبران میشهjahad_121
مرسی انشالله جایزه نوبل شیمی بگیری🫂
-
خب فعلا خدافظ دوستان
-
@Sally قربونت مرسیی
🩵