هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دلم پیاده روی طولانی میخواد
میخوام هوای پاییز رو نفس بکشم
میخوام مغزم ری استارت بشه
خستم از خونه خستهلیلی_ من دلم میخواد بعد کنکور تمام این اطلاعات به درد نخور از مغزم پاک بشه. روحم سبک شه و احساس کنم تازه متولد شدم.
-
لیلی_ من دلم میخواد بعد کنکور تمام این اطلاعات به درد نخور از مغزم پاک بشه. روحم سبک شه و احساس کنم تازه متولد شدم.
-
@E-B-BUTTERFLY
کاش بشه اینطوری
واقعا خیلی خستم نه از اطلاعات درسی
از بقیه چیزایی که توی مغزم رفت و آمد میکننلیلی_ موافقم. من جدیدا نسبت به بعضی از موضوعات حساس تر شدم و مدام ذهنم اون اتفاقاتی که باعث ایجاد حساسیت و ناراحتی شده رو تجزیه تحلیل میکنه. جدیدا متوجه نگاه بد بعضی ها نسبت به خودم میشم. در ظاهر لبخند میزنن ولی در باطن چشم دیدن موفقیت ها و پیشرفتت رو ندارن و این موضوع خیلی من رو آزار میده چون میتونم اون ذهن مریضشون رو بخونم.
-
خیلی مهمه ادم توجه و انرژیش روی چی میذاره.
-
پاککردن کل سوشال مدیا یک لطف به خود ادم.
-
لیلی_ موافقم. من جدیدا نسبت به بعضی از موضوعات حساس تر شدم و مدام ذهنم اون اتفاقاتی که باعث ایجاد حساسیت و ناراحتی شده رو تجزیه تحلیل میکنه. جدیدا متوجه نگاه بد بعضی ها نسبت به خودم میشم. در ظاهر لبخند میزنن ولی در باطن چشم دیدن موفقیت ها و پیشرفتت رو ندارن و این موضوع خیلی من رو آزار میده چون میتونم اون ذهن مریضشون رو بخونم.
-
Succinate
به اسمشم میخوره... هم بیوعه، هم شیمیه، هم فیزیک، ترکیب سم
خیلی باحال بودهما مراقب داشتیم میرفت از رو جواب بچههای دیگه نگاه میکرد میومد به اینایی که بلد نبودن میگفت
️
بهش آدرس هم میدادن میگفتن از رو فلانی نگاه کن بگو
دانشگاهت کجاس؟چیکاره مگه که دوسش نداری؟
خود خود خوااابن...تصور کن کلاس ساعت ۲ تا ۴...ناهار سنگین خوردی، روش هم دووغ، استاد صداشو رو یه حالت تنظیم میکنه و با همون تا آخر میره، لامپا همه خاموش و فقط پروژکتو روشنه، پردهها کشیده...کلاس تاریک تاریک...فقط پتو و بالش کمه وگرنه بقیه شرایط کاملا مهیاس
تا حالا با پوینتر تو چشمت نور ننداختن که بدونی خجالت چیه🥲
یه همکلاسیم یه بار رفته بود ته کلاس، به دیوار تکیه بود، چشماش بسته و دهنش باز و خوااب بود... و چند دقیقه استاد داشت میگفت چقد خوب خوابیده
اگه به دانشگاه باشه که میگرده ببینه بدترین برنامهی ممکن کدومه همونو اجرا میکنه...ولی ما تقریبا از ترم ۳ به بعد دیگه برنامهی امتحانا و بخشی از برنامهی کلاسی رو خودمون میچینیم و تو این زمینه کمتر به مشکل میخوریم
آره آمار زیسیتی خیییلی یجوریه ولی این آمار ما بیشتر خندهدارهجلسه پیش استاد داشت درباره واریانس و انحراف معیار و .... صحبت میکرد درس میداد، یه جلسه هم چارکها رو میگفت 🫠
بعد اینارو میخواد میانترم حذفی بگیره
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
به اسمشم میخوره... هم بیوعه، هم شیمیه، هم فیزیک، ترکیب سم
خیلی باحال بودهما مراقب داشتیم میرفت از رو جواب بچههای دیگه نگاه میکرد میومد به اینایی که بلد نبودن میگفت
️
بهش آدرس هم میدادن میگفتن از رو فلانی نگاه کن بگو
دانشگاهت کجاس؟چیکاره مگه که دوسش نداری؟
خود خود خوااابن...تصور کن کلاس ساعت ۲ تا ۴...ناهار سنگین خوردی، روش هم دووغ، استاد صداشو رو یه حالت تنظیم میکنه و با همون تا آخر میره، لامپا همه خاموش و فقط پروژکتو روشنه، پردهها کشیده...کلاس تاریک تاریک...فقط پتو و بالش کمه وگرنه بقیه شرایط کاملا مهیاس
تا حالا با پوینتر تو چشمت نور ننداختن که بدونی خجالت چیه🥲
یه همکلاسیم یه بار رفته بود ته کلاس، به دیوار تکیه بود، چشماش بسته و دهنش باز و خوااب بود... و چند دقیقه استاد داشت میگفت چقد خوب خوابیده
اگه به دانشگاه باشه که میگرده ببینه بدترین برنامهی ممکن کدومه همونو اجرا میکنه...ولی ما تقریبا از ترم ۳ به بعد دیگه برنامهی امتحانا و بخشی از برنامهی کلاسی رو خودمون میچینیم و تو این زمینه کمتر به مشکل میخوریم
آره آمار زیسیتی خیییلی یجوریه ولی این آمار ما بیشتر خندهدارهجلسه پیش استاد داشت درباره واریانس و انحراف معیار و .... صحبت میکرد درس میداد، یه جلسه هم چارکها رو میگفت 🫠
بعد اینارو میخواد میانترم حذفی بگیره
حالا عکس برگه امتحانیم رو میدم بهت ببینی مطالبش چقدره چرکه
شایدم جزوه
هردو یه اندازه چرکه
من یدفعه ترم دو بودم سر امتحان جانور شناسی انقدر بلند تقلب می رسوندم مراقب میگفت آروم به من بگو بهشون میگمبهترین مراقب دیگه هم ندیدمش
به دو نفر رسوندم و عین چی پاس شدن هنوز خودمم ذوق میکنم پاس شدن بعد چند باری افتادن...
من تهران مرکزم داش... مزخرف ترین رو کره زمین...
وای دقیقااا همینم من دوغ هم میخورم با پرویی
نه واس ما خودشون می چینن بعد میگیم بده عوض کنید بدتر میکنن میگن میخواستید بخونید...
دقیقا واس ما هم همین مطالب چرت و پرت بود
مثال هاش هم توپ رنگی و تاس نمیدونم چی چی نمیدونم به بیماری چیچی... چرت و پررررت
یه اصطلاح دارم الان بگم درجا اخراج میشم -
یه بار اومدیم زندگی کنیم اونم همهش میگن اگه دوسش داری بهش نگو چون از دستش میدی، ترم اول صمیمی نشو با کسی، اسمش رو جور دیگه سیو نکن چون میزنه تو ذوقت، با فامیل شراکت نکن، با همکارت صمیمی نشو، هیچی به هیچکس نگو، ذوق نکن تا کنسل نشه و...
جدی متنفرم از تموم روابط انسانی.
- Minaliza@Miss-Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه بار اومدیم زندگی کنیم اونم همهش میگن اگه دوسش داری بهش نگو چون از دستش میدی، ترم اول صمیمی نشو با کسی، اسمش رو جور دیگه سیو نکن چون میزنه تو ذوقت، با فامیل شراکت نکن، با همکارت صمیمی نشو، هیچی به هیچکس نگو، ذوق نکن تا کنسل نشه و...
جدی متنفرم از تموم روابط انسانی.
- Minalizaتف تو این زندگی...
هرچند اسمش زندگی نیست ولی خب.
-
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Miss-Joker نمیدونم چی بوده
خوبی عاطی؟!میتراا، سلامم
خوبمم
تو چطوری؟🥲