هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پیروز زعفرون سمه .(رس خاکو میکشه )
حتی شواهد میگه کلا اقلیم رو تغییر میده باتوجه به قبلن اینجاها و الانش .حتی به طور غیر مستقیم شاید خشکسالی بیاره..
@mr-vinyzo همین دیگه اینجا به شدت زمینا حاصلخیزن
در حدی که یکی از فامیل 3سال پیش تو زمینش گندم کاشته دیگه نکاشته الان بعد سه سال همچنان گندم میده زمینش (گندم برا برداشتش باید هرسال بکاری)
جلوشونو کسی نمیگیره حرف کسیم گوش نمیدن فقط فک میکنن بی زحمت سود داره همین کافیه -
در حدی که یکی از فامیل 3سال پیش تو زمینش گندم کاشته دیگه نکاشته الان بعد سه سال همچنان گندم میده زمینش (گندم برا برداشتش باید هرسال بکاری)
جلوشونو کسی نمیگیره حرف کسیم گوش نمیدن فقط فک میکنن بی زحمت سود داره همین کافیه -
@AmirBarsam
اینو امسال تازه شروع کرده
هر هفته یه جلسهی ۲ تا ۳ ساعته مطابق بودجه قلمچی فقط تست کار می کنه برای مرور نکات(تدریس اینا دیگه نداره به اون صورت)
هفته اول پایه هفته دوم دوازدهم -
@mr-vinyzo من تکذیب میکنم
پدرمن که خیلی اذیت شدن با این که اصلا انچنان زمینی هم ندارند
اما چیزی که هست اصولا اطراف ماها کشاورزی به روش سنتیه
آب هم کمه
برای همین یه نتیجه مطلوب با این همه زحمت نمیرسن
از انتقادات من به پدر گرامی این بود که پدرجان برو چهار تا مهندس کشاورزی پیدا کن مشورت بگیر@jahad-20 من فکر میکنم مهندس کشاورزی هم برای زعفرون به نظرم نمیتونه کاری بکنه ...اخه من یکی از عموم هام مهندس کشاورزی و اصلاداروخونه گیاه پزشکی داره . ولی زمین خودشم مالی نیست.خودشم میگه که.بیشتر ابو هواست که رو بار تاثیر داره و میزان سردی و بارش قبلن (سالما) ..
و همینطورم هست .قبلن که هوا سردتر بودو برف بیشتری سال قبلش میومد پیاز جوندار تر بودو بار بیشتری هم داشت
-
پیروز رسیدگیش کمتره؟ تکذیب میکنمممممممم
ولی منم معتقدم هرجایی باید محصولی کاشته بشه که مناسب اون اقلیمه
خدایی شما این همه محصولات خوب و خوشمزه میتونن برداشت کنن زعفرون نباید بکارن@jahad-20 دیگه همه گیر شده و من خیلی با اونایی که میخواستن بکارن بحث کردم راضی نشدن
-
Anzw 18 من چون پایهم ضعیف هست لازمه که یه آموزش درست حسابی ببینم
نکته تست پارسال رو چند تا جلسشو دیدم اوکی بود -
@mr-vinyzo من تکذیب میکنم
پدرمن که خیلی اذیت شدن با این که اصلا انچنان زمینی هم ندارند
اما چیزی که هست اصولا اطراف ماها کشاورزی به روش سنتیه
آب هم کمه
برای همین یه نتیجه مطلوب با این همه زحمت نمیرسن
از انتقادات من به پدر گرامی این بود که پدرجان برو چهار تا مهندس کشاورزی پیدا کن مشورت بگیر@jahad-20 خب دیگه اینجا آب خوبه آبیاری نداره تقریبا هرموقع نیاز به آبیاری داشت بارون میومد
-
@jahad-20 من فکر میکنم مهندس کشاورزی هم برای زعفرون به نظرم نمیتونه کاری بکنه ...اخه من یکی از عموم هام مهندس کشاورزی و اصلاداروخونه گیاه پزشکی داره . ولی زمین خودشم مالی نیست.خودشم میگه که.بیشتر ابو هواست که رو بار تاثیر داره و میزان سردی و بارش قبلن (سالما) ..
و همینطورم هست .قبلن که هوا سردتر بودو برف بیشتری سال قبلش میومد پیاز جوندار تر بودو بار بیشتری هم داشت
@mr-vinyzo اونکه بله
اما از لحاظ چطور کاشتن چطور ابیاری کردن
و هم اینکه چیکار کنن علف بالا نیاد
ما یکی از معضلاتمون همیشه همین بودم زعفرون تو علف میموند وقت زیادی باید برای چیدنش میذاشتی
اتفاقا اینجا یک پژوهشکده زعفرانم هست که ما تا حالا نرفتیم و مشتاقم برم ببینمش
حالا پدر من که واقعا کشتشون و رسیدگی به زمین خوب بوده اما با توجه به اب کمی که هست شاید نیاز نباشه ابیاری به صورت سنتی انجام بشه -
_Aram_ وای زهرا تو خود منی
️
من مامانم یکم سمت طب سنتی و اسلامی وایناس
بعد من میگم نهههه
میگن خب خودت کادردرمانی
بیشتر میگم نههههه
از مهر پارسا ل کمر درد هام شروع شد
من کی رفتم دکتر؟
مرداد ماه امسال اونم با کلی ترس و لرز اخرم مشکوک شدم به دیسک
تا مشکوک شدم حتی راه رفتنمو درست کردم
بعد تا فهمیدم نه هنوز به اونجا نرسیدم حتی داروهارو هم ول کردمولی تو برو دکتر دخترم
وگرنه خودم دکتر و میارم برات ها@jahad-20 وای منم همینم
من فوقش دو ماه پیش پام سر خورد از پله ها افتادم پایین کمرم یه جاییش چند روز درد گرفت تموم شد از وقتی اومدم دانشگاه چون زیاد سر پام دوباره بدتر از قبل دردش شروع شده ولی نمیرم دکتر
دکتر گوارش باید برم نمیرم دکتر تغذیه که خود دکتر گوارشم فرستاده نمیرم اگه برم از هر دو تا غر میشنوم و یکی دو تا مثل همینا 🫠
دارو های همشونو منم مثل خودتون یکی دوروز میخورم بعد نمی خورم -
پیروز واقعا؟
خدا به دادم برسه
من ویتامین دی هم کم داشتم
کی؟
اردیبهشت پارسال
امپول داد
هنوز نزدم🥲
@jahad-20 قرص بخور حداقل دختر
کمبود ویتامین دی خیلی تو روحیه موثره -
@jahad-20 وای منم همینم
من فوقش دو ماه پیش پام سر خورد از پله ها افتادم پایین کمرم یه جاییش چند روز درد گرفت تموم شد از وقتی اومدم دانشگاه چون زیاد سر پام دوباره بدتر از قبل دردش شروع شده ولی نمیرم دکتر
دکتر گوارش باید برم نمیرم دکتر تغذیه که خود دکتر گوارشم فرستاده نمیرم اگه برم از هر دو تا غر میشنوم و یکی دو تا مثل همینا 🫠
دارو های همشونو منم مثل خودتون یکی دوروز میخورم بعد نمی خورم -
Anzw 18 آهان
نه منظورتو فهمیدم
کلی گفتم
پارسال مشاورم گفت بشین کمربند مشکی هادیان فر رو ببین که هیچی تهش برام نداشت@AmirBarsam
کمربند مشکی برا مسائله نه؟!پارسال جز همایش نزدیک کنکور، سالیانه داشتم شیمی رو با بابایی که خب متاسفانه کامل منظم نبودن به خاطر همون نشد اونطور که باید استفاده کنم ولی اونم در کل خیلی خوب و جامع و کامل بود
پ.ن: این همایشه که می گم عالی بود عالی:)
واس فراهانی -
@mr-vinyzo اونکه بله
اما از لحاظ چطور کاشتن چطور ابیاری کردن
و هم اینکه چیکار کنن علف بالا نیاد
ما یکی از معضلاتمون همیشه همین بودم زعفرون تو علف میموند وقت زیادی باید برای چیدنش میذاشتی
اتفاقا اینجا یک پژوهشکده زعفرانم هست که ما تا حالا نرفتیم و مشتاقم برم ببینمش
حالا پدر من که واقعا کشتشون و رسیدگی به زمین خوب بوده اما با توجه به اب کمی که هست شاید نیاز نباشه ابیاری به صورت سنتی انجام بشه@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یکی از معضلاتمون همیشه همین بودم زعفرون تو علف میموند وقت زیادی باید برای چیدنش میذاشت
اخ. وقتایی که برف یا بارون میومد و باید میرفتیم زعفرون جمع میکردیم....
کنکور هیچی نداشت همین که منو از اینکارا نجات داد واسم بسه
رویش علفم بخاطر اب دادن زود دیر سرد شدن هواست چون در اصل علف بعد زعفرون باید در بیاد... -
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یکی از معضلاتمون همیشه همین بودم زعفرون تو علف میموند وقت زیادی باید برای چیدنش میذاشت
اخ. وقتایی که برف یا بارون میومد و باید میرفتیم زعفرون جمع میکردیم....
کنکور هیچی نداشت همین که منو از اینکارا نجات داد واسم بسه
رویش علفم بخاطر اب دادن زود دیر سرد شدن هواست چون در اصل علف بعد زعفرون باید در بیاد...