هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پیروز واقعا؟
خدا به دادم برسه
من ویتامین دی هم کم داشتم
کی؟
اردیبهشت پارسال
امپول داد
هنوز نزدم🥲
@jahad-20 قرص بخور حداقل دختر
کمبود ویتامین دی خیلی تو روحیه موثره -
@jahad-20 وای منم همینم
من فوقش دو ماه پیش پام سر خورد از پله ها افتادم پایین کمرم یه جاییش چند روز درد گرفت تموم شد از وقتی اومدم دانشگاه چون زیاد سر پام دوباره بدتر از قبل دردش شروع شده ولی نمیرم دکتر
دکتر گوارش باید برم نمیرم دکتر تغذیه که خود دکتر گوارشم فرستاده نمیرم اگه برم از هر دو تا غر میشنوم و یکی دو تا مثل همینا 🫠
دارو های همشونو منم مثل خودتون یکی دوروز میخورم بعد نمی خورم -
Anzw 18 آهان
نه منظورتو فهمیدم
کلی گفتم
پارسال مشاورم گفت بشین کمربند مشکی هادیان فر رو ببین که هیچی تهش برام نداشت@AmirBarsam
کمربند مشکی برا مسائله نه؟!پارسال جز همایش نزدیک کنکور، سالیانه داشتم شیمی رو با بابایی که خب متاسفانه کامل منظم نبودن به خاطر همون نشد اونطور که باید استفاده کنم ولی اونم در کل خیلی خوب و جامع و کامل بود
پ.ن: این همایشه که می گم عالی بود عالی:)
واس فراهانی -
@mr-vinyzo اونکه بله
اما از لحاظ چطور کاشتن چطور ابیاری کردن
و هم اینکه چیکار کنن علف بالا نیاد
ما یکی از معضلاتمون همیشه همین بودم زعفرون تو علف میموند وقت زیادی باید برای چیدنش میذاشتی
اتفاقا اینجا یک پژوهشکده زعفرانم هست که ما تا حالا نرفتیم و مشتاقم برم ببینمش
حالا پدر من که واقعا کشتشون و رسیدگی به زمین خوب بوده اما با توجه به اب کمی که هست شاید نیاز نباشه ابیاری به صورت سنتی انجام بشه@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یکی از معضلاتمون همیشه همین بودم زعفرون تو علف میموند وقت زیادی باید برای چیدنش میذاشت
اخ. وقتایی که برف یا بارون میومد و باید میرفتیم زعفرون جمع میکردیم....
کنکور هیچی نداشت همین که منو از اینکارا نجات داد واسم بسه
رویش علفم بخاطر اب دادن زود دیر سرد شدن هواست چون در اصل علف بعد زعفرون باید در بیاد... -
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یکی از معضلاتمون همیشه همین بودم زعفرون تو علف میموند وقت زیادی باید برای چیدنش میذاشت
اخ. وقتایی که برف یا بارون میومد و باید میرفتیم زعفرون جمع میکردیم....
کنکور هیچی نداشت همین که منو از اینکارا نجات داد واسم بسه
رویش علفم بخاطر اب دادن زود دیر سرد شدن هواست چون در اصل علف بعد زعفرون باید در بیاد... -
پیروز من همونجا هم به دکتره گفتم قرصشو بده راضی نشد منم یدونه از امپولاشو زدم بقیه رو نشد بزنم
🥲
حتی روند قرص گرفتنمم اینه الان تصمیم بگیرم یه ماه دیگه قرص و گرفتم🥲
اره میبینی چه روحیه ی داغونی دارم@jahad-20
حواست به خودت نیست
-
_Aram_ اخه احساس میکنم هیچ فایده ای ندارن دارو هاشون
🥲
ولی جدی پیگیر باش
من خودم با این همه ول کردن فهمیدم وقتی پیگیرم و توصیه هارو گوش میکنم بهترم
شاید اگه فیزیوتراپی میرفتم الان دیگه درد نداشتم🥲
برو حتما پیش دکترات🥲🫂 -
@jahad-20 من یکم هم با فکر اینکه داروهاش اثر ندارن نمیرم
اخه دکتر گوارش چند تا بیماری شمرد واسم که اینا رو دارم ولی شک کردم برای همین می خوام برم دکتر دیگه حوصلم نمیکشه دکتر بگردم پیدا کنم برم از اول ازمایش و تست و خیلی چیزای دیگه:)) -
@jahad-20 وای منم همینم
من فوقش دو ماه پیش پام سر خورد از پله ها افتادم پایین کمرم یه جاییش چند روز درد گرفت تموم شد از وقتی اومدم دانشگاه چون زیاد سر پام دوباره بدتر از قبل دردش شروع شده ولی نمیرم دکتر
دکتر گوارش باید برم نمیرم دکتر تغذیه که خود دکتر گوارشم فرستاده نمیرم اگه برم از هر دو تا غر میشنوم و یکی دو تا مثل همینا 🫠
دارو های همشونو منم مثل خودتون یکی دوروز میخورم بعد نمی خورم -
پیروز این قضیه مال یه سال و نیم پیشه
البته شنیدم یکی از علت های کمردرد هایی که خوب نمیشن هم کمبود ویتامنی دی هست@jahad-20 فک نمیکنی هنوز فرصت هست جلوشو بگیری؟!
-
@jahad-20 اخه یکی از تست هاش گفت از این تو ایران فقط دو جا هست و فلان جایگزین یه تست که پیشرفته اونه فلانه اینجا گفتنی نیست چه تستی برم دکتر دیگه قطعااااا مینویسه تست اصلی
-
_Aram_ ولی خب خیلی حساسه
البته من خودم از همه بدترم کم خونی شدید دارم ولی یادم میره قرص آهن بخورم
یه ماه پیشم خیلی خیلی بد خوردم زمین ولی اصلا فک نمیکنم دکتر خوب باشه
یکم استراحت کن دختر🥺 حواست به خودت باشه