هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
شاید فردا برم سراغ پلنD
بعد از مدرسه برم رو پل هوایی با خودم تسویه کنم برم پیش خدا..شاید این مفید تر باشه. -
12 شب به بعد وقت بازی کردنه!؟؟؟
حداقل اروم.
صدا گوشی رو کم کنیدخداروشکر جوشن هست
اگرنه این صدا ها رو چطور خنثی می کردم؟ -
هعییییی
بخوابید -
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@jahad-20
اونایی که بیهوش میشن به خاطر چیه؟
درد زیاد؟ببینین من خودم زایشگاه نرفتم ولی کلا ما یه نمره داریم برای سطح هوشیاری هر نفر
که حرکتی چشمی تکلم و باید حساب کنیم
اون مادری که داره یا میخواد زایمان طبیعی کنه
ممکنه به خاطر از دست دادن خون زیاد بره تو شوک
و هوشیاریش افت پیدا کنه
اما معمولا اگر زایمان طبیعیش زیر نظر دکتر تو بیمارستان باشه این اتفاق نمیوفته
مگر اینکه اورژانسی بشه اتفاقی براش بیوفته خدایی نکرده تصادفی چیزی کنه که معمولا زایمان اورژانس هم میارن اتاق عمل سزارین میکنن اونم با بی حسی
کلا سزارین هم با بی حسیه نه بیهوشی
مگه واقعاااا دیگه اصلا وقت برای بی حسی نباشه و مجبور باشیم بیهوش کنیم@jahad-20
این بیحسی کمر از سال ۹۵ به بعد اومد روی کار قبل اون بیهوشی کامل بود
مادر من واسه خواهرم سزارین بود و خب اون موقع همه بیهوشی کامل انجام میدادن
راجع به ببهوشی زایمان طبیعی فقط به مادر بستگی نداره که
به وزن بچه به نحوه قرارگیری لگن مادر به جثه مادر به نحوه قرارگیری جفت به وضعیت مادر موقع پاره شدن کیسه آب و... بستگی داره یعنی اصلا نمیشه گفت طرف حتما بیهوش میشه یا نه
البته دختر خالم قرار بود طبیعی زایمان بکنه کیسه آبش پاره شد بعد تا بیمارستان از حال رفت ولی خب از لگن بی حسش کردن سزارین کردن -
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
صبح که از مدرسه با حال بد اومدم خونه رفتم 7تا مسکن (2 تا استامینیفون کدئین+3 تا نوافن +2 سرماخوردگی)تنداختم رفتم زیر پتو خوابیدم تا عصرساعت 6
ممکن بود به خاطر اینکه تپش قلب دارم یهو بی افتم سکته کنم ولی نکردم قلبم دووم اورد..عجیبه
Hako
امیدوارم به حرفی که میزنم گوش بدی و اصرار بر اینکه حالت بد باشع نداشته باشی
تا حد امکان قرص نخور و از جایگزین دمنوش و چیزای طبیعی واسش استفاده کن مگراینکه مجبور باشی
داروهای شیمیایی قبل اسیب زدن به هرجایی معده اتو داغون میکنن بعدش مثل من میشی که معده ات ضعیف میشه و سردرد میگرنی میگیری
حالا اینکه من چطور خوب شدم و چطور بعد کلی دوندگی و وسط امتحانات نهایی که دیگه حالم انقدریییی وخیم بود که اب میخوردم سرم درد میگرفت بالا میاوردم و بعد کلی این ور اونور یه پزشک طب سنتی خوبم نکرد نه پزشکای طب شیمیایی بماند
من خیلی دکتر رفتم واسه سرم همه هی میگفتن ام ار ای بگیر مشکلی نداری میگرن داری این قرص اون قرص تهش فقط بدتر میشدم ولی اخرش فهمیدیم اصلا مشکل از سر نبود مشکل از معده بود
پس فکر نکن این قرصایی که میخوری نقل و نباته همه مخدر داره ؛ اینو گفتم چون دلم نیومد ببینم یکی دیگه هم مثل من بشه -
@jahad-20
این بیحسی کمر از سال ۹۵ به بعد اومد روی کار قبل اون بیهوشی کامل بود
مادر من واسه خواهرم سزارین بود و خب اون موقع همه بیهوشی کامل انجام میدادن
راجع به ببهوشی زایمان طبیعی فقط به مادر بستگی نداره که
به وزن بچه به نحوه قرارگیری لگن مادر به جثه مادر به نحوه قرارگیری جفت به وضعیت مادر موقع پاره شدن کیسه آب و... بستگی داره یعنی اصلا نمیشه گفت طرف حتما بیهوش میشه یا نه
البته دختر خالم قرار بود طبیعی زایمان بکنه کیسه آبش پاره شد بعد تا بیمارستان از حال رفت ولی خب از لگن بی حسش کردن سزارین کردنGharibe Gomnam من خودم متولد ۸۲ ام و مامانم موقعی که منو به دنیا آوردن بی حس شدن
چجوری میگی از ۹۵ به بعد
بله به همه ی اینایی که شما گفتی بستگی داره
و اصلا ممکنه مادر رضایت نده بی حس شه و باید بیهوشی کامل انجام شه
اما بیهوشی کامل هم همچین اتفاق خاصی نمیوفته
یعنی منظورم اونقدرام وحشتناک نیست -
Gharibe Gomnam من پسرم ....
@mr-vinyzo
میدونم
ولی حتی بین پسراهم ۱۸۰ به بالا قد بلند محسوب میشه دیگه ۱۸۵ به بعد نردبونه میشه ازش به عنوان کندن سیب هایی که دستت نمیرسه استفاده بکنید -
Hako
امیدوارم به حرفی که میزنم گوش بدی و اصرار بر اینکه حالت بد باشع نداشته باشی
تا حد امکان قرص نخور و از جایگزین دمنوش و چیزای طبیعی واسش استفاده کن مگراینکه مجبور باشی
داروهای شیمیایی قبل اسیب زدن به هرجایی معده اتو داغون میکنن بعدش مثل من میشی که معده ات ضعیف میشه و سردرد میگرنی میگیری
حالا اینکه من چطور خوب شدم و چطور بعد کلی دوندگی و وسط امتحانات نهایی که دیگه حالم انقدریییی وخیم بود که اب میخوردم سرم درد میگرفت بالا میاوردم و بعد کلی این ور اونور یه پزشک طب سنتی خوبم نکرد نه پزشکای طب شیمیایی بماند
من خیلی دکتر رفتم واسه سرم همه هی میگفتن ام ار ای بگیر مشکلی نداری میگرن داری این قرص اون قرص تهش فقط بدتر میشدم ولی اخرش فهمیدیم اصلا مشکل از سر نبود مشکل از معده بود
پس فکر نکن این قرصایی که میخوری نقل و نباته همه مخدر داره ؛ اینو گفتم چون دلم نیومد ببینم یکی دیگه هم مثل من بشه -
Gharibe Gomnam من خودم متولد ۸۲ ام و مامانم موقعی که منو به دنیا آوردن بی حس شدن
چجوری میگی از ۹۵ به بعد
بله به همه ی اینایی که شما گفتی بستگی داره
و اصلا ممکنه مادر رضایت نده بی حس شه و باید بیهوشی کامل انجام شه
اما بیهوشی کامل هم همچین اتفاق خاصی نمیوفته
یعنی منظورم اونقدرام وحشتناک نیست@jahad-20
عجب بابا
پس چه مسخره پزشکی که بورد تخصصی دانشگاه تهران گرفته بیاد کسی که از شب قبل بستری شده واسه سزارین رو بیهوشی کامل کنه
چه نتیجه ای ازش میشه گرفت؟ -
Gharibe Gomnam
میدونی همیشه از چیزای طبیعی استفاده میکنردم یه مدتیه که دیگه اونا هم جواب گو نیست ..بدنم دز بالا میخاد که حتی با قرص و اینا هم حل نمیشهHako
من سرم اوایل با ژلوفن خوب میشد ولی دیگه بعد یه مدتم ژلوفن میخوردم بالا میاوردم
دمنوش میخک و بابونه بخور دوسه تا لیوان بخور به عنوان مسکن عمل میکنه
اگه سرما خوردی هم مرتب دمنوش پونه و آویشن بخور
اگر هم ریه اتو گرفت زنجبیل و عسل و آبلیمو رو بریز تو لیوان روش ابجوش بریز دو سه تا لیوان بخور -
@jahad-20
عجب بابا
پس چه مسخره پزشکی که بورد تخصصی دانشگاه تهران گرفته بیاد کسی که از شب قبل بستری شده واسه سزارین رو بیهوشی کامل کنه
چه نتیجه ای ازش میشه گرفت؟Gharibe Gomnam هیچ نتیجه ای
چون ما شرایط اون مادر رو نمیدونیم
ببینیددمنظورم از اینکه بیهوشی چیز خاصی نیست این نبود که حالا مادر میاد بیهوشم بشه
ممکنه خیلی اتفاقا حین عمل براش بیوفته
اما یه بیهوشی خوب اگه داشته باشه عوارضشم چند وقت بعد از بین میره
و من اصلا منکر اینم نیستم که مادر راحت میاد زایمان میکنه
نه اصلا تو سزارین هفت لایه شکم باز میشه
بعد بیهوشی تهوع و استفراغ و سردرد داره
من کلا فقط هدفم این بود بگم همه بیهوش نمیشن
شرایط مادر و نوزاد خیلی مهمه
و اصولا بیهوشی و کلا پزشکی یه علم در لحظه تصمیم گرفتنه
و به قانون ها و حتی چیزهایی که در خود کتب نوشته شدن پایبند نیست و همه چی تجربی اتفاق میوفته