هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Gharibe Gomnam من پسرم ....
@mr-vinyzo
میدونم
ولی حتی بین پسراهم ۱۸۰ به بالا قد بلند محسوب میشه دیگه ۱۸۵ به بعد نردبونه میشه ازش به عنوان کندن سیب هایی که دستت نمیرسه استفاده بکنید -
Hako
امیدوارم به حرفی که میزنم گوش بدی و اصرار بر اینکه حالت بد باشع نداشته باشی
تا حد امکان قرص نخور و از جایگزین دمنوش و چیزای طبیعی واسش استفاده کن مگراینکه مجبور باشی
داروهای شیمیایی قبل اسیب زدن به هرجایی معده اتو داغون میکنن بعدش مثل من میشی که معده ات ضعیف میشه و سردرد میگرنی میگیری
حالا اینکه من چطور خوب شدم و چطور بعد کلی دوندگی و وسط امتحانات نهایی که دیگه حالم انقدریییی وخیم بود که اب میخوردم سرم درد میگرفت بالا میاوردم و بعد کلی این ور اونور یه پزشک طب سنتی خوبم نکرد نه پزشکای طب شیمیایی بماند
من خیلی دکتر رفتم واسه سرم همه هی میگفتن ام ار ای بگیر مشکلی نداری میگرن داری این قرص اون قرص تهش فقط بدتر میشدم ولی اخرش فهمیدیم اصلا مشکل از سر نبود مشکل از معده بود
پس فکر نکن این قرصایی که میخوری نقل و نباته همه مخدر داره ؛ اینو گفتم چون دلم نیومد ببینم یکی دیگه هم مثل من بشه -
Gharibe Gomnam من خودم متولد ۸۲ ام و مامانم موقعی که منو به دنیا آوردن بی حس شدن
چجوری میگی از ۹۵ به بعد
بله به همه ی اینایی که شما گفتی بستگی داره
و اصلا ممکنه مادر رضایت نده بی حس شه و باید بیهوشی کامل انجام شه
اما بیهوشی کامل هم همچین اتفاق خاصی نمیوفته
یعنی منظورم اونقدرام وحشتناک نیست@jahad-20
عجب بابا
پس چه مسخره پزشکی که بورد تخصصی دانشگاه تهران گرفته بیاد کسی که از شب قبل بستری شده واسه سزارین رو بیهوشی کامل کنه
چه نتیجه ای ازش میشه گرفت؟ -
Gharibe Gomnam
میدونی همیشه از چیزای طبیعی استفاده میکنردم یه مدتیه که دیگه اونا هم جواب گو نیست ..بدنم دز بالا میخاد که حتی با قرص و اینا هم حل نمیشهHako
من سرم اوایل با ژلوفن خوب میشد ولی دیگه بعد یه مدتم ژلوفن میخوردم بالا میاوردم
دمنوش میخک و بابونه بخور دوسه تا لیوان بخور به عنوان مسکن عمل میکنه
اگه سرما خوردی هم مرتب دمنوش پونه و آویشن بخور
اگر هم ریه اتو گرفت زنجبیل و عسل و آبلیمو رو بریز تو لیوان روش ابجوش بریز دو سه تا لیوان بخور -
@jahad-20
عجب بابا
پس چه مسخره پزشکی که بورد تخصصی دانشگاه تهران گرفته بیاد کسی که از شب قبل بستری شده واسه سزارین رو بیهوشی کامل کنه
چه نتیجه ای ازش میشه گرفت؟Gharibe Gomnam هیچ نتیجه ای
چون ما شرایط اون مادر رو نمیدونیم
ببینیددمنظورم از اینکه بیهوشی چیز خاصی نیست این نبود که حالا مادر میاد بیهوشم بشه
ممکنه خیلی اتفاقا حین عمل براش بیوفته
اما یه بیهوشی خوب اگه داشته باشه عوارضشم چند وقت بعد از بین میره
و من اصلا منکر اینم نیستم که مادر راحت میاد زایمان میکنه
نه اصلا تو سزارین هفت لایه شکم باز میشه
بعد بیهوشی تهوع و استفراغ و سردرد داره
من کلا فقط هدفم این بود بگم همه بیهوش نمیشن
شرایط مادر و نوزاد خیلی مهمه
و اصولا بیهوشی و کلا پزشکی یه علم در لحظه تصمیم گرفتنه
و به قانون ها و حتی چیزهایی که در خود کتب نوشته شدن پایبند نیست و همه چی تجربی اتفاق میوفته -
Gharibe Gomnam هیچ نتیجه ای
چون ما شرایط اون مادر رو نمیدونیم
ببینیددمنظورم از اینکه بیهوشی چیز خاصی نیست این نبود که حالا مادر میاد بیهوشم بشه
ممکنه خیلی اتفاقا حین عمل براش بیوفته
اما یه بیهوشی خوب اگه داشته باشه عوارضشم چند وقت بعد از بین میره
و من اصلا منکر اینم نیستم که مادر راحت میاد زایمان میکنه
نه اصلا تو سزارین هفت لایه شکم باز میشه
بعد بیهوشی تهوع و استفراغ و سردرد داره
من کلا فقط هدفم این بود بگم همه بیهوش نمیشن
شرایط مادر و نوزاد خیلی مهمه
و اصولا بیهوشی و کلا پزشکی یه علم در لحظه تصمیم گرفتنه
و به قانون ها و حتی چیزهایی که در خود کتب نوشته شدن پایبند نیست و همه چی تجربی اتفاق میوفته@jahad-20
درد بعداز بیهوشی کامل خیلی بده
من روزی که رفتم ملاقات مادرم حدود دوساعت بعد بیهوشی داد میزد یعنی بعد ته بخش هم صدای جیغ بچه ها میومد این وسطم صدای درد کشیدن مادرا
من یه لحظه هنگ کردم
ولی مثلا ملاقات چندنفر دیگه هم رفتم اونا رو بی حس کرده بودن درد داشتن ولی خب خیلی کمتر بود -
@jahad-20
درد بعداز بیهوشی کامل خیلی بده
من روزی که رفتم ملاقات مادرم حدود دوساعت بعد بیهوشی داد میزد یعنی بعد ته بخش هم صدای جیغ بچه ها میومد این وسطم صدای درد کشیدن مادرا
من یه لحظه هنگ کردم
ولی مثلا ملاقات چندنفر دیگه هم رفتم اونا رو بی حس کرده بودن درد داشتن ولی خب خیلی کمتر بودGharibe Gomnam حتی درد بعد عمل هم بستگی به شرایط مادر داره
-
پسرداییمم تازه به دنیا اومد مادرش قند بارداری داشت اونم خیلی بده واقعا
حالا من چرا از این بحث بارداری نمیکشم بیرون؟ -
Gharibe Gomnam @jahad-20
نتیجه اخلاقی از بحث بیتون:همه چی به همه چی بستگی داره -
زهرا بنده خدا 2
تو ۵ از ۶، با تحریک خفیف سیستم ایمنی، باعث میشه که تحمل ایمنی فرد گیرنده به مرور بیشتر بشه و احتمال نیاز به سرکوب ایمنی طولانی، کمتر بشه
یعنی بدن کمکم اون بافت پیوندی رو بخ عنوان بخشی از بدن میپذیره و فرد گیرنده وابستگی کمتری به داروهای سرکوب کننده ایمنی در دراز مدت خواهد داشت
در ۶ از ۶ چون این تحریکه اتفاق نمیفته، این تحمل ایمنی هم برای فرد گیرنده ایجاد نمیشه...
این چیزیه که من گشتم و پیدا کردم در پاسخ به سوالتون
اگر موردی داره میتونم فردا از استادم بپرسمMSina
چه جالب!
خیلی ممنونم لطف کردین
موردی که نداره
فقط اگه تونستید فردا از استادتون هم بپرسید چون جوابش رو برا یه کاری نیاز داشتم...
خیلی لطف میکنید -
از اینکه یکی یهو از خواب بیدار شه و تو خواب باهام حرف بزنه میترسم
بعد هم اتاقیم اینجوریه
سکته کردم -
اومدم جورابامو بذارم تو کیفم
در آنِ واحد بیدار شد یه چی گفت و از تخت اومد پایین وایساد
و من در رفتم سمت تخت زهرا۲
زهرا۲ هم با صدای حرف زدنش بیدار شد
زهرا۲: چی شده؟!
من:خوابه، میترسم
زهرا۲: نچ(عَه!بگیرید بخوابید!چه گیری کردم نمیذارید منم بخوابم)
و خوابید
و در همین لحظه هم اتاقیم پتو رو پیچید دورش و اومد سمت ما
میخواستم از اتاق برم بیرون ولی نشد(آخه احساس میکنم در حال توهمن و الان خفهام میکنن)
اون: چیکار کنم؟
من: خوابی بخواب
اون: خوابم نیست میخوام یه کاری کنم
من: ساعت یکه بابا بگیر بخواب
اون: یعنی واقعا بخوابم؟
من:آره
اون: نچ...باشه
️(رفت بخوابه)
زهرا۲ خدا لعنتت نکنه که خوابیدی و محلم ندادی🦙