هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-

:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نمردیم و کادو ولنتایینم دریافت فرمودیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
@پشت-کنکوریه-خسته در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شبتون زیبا.☕👋
شبخوش یاعلی:smiling_face: :winking_face:
-

:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نمردیم و کادو ولنتایینم دریافت فرمودیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شکیلات هاش برا من!من عاشق شکلات هستم
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: چشم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay
مسوءلین هرچه سریعتر به تاسیس کمپ ترک آلا اقدام کنند ...
باتشکر@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay
باتشکرمنم دنبال کمپ بودم پیدا نکردم
-
@faezeh-lay
فازی فک کردم نمیای دیگه
:crying_face: -
-
donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: چشم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@faezeh-lay خوبی فازی جون:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
نبودی یه مدته -
@faezeh-lay
فازی فک کردم نمیای دیگه
:crying_face:@dr-yassi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: عزیزم :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes:
ولی من معتادم نمیشه دست خودم نیس :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@faezeh-lay
فازی فک کردم نمیای دیگه
:crying_face: -
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay
باتشکرمنم دنبال کمپ بودم پیدا نکردم
@soheil95s95
یاامامزاده جرجیس
فک کنم کلا همین جا تلپیم -
نبودی یه مدته@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نبودی یه مدتهمرسی نفسی:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: اره خواستم یکم نباشم جای خالیم حس بشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@meysam_bahrami
:face_with_tears_of_joy:
عجب
راس میگی ها از این زاویه نگاه نکرده بودم به موضوع
دو طرفه تخریب شدیم زهره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
میثم منتظر انتقام باش:face_with_tears_of_joy:@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami
عجب
میثم منتظر انتقام باش:face_with_tears_of_joy:دیدی معین😢حتی ای سیا سوختم مسخرمون میکنه😭
-
@soheil95s95
مثل خودتون:face_with_tears_of_joy: -
از شگردای مختلفی استفاده کردن برا ترک آلا
ظاهرا اونقدرام جواب گو نبوده
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: جا داره خسته نباشید بگم بهشون -
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami
عجب
میثم منتظر انتقام باش:face_with_tears_of_joy:دیدی معین😢حتی ای سیا سوختم مسخرمون میکنه😭
@zohre-nowrouzi
این ک مهم نیس دست پرورده خودمونه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@soheil95s95
مثل خودتون:face_with_tears_of_joy:donya bivafa بله بله
-
@zohre-nowrouzi
این ک مهم نیس دست پرورده خودمونه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi
این ک مهم نیس دست پرورده خودمونه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:قهر کنیم باش؟
-
من برم تست درس 7 دینی پیش بزنم..
شب خوش