هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
مغز عزیز هر وقت اومدم سراغت درگیر بودی بسه دیگه...
-
@f-nalist نمیدونم شما وضعیتت چجوریه ولی من خودم وقتی سرما میخورم اب قرقره زیاد و عسل ابلیمو ی زیاد رو زیاد مصرف میکنم . سرمم میبندم .و اینکه شبا قبل خواب روغن گل بنفشه پایه کنجد به سینوسام میزنم و بعدشم تا سه شب داری مصطکی (گیاهی) رو میخورم معمولا به روز چهارم نمیکشه سرما خوردگیم ....
-
@f-nalist نمیدونم شما وضعیتت چجوریه ولی من خودم وقتی سرما میخورم اب قرقره زیاد و عسل ابلیمو ی زیاد رو زیاد مصرف میکنم . سرمم میبندم .و اینکه شبا قبل خواب روغن گل بنفشه پایه کنجد به سینوسام میزنم و بعدشم تا سه شب داری مصطکی (گیاهی) رو میخورم معمولا به روز چهارم نمیکشه سرما خوردگیم ....
-
razie_ شما که از قدیمی های الایین ....
من فکر میکردم اون زمانی که اومدین تازه وارد بودین...@mr-vinyzo سلام من مهر ۱۴۰۰ عضو شدم ولی یادم نمیاد اصلا چیشد،اما شهریور ۱۴۰۱ کانال آلا بود فکر کنم توضیح داده بود که بیاییم اینجا برای رفع اشکال منم اومدم و دیدم که حساب کاربری داشتم قبلا و نمیدونستم و از اون موقع تا الان فعالیت دارم اینجا...
-
@mr-vinyzo سلام من مهر ۱۴۰۰ عضو شدم ولی یادم نمیاد اصلا چیشد،اما شهریور ۱۴۰۱ کانال آلا بود فکر کنم توضیح داده بود که بیاییم اینجا برای رفع اشکال منم اومدم و دیدم که حساب کاربری داشتم قبلا و نمیدونستم و از اون موقع تا الان فعالیت دارم اینجا...
-
Blue28 آفریننننننننننننننن
ایوللللللللللللللل
عالیییییییییییییی
اصلا دختر باید هر پسری که وجود خارجی داره(بجز بچهای اینجا) رو خاک کنه
-
razie_ اها که اینطور ...جالبه چون منم سر همین مسئله حدودا اذر 98 عضو شدم ولی وقتی دوباره اومدم اکانتمو یادم نمیومد چی بود برا همون اکانت جدید باز کردم....
@mr-vinyzo آهان...
من با حساب گوگل متصل شده بودم اینجا، برای همین فکر کنم دوباره که اومدم ثبت نام کنم گوگل همین حسابمو آورد ولی بعدا انگار مدل ثبت نامش اینطور شد که رمز اینا باید میذاشتیم که اونو بعدا تنظیمش کردم... -
دیشب تو جشن گفت شما میگید این همه نفت و معدن و فلان چرا فقیریم
یه حساب سرانگشتی کرد با امار و ارقام
گفت انقد ما درامد داریم از این چیزا تقسیم بر ۹۰ ملیون نفر چیزی نزدیک یک ملیون برای هر نفر ایرانی هر ماه درمیاد
یک ملیون مارو به پیشرفت نمیرسونه
ما اتکامون نباید به نفت باشه!
ما اتکامون باید به علم باشه . -
جدا چیه اخه یذره پاستا بیشتر نمیریزن