هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط mr.vinyzo انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
-
Hako خواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist بهتری فرزام؟
-
@mr-vinyzo آره خدارو شکر خوب تر شدم
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فوبیا دون دون
اینجوریه که الان نیم ساعته بدنم خارش داره🥲🥲🥲 -
مغز عزیز هر وقت اومدم سراغت درگیر بودی بسه دیگه...
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist نمیدونم شما وضعیتت چجوریه ولی من خودم وقتی سرما میخورم اب قرقره زیاد و عسل ابلیمو ی زیاد رو زیاد مصرف میکنم . سرمم میبندم .و اینکه شبا قبل خواب روغن گل بنفشه پایه کنجد به سینوسام میزنم و بعدشم تا سه شب داری مصطکی (گیاهی) رو میخورم معمولا به روز چهارم نمیکشه سرما خوردگیم ....
-
مغز عزیز هر وقت اومدم سراغت درگیر بودی بسه دیگه...
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط mr.vinyzo انجام شده@razie_ شما که از قدیمی های الایین ....
من فکر میکردم اون زمانی که اومدین تازه وارد بودین... -
@f-nalist نمیدونم شما وضعیتت چجوریه ولی من خودم وقتی سرما میخورم اب قرقره زیاد و عسل ابلیمو ی زیاد رو زیاد مصرف میکنم . سرمم میبندم .و اینکه شبا قبل خواب روغن گل بنفشه پایه کنجد به سینوسام میزنم و بعدشم تا سه شب داری مصطکی (گیاهی) رو میخورم معمولا به روز چهارم نمیکشه سرما خوردگیم ....
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-vinyzo روز چهارم شد میرم دکتر ....
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوای این روزای من هوای سنگره
یه حسیه منو تا زینبیه میبره(: -
@razie_ شما که از قدیمی های الایین ....
من فکر میکردم اون زمانی که اومدین تازه وارد بودین...@mr-vinyzo سلام من مهر ۱۴۰۰ عضو شدم ولی یادم نمیاد اصلا چیشد،اما شهریور ۱۴۰۱ کانال آلا بود فکر کنم توضیح داده بود که بیاییم اینجا برای رفع اشکال منم اومدم و دیدم که حساب کاربری داشتم قبلا و نمیدونستم و از اون موقع تا الان فعالیت دارم اینجا...
-
@mr-vinyzo سلام من مهر ۱۴۰۰ عضو شدم ولی یادم نمیاد اصلا چیشد،اما شهریور ۱۴۰۱ کانال آلا بود فکر کنم توضیح داده بود که بیاییم اینجا برای رفع اشکال منم اومدم و دیدم که حساب کاربری داشتم قبلا و نمیدونستم و از اون موقع تا الان فعالیت دارم اینجا...
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@razie_ اها که اینطور ...جالبه چون منم سر همین مسئله حدودا اذر 98 عضو شدم ولی وقتی دوباره اومدم اکانتمو یادم نمیومد چی بود برا همون اکانت جدید باز کردم....
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا که من نبودم اون روزا تو کربلا
بی بی بذار بیام بشم برای تو فدا(: -
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی از قشنگ ترین امضاهاییه که دیدم .امضای شما....