هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
-
مغز عزیز هر وقت اومدم سراغت درگیر بودی بسه دیگه...
-
@f-nalist نمیدونم شما وضعیتت چجوریه ولی من خودم وقتی سرما میخورم اب قرقره زیاد و عسل ابلیمو ی زیاد رو زیاد مصرف میکنم . سرمم میبندم .و اینکه شبا قبل خواب روغن گل بنفشه پایه کنجد به سینوسام میزنم و بعدشم تا سه شب داری مصطکی (گیاهی) رو میخورم معمولا به روز چهارم نمیکشه سرما خوردگیم ....
-
@f-nalist نمیدونم شما وضعیتت چجوریه ولی من خودم وقتی سرما میخورم اب قرقره زیاد و عسل ابلیمو ی زیاد رو زیاد مصرف میکنم . سرمم میبندم .و اینکه شبا قبل خواب روغن گل بنفشه پایه کنجد به سینوسام میزنم و بعدشم تا سه شب داری مصطکی (گیاهی) رو میخورم معمولا به روز چهارم نمیکشه سرما خوردگیم ....
-
razie_ شما که از قدیمی های الایین ....
من فکر میکردم اون زمانی که اومدین تازه وارد بودین...@mr-vinyzo سلام من مهر ۱۴۰۰ عضو شدم ولی یادم نمیاد اصلا چیشد،اما شهریور ۱۴۰۱ کانال آلا بود فکر کنم توضیح داده بود که بیاییم اینجا برای رفع اشکال منم اومدم و دیدم که حساب کاربری داشتم قبلا و نمیدونستم و از اون موقع تا الان فعالیت دارم اینجا...
-
@mr-vinyzo سلام من مهر ۱۴۰۰ عضو شدم ولی یادم نمیاد اصلا چیشد،اما شهریور ۱۴۰۱ کانال آلا بود فکر کنم توضیح داده بود که بیاییم اینجا برای رفع اشکال منم اومدم و دیدم که حساب کاربری داشتم قبلا و نمیدونستم و از اون موقع تا الان فعالیت دارم اینجا...