هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اومدی بمونی دیگه ؟
فعلا اومدم کیریسمس رو بهتون تبریک بگم
اگه بچه های خوبی باشین میمونم -
کریسمس نااا
کیریسمس -
Aqua
باشه داش -
بماند به یادگار
درس خوندن ادایی -
Blue28
توئم هستی مگه؟@danial-hosseiny
-
Blue28
یاعلی مگه ستون فقرات برای آناتومی اندامه؟
من فکر کردم برای تنه است@Sally بابا اصن اون یکی جلده گری هست نمبدونم چرا با تحتانی بهمون درس داد
-
اصن هیچ جا ستون مهرخ جزو تحتانی حساب نمیشهاسحیدص
-
Hako اخه شنیدم یا باید همون اول میکاشتم
یا اگه این همه مدته تو آب بوده بذارمش تو خاک میمیره 🥲 -
صد سال به این سالها هر روزتان کریسمس، کریسمستان پیروز
@Sally
عید سزارِ باستانی کریسمس و آغاز نیو یِر را خدمت شما و خانواده محترمتان مِری عرض کرده و از پاورفولگاد برایتان آرزوی سال گود و عمری لانگ داریم.(سعید برا ماست... خارجیا عیداشون سعید نیست سزاره!)
-
@jahad-20
نه مشکلی پیش نمیاد منم خودم کاشتم فقط لطفا خاکش مناسبش باشه یکمم اوایل بهش برس خودشو پیدا کنه -
@Masoumeh-sh
بذارم ببینم این ترم پاس میشم یا نه
@Sally استغفار کن استغفاررر
-
تا امسال باهاش دوست موندم و این خیلی عجیبه ..هردومون در تعجیبیم
امروز حالش زیاد خوب نبود رفتم سراغش ببینم چخبر شده و اینا گفتم عسل جمعه تولد بابامه...چشمام پر شده بود با بغضی میگفت...بیین همه عالم فقط من میدونم چه اتفاقاتی افتاده و چیشده که باباش فوت شده و خانواده اش
نشستیم باهم حرف زدیم دلداری دادیم نمیدونم چرا من گریه کردم خودش جلو خودشو گرفته بود گریه نمیکرد:) -
جمعه تولد بابای دوستمه
دوستم باباش فوت کرده ..
کلاس نهم بودم که یه دختره اومد کلاسمون با 1 هفته تاخیر و فهمیدم دختر خاله دوستمه و اشنا شدیم فهمیدم باباش خود.کشی کرده بوده و فوت کردنHako شت
-
بعد از این چند مدت دوستی با دوستم بالاخره بهش تونستم بگم نازنین شاید نتونستی باباتو نجات بدی ولی منو نجات دادی و وقتی بهش گفتم دیدم که سریع چقدر حالش خوب شد یهو مکث کرد بعدش برگشت گفت خیلی نامردی مهم ترین فرد زندگیم منو ول کرد رفت تو هم میخاستی بری:)