هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey عجب خوابی، برا من بیشتر درگیریه تا کشت و کشتار
مثلا دعوا و جنگ و .....
کلا شرایط استرس آور و تپش قلب شدید 😂Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مثلا دعوا و جنگ و .....
کلا شرایط استرس آور و تپش قلب شدید 😂من اکثر مواقع خواب میبینم مثلا کلاس نهم بعد میرم میشینم سر کلاس هشتم و کتاباشونو ندارم و تا معلم میخواد منو از کلاس بیرون کنه نمیتونم بهش بگم من مال این کلاس نیستم😑😂😂
-
Aqua والا خواب من همیشه مافیایی و تعقیب و گریز و اینا بود😭😂 نمیدونم چرا اونسری این خوابو دیدم😭😂
Michael Vey 😂😂😂 دیگه برا تنوع بوده
خواب مافیایی خوبه آدم لذت میبره موقع خواب -
Aqua پریشب خواب دیدم سپاهان 14-10 بازیشو تو اسیا برده بعد از خواب پریدم یکم فکر کردم دیدم اصن سپاهان از آسیا حذف شد😂😂
ولی آخه 24 تا گل تو یه بازی -
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مثلا دعوا و جنگ و .....
کلا شرایط استرس آور و تپش قلب شدید 😂من اکثر مواقع خواب میبینم مثلا کلاس نهم بعد میرم میشینم سر کلاس هشتم و کتاباشونو ندارم و تا معلم میخواد منو از کلاس بیرون کنه نمیتونم بهش بگم من مال این کلاس نیستم😑😂😂
-
Michael Vey 😂😂😂 دیگه برا تنوع بوده
خواب مافیایی خوبه آدم لذت میبره موقع خوابAqua اوف مخصوصا اگ ی مافیای خفن باشی ک همه مث سگ ازت میترسن😭🔥🔥🔥😂
البته یبار ی خوابی دیدم هم هیجان انگیز بود هم ترسناک و غمگین...
اینجوری بود ک تو مدرسه بودم بعد یهو یه گروه تروریستی حمله کردن ب مدرسه هر کی سر راهشون بودو میکشتن میگفتن پرررنیاااا کجاااست
هیچی ماهم هی فرار میکردیم
بعد من و دوستم رفتیم داخل یه کلاسی ک ب طرز عجیبی تراس داشت😐😂 بعد ما تا خواستیم بریم داخل تراس اونا اومدن داخل اون کلاسه مارو دیدن
دوستمو جلو چشمم کشتن😐💔
منو هم با موهام کشون کشون بردنم تو حیاط مدرسه😐
بعد نمیدونم سر گرفتن چ اطلاعاتی ک مقاومت میکردم و بهشون نمیگفتم کلی شکنجم داشتن میکردن ک متاسفانه خوابم تموم شد😐💔😂 -
الان این اپ آناتومیه بیست و پنج دلار میخواد تا پریمیوم بشه
هم الان دلار اینجوریه
هم کارمزد گرفتن تو این سایتای ایرانی
و هم احتمال اینکه برداره مایکروسافت به خاطر ایرانی بودنم هم پولمو بگیره و هم اپ رو نده
تقریبا این کار از اول ریسکیه -
Aqua اوف مخصوصا اگ ی مافیای خفن باشی ک همه مث سگ ازت میترسن😭🔥🔥🔥😂
اینجوری بود ک تو مدرسه بودم بعد یهو یه گروه تروریستی حمله کردن ب مدرسه هر کی سر راهشون بودو میکشتن میگفتن پرررنیاااا کجاااست
بعد من و دوستم رفتیم داخل یه کلاسی ک ب طرز عجیبی تراس داشت😐😂 بعد ما تا خواستیم بریم داخل تراس اونا اومدن داخل اون کلاسه مارو دیدن
دوستمو جلو چشمم کشتن😐💔
بعد نمیدونم سر گرفتن چ اطلاعاتی ک مقاومت میکردم و بهشون نمیگفتم کلی شکنجم داشتن میکردن ک متاسفانه خوابم تموم شد😐💔😂Michael Vey قشنگ یه فیلمنامه بوده 😂😂😂
-
هم الان دلار اینجوریه
و هم احتمال اینکه برداره مایکروسافت به خاطر ایرانی بودنم هم پولمو بگیره و هم اپ رو نده
تقریبا این کار از اول ریسکیه@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هم الان دلار اینجوریه
تقریبا این کار از اول ریسکیههمه چیزی که گفتی به کنار این واقعا آدمو میسوزونه💔
-
Michael Vey قشنگ یه فیلمنامه بوده 😂😂😂
@AmirBarsam خداایی خفن بود خوابش🤣🤣🤣
ی مدرسه بخاطرم از دانش اموز تا مدیر ترور شد رفت😐💔🤣🤣 -
@AmirBarsam خداایی خفن بود خوابش🤣🤣🤣
ی مدرسه بخاطرم از دانش اموز تا مدیر ترور شد رفت😐💔🤣🤣Michael Vey 😂😂😂😂
اکثر آدمایی که من میشناسم میگن چرت ترین خواباشون مربوط به مدرسهس 😂 -
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هم الان دلار اینجوریه
تقریبا این کار از اول ریسکیههمه چیزی که گفتی به کنار این واقعا آدمو میسوزونه💔
-
@AmirBarsam
واقعا قلبم فشرده میشه وقتی تو ریجن هر چیزی رو میبینی ایرانو نمیبینی ://////// -
Aqua اوف مخصوصا اگ ی مافیای خفن باشی ک همه مث سگ ازت میترسن😭🔥🔥🔥😂
دوستمو جلو چشمم کشتن😐💔
بعد نمیدونم سر گرفتن چ اطلاعاتی ک مقاومت میکردم و بهشون نمیگفتم کلی شکنجم داشتن میکردن ک متاسفانه خوابم تموم شد😐💔😂Michael Vey 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عجب خوابی، خفننن
منم یه چندتا خواب جنگ دیدم دقیق یادم نیس الان ولی جدای استرسش خیلی کیف داشت 😂😂😂😂فقط موقع هایی که میخواستم داد بزنم نمیتونستم این اذیتم میکرد😂 -
Michael Vey 😂😂😂😂
اکثر آدمایی که من میشناسم میگن چرت ترین خواباشون مربوط به مدرسهس 😂@AmirBarsam ولی خدایی این قشنگ بود کهه🤣
یبارم خواب دیدم بر و بچه های پروفسور اینا ب مدرسمون حمله کردن🤣🤣🤣
همه ترسیده بودن مث چییی
ولی من و همون دوستم ک تو اونیکی خوابم جلوم کشته شده بود، با ذوق رفتیم پیش برلین گفتیم ما عاشق تیمتونیم میشه ماهم عضوتون بشیم؟
اوناهم قبول کردن و ماهم رفتیم از اون لباس قرمزا پوشیدیم و ب گروهشون پیوستیم🤣🔥اما خب کابوس مدرسه ایم دارم.. همیشه از دوران ابتداییمه ک خیلی اذیتم میکردن بچه ها..
-
Michael Vey 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عجب خوابی، خفننن
منم یه چندتا خواب جنگ دیدم دقیق یادم نیس الان ولی جدای استرسش خیلی کیف داشت 😂😂😂😂فقط موقع هایی که میخواستم داد بزنم نمیتونستم این اذیتم میکرد😂Aqua عااالییییین اینجووور خواباااا اصلا🤣🤣🤣🤣🤣
-
Michael Vey 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عجب خوابی، خفننن
منم یه چندتا خواب جنگ دیدم دقیق یادم نیس الان ولی جدای استرسش خیلی کیف داشت 😂😂😂😂فقط موقع هایی که میخواستم داد بزنم نمیتونستم این اذیتم میکرد😂Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
فقط موقع هایی که میخواستم داد بزنم نمیتونستم این اذیتم میکرد
عذااابهههههه😭😭