هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
eliwe
هرچند چند دقیقه نبودم بحث از دستم در رفت کامل نخوندم ولی خب شما بذار به پای اینکه شناختی ازت نداشتیم و همین باعث به وجود اومدن ناراحتی و سوءتفاهم شد. البته که می پذیرم باید بیشتر حواسمون جمع بود که کنترل شده تر رفتار کنیم ولی در هر حال دلم نمی خواد اولین بحث و صحبت بین شما و بقیه بچه ها با ناراحتی و کدورت تموم بشه -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14
خداوند را سپاس می گویم که حالتان خوب است
منم استم دیگر...خوب بگذرد
-
eliwe اولا بنده پسر هستم، دوما، وقتی وارد یک محیطی میشید اول با جوش آشنا بشید، وقتی میخواید با یک شخصی تعامل کنید اول حساسیت هاش رو بشناسید، بخاطر این عجلتون و واکنش هاتون این بحث درست شد.
در ضمن بر فرض حتی اگر پیامی غلط باشه، لازم نیست که بحث درست کنید، اگر فکر میکنید چیزی مناسب نیست گزارش بزنید! ناظم های انجمن با قوانین بیشتر از شما آشنا هستن!Comrade اولا بنده واسه همین فضای کلی سعی کردم این تذکر دوستانه رو بدم... بدون هیچ کلمهٔ توهین آمیزی... دوما نمیخوام واسه یه کلمهٔ کوچیک از سمت ناظم اخطار بگیرن... سوما واکنش های من از وقتی شروع شد که با یهو رفتنشون به مستر عزیز توهین کرد، توی این بحث سعی کردم جنبهٔ جنسیتی پسر یا دختر بودنو در نظر نگیرم... بعدا یه سریا نیان بگن پشت یه پسرو گرفتی ( البته ایشون مثل داداشمه )
-
Comrade اولا بنده واسه همین فضای کلی سعی کردم این تذکر دوستانه رو بدم... بدون هیچ کلمهٔ توهین آمیزی... دوما نمیخوام واسه یه کلمهٔ کوچیک از سمت ناظم اخطار بگیرن... سوما واکنش های من از وقتی شروع شد که با یهو رفتنشون به مستر عزیز توهین کرد، توی این بحث سعی کردم جنبهٔ جنسیتی پسر یا دختر بودنو در نظر نگیرم... بعدا یه سریا نیان بگن پشت یه پسرو گرفتی ( البته ایشون مثل داداشمه )
eliwe در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بدون هیچ کلمهٔ توهین آمیزی
اصلا حواست بود اون لحظه به من چه حس بدی دادی؟
-
eliwe
هرچند چند دقیقه نبودم بحث از دستم در رفت کامل نخوندم ولی خب شما بذار به پای اینکه شناختی ازت نداشتیم و همین باعث به وجود اومدن ناراحتی و سوءتفاهم شد. البته که می پذیرم باید بیشتر حواسمون جمع بود که کنترل شده تر رفتار کنیم ولی در هر حال دلم نمی خواد اولین بحث و صحبت بین شما و بقیه بچه ها با ناراحتی و کدورت تموم بشه