هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hako
دوباره ببینن
کلا هرچند بار ببینی بازم کمه
مخصوصا فصل۳ یا ۴ که هیناتا میره اردوی تمرینیه
انیمه:
آزاد
دوره آبی
هم خوبهه -
eliwe در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بدون هیچ کلمهٔ توهین آمیزی
اصلا حواست بود اون لحظه به من چه حس بدی دادی؟
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا همین خنده بازار که چند سال پیش پخش میشد
خیلی خوب بود
واقعا شاهکاری بود -
من اصلن توهین نکردم
-
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ailin
منممم🥲
چقدر خوووب تونستن لحظات حساس بازی رو خوب نمایش بدن. -
Comrade اولا بنده واسه همین فضای کلی سعی کردم این تذکر دوستانه رو بدم... بدون هیچ کلمهٔ توهین آمیزی... دوما نمیخوام واسه یه کلمهٔ کوچیک از سمت ناظم اخطار بگیرن... سوما واکنش های من از وقتی شروع شد که با یهو رفتنشون به مستر عزیز توهین کرد، توی این بحث سعی کردم جنبهٔ جنسیتی پسر یا دختر بودنو در نظر نگیرم... بعدا یه سریا نیان بگن پشت یه پسرو گرفتی ( البته ایشون مثل داداشمه )
eliwe همین پیام نشون میده که اصلا با جو انجمن آشنا نیستید، اگر آشنا بودید همچین تصوراتی نمیکردید! در ضمن قرار نیست همه جا تذکر بدید، خیلی مواقع میتونید از کنار خیلی چیز ها رد بشید، حتی اگر بر فرض پیام کاربر بلو اشتباه بود، دلیل نمیشه شما واکنش خاصی بدید، میتونید کاملا نادیده بگیرید، انجمن امکان بلاک کردن رو هم فراهم کرده که کاملا پیام های طرف مقابل رو نبینید، اگر قرار باشه چه اینجا چه هر جای دیگه هر کس به رفتاری که حس کرد غلطه واکنش یا تذکر بده که سنگ روی سنگ بند نمیشه و آشوب میشه! به هر حال حساسیت ها و عقاید به شدت متفاوته.
-
وای این مسئله جنسیتی اینجا یه جور دیگه ایه که آشنا میشی باهاش
اصلا مورد داشتیم اکانتایی بودن که بعد کلی حرف و اینا تازه فهمیدیم طرف دختره یا پسر -
وای این مسئله جنسیتی اینجا یه جور دیگه ایه که آشنا میشی باهاش
اصلا مورد داشتیم اکانتایی بودن که بعد کلی حرف و اینا تازه فهمیدیم طرف دختره یا پسر -
نوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۳، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 منم قصدم ناراحت کردنتون نبود، معنی حرفمو وقتی میفهمین که انشالله دانشگاه قبول بشین و توی گروه کلاسی که مختلته عضو بشین... اونجا هر کلمه و ری اکشن یه معنای دیگه ای داره
شاید هم مشکل از من بود که جو اینجا رو با جو اونجا مقایسه کردم
یه تومار نوشتم که بگم از اون حرف منظوری نداشتم