هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نقطه
نه بحث وزن نیست... بحث تغییر کلمه و درنهایت تغییر مفهومه.@danial-hosseiny چون بنظرم قصه میتونه قصهی شاد باشه
هرچند قصهی دل بعیده شاد باشه ولی باز بنظرم غصه برای این لحظه مناسبتر بود
چون اینجا ماهیتش تودلیه اینطور نوشتمش...
وگرنه اینطور نبود که بخوام دست ببرم توی شعر و خرابش کنم...اینو یادم هست که «اگه شعر یا نوشته کسی را تغییر بدم و خرابش کنم شبیه اینه که بچهشو اذیت کردم» -
هعی
️
برای من مهمهه
نمی خوام چیزی الکی دستم بمونه
که برای من نیستد اخه چرا خودکار تون می دین استاد بعد نمیگیرید
استاد هم داد من
حالا هرچی میگم هیچ کی گردن نمی گیره این خودکار برای کی
بشه دیگه این بچه بازی ها
من فردا دوباره سر کلاس همون استاد خودکار می زارم رو میز استاد و می رم برام مهم نیست
همین که دست من نباشه دیگه اوکیههوف
دفعه اخرتونم باشه که توهین می کنید
هرچند هر حرفی که به زبون می یارید نشون دهنده شخصیت تونه
پس کمبود عقل و ادب و ضعف شخصیت تون می رسونهمن با این حال و روزم معلوم نیست فردا چی می خواد بشه
دیگه اصلا اینجا باشم یا نه
شایدم اگر می شد می رفتم شیراز
حیف که دانشگاه استاداش خوبه
اگر نه این شهر مزخرف برام زندونه و حالم از فرهنگ و تفاوت فرهنگ و اخلاق ادم ها و خوابگاه ش بهم می خوره -
خستم
خستم
1 ماه دیگه اینجا باید بمونم
و چقدر سخته
هیچ
هیچ
هیچ -
-
️
-
️
️
-
️
️
-
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121
راهت=))))))))))))))))
عه نرگس اینجا رو یکی اشتباه املایی داشته
Narges_ -
@danial-hosseiny ببینین نمیدونم درست متوجه منظورتون شدم یا نه یه سریا هستن دچار اختلال واقعا خب روانی هستن اینا رو قطعا هیچ مشکلی باهاشون ندارم
اما پارسال تو کلاسمون که من تنها دانش آموز جدید اون کلاس بودم یه دختر که ایشون 2 سال از همه ی ما بزرگ تر بود رفتارای فوق العاده بدی با من داشت من احترامشو داشتم جایی هم نیاز میدیدم جواب بدم(که واقعا نیاز بود) این کارو میکردم ولی واقعا اذیت شدم یعنی در نهایت من سعی میکنم درست رفتار کنم ولی نمیتونم با کسی که باعث آزارمه تو ذهنمم خوب باشم وباهاش کنار بیام
یه مثالش این بود که ایشون صداش وحشتناک بلنده و میتونست بالای سکو حرفشو بزنه منتهی اومد کنار گوش من بلند داد زد بعدش به مدت 2 ساعت از شدت سردرد چشام داشت از کاسه در میومدNarges_
این اسمش از «سنش کوچیکتره» نیست.
بحثم بحث بار کلامته.
یه وقتایی افراد بیمار، بیشعور، بیمنطق، پررو، گستاخ و و و و هستن...
اینا، با اونی که تو گفتی فرق میکنه.
یکی هست، ممکنه که به نسبت سنش، تجربیات کافی برای روابط، اجتماع و توی جامعه بودن نداشته باشه... و عملااز سنش عقبتر باشه. اما این، به این معنی نیست که فرد خوبی نیست. صرفا تجربیاتش ممکنه نسبت به ما کمتر باشه. -
@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
jahad_121
راهت=))))))))))))))))
عه نرگس اینجا رو یکی اشتباه املایی داشته
Narges_ -
از استرس دارم میمیرم=)))))))
-
Anzw 18 وایییی
نکن
من خودم املام خیلی داغونه
و جالبه حتی کلمه هایی که سال ها درست مینوشتمو هم گاهی یادم میره چطوری نوشته میشن -
Anzw 18 وایییی
نکن
من خودم املام خیلی داغونه
و جالبه حتی کلمه هایی که سال ها درست مینوشتمو هم گاهی یادم میره چطوری نوشته میشن