هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
Blue28 
 نه خب اونی که امید رو تو دل من کاشته حتی اگه این چیزی که منتظرش بودم و براش دعا می کردم نشه، خودش بلده از راه بهتر و تو وقت بهتر درستش کنه...
 هر کاریم بشه امید بزرگتر اینه که مراقبه و حواسش هست که آدمو به بهترین چیزی که صلاحشه برسونه حتی اگه خود آدم ندونه:)
- 
Blue28 
 نه خب اونی که امید رو تو دل من کاشته حتی اگه این چیزی که منتظرش بودم و براش دعا می کردم نشه، خودش بلده از راه بهتر و تو وقت بهتر درستش کنه...
 هر کاریم بشه امید بزرگتر اینه که مراقبه و حواسش هست که آدمو به بهترین چیزی که صلاحشه برسونه حتی اگه خود آدم ندونه:)
- 
Blue28 
- 
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: @jahad-20 یعنی چه یعنی خیلی بیشتر میتونستم از همه چیز لذت ببرم و نبردم 
- 
Blue28   
 نمیدونم ترمای اول که مجازی بودیم
 از ترم سه تا پنج و شیش هم تا به خودمون میومدیم یا کاراموزی یا سر کلاس
 از خستگی واقعا شاید اون کارآیی لازم و نداشتیم
 خوب حواس جمع نبودیم که یه سری چیزها رو یاد بگیریم
 از طرفی قدر همین لحظه هارو ندونستیم که زندگی و دوستیمون رو باید تو همین لحظه ها بگذرونیم.
 بعدم که شد ترم هفت
 تازه فهمیدیم دانشگاه و کارشناسی میشد بهترین بخش زندگی باشه(:گ
- 
Blue28   
 نمیدونم ترمای اول که مجازی بودیم
 از ترم سه تا پنج و شیش هم تا به خودمون میومدیم یا کاراموزی یا سر کلاس
 از خستگی واقعا شاید اون کارآیی لازم و نداشتیم
 خوب حواس جمع نبودیم که یه سری چیزها رو یاد بگیریم
 از طرفی قدر همین لحظه هارو ندونستیم که زندگی و دوستیمون رو باید تو همین لحظه ها بگذرونیم.
 بعدم که شد ترم هفت
 تازه فهمیدیم دانشگاه و کارشناسی میشد بهترین بخش زندگی باشه(:گ

|
 |

شعردانه
شعردانه