باشگاه 5 صبحی ها
-
sara203
ساعت چند میخوابی؟
اونوقت ساعت چند بیدار میشی؟ -
-
sara203
ساعت چند میخوابی؟
اونوقت ساعت چند بیدار میشی؟SAHAR_BANOO ب ساعت خواب نیس ک
-
@m-bahrami1378 در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
سلام دوستان صاحب این تاپیک قهرکرده یا اینکه تغییر هویت داده تو انجمن؟
صاحبش منم دیگه
فقط اکانتی که باهاش زدم.دیگه بالا نمیاد قهر کرده با من :face_with_tears_of_joy: -
بچه ها چجوری صبح زود بیدار میشید:(
من چندبار6_7صب بیدار شدم بخونم تا 9_10چرت میزدم سر کتاب بعدم خوابیدم تا ظهر
کلا صبحا تا 9و10خوابم حتی اگه بیدار شم!!!و کم کم تازه خواب از سرم میپره:neutral_face: :slightly_frowning_face: -
بچه ها چجوری صبح زود بیدار میشید:(
من چندبار6_7صب بیدار شدم بخونم تا 9_10چرت میزدم سر کتاب بعدم خوابیدم تا ظهر
کلا صبحا تا 9و10خوابم حتی اگه بیدار شم!!!و کم کم تازه خواب از سرم میپره:neutral_face: :slightly_frowning_face:marzyeh78 منم مثل تو شب زود بخوابم دیر بخوابم ۸خود ب خود بیدار میشم امروز ۷/۳۰بیدار شدم ی ساعت خوندم دیدم نشد ی ساعت خوابیدم در ضمن ت طول روز بخوام بخوابم هر چی خوندم ت خواب دوره میکنم و هی راجب درسای ک خوندم حرف میزنم با خودم البته ت خواب
-
marzyeh78 منم مثل تو شب زود بخوابم دیر بخوابم ۸خود ب خود بیدار میشم امروز ۷/۳۰بیدار شدم ی ساعت خوندم دیدم نشد ی ساعت خوابیدم در ضمن ت طول روز بخوام بخوابم هر چی خوندم ت خواب دوره میکنم و هی راجب درسای ک خوندم حرف میزنم با خودم البته ت خواب
@dr-lila منم روز همش خواب ریاضی و زیست و شیمی میبینم 😂😂😂
-
من از فردا میخوام ساعت پنج صبحی بشم چون خیلی عقبم با این وضع بخوام پیش برم نمیرسم
-
@dr-lila منم روز همش خواب ریاضی و زیست و شیمی میبینم 😂😂😂
دکتر_اطفال آخ خواب ی چیزی من خواب نمیبینم ک ت خواب و بیداریم همش خود ب خود مطالب ذهنم میاد و مرور میشه و بعضی وقتا با خودم بحث میکنم درباره چیزای ک خوندم هی ب خودم میگم بس بگیر بخواب الان باید زود بیدار شدی البته نه بیدارم نه خواب 🙁خواب و بیداری بد حالی
-
marzyeh78 منم مثل تو شب زود بخوابم دیر بخوابم ۸خود ب خود بیدار میشم امروز ۷/۳۰بیدار شدم ی ساعت خوندم دیدم نشد ی ساعت خوابیدم در ضمن ت طول روز بخوام بخوابم هر چی خوندم ت خواب دوره میکنم و هی راجب درسای ک خوندم حرف میزنم با خودم البته ت خواب
-
سلام دوستان صاحب این تاپیک قهرکرده یا اینکه تغییر هویت داده تو انجمن؟
صاحبش منم دیگه
فقط اکانتی که باهاش زدم.دیگه بالا نمیاد قهر کرده با من :face_with_tears_of_joy: -
واقعا خواب چیزیه نمیشه روش حساب کرد من جو گرفتم خواستم دیگه هرروز 6 بیدار شم دو روز خواب موندم دیگه توبه کردم
دانش-آموزان-آلاء -
واقعا خواب چیزیه نمیشه روش حساب کرد من جو گرفتم خواستم دیگه هرروز 6 بیدار شم دو روز خواب موندم دیگه توبه کردم
دانش-آموزان-آلاء -
joy شما واقعا اقاجواد هستین:astonished_face:
حیف اون صلواتایی که برا شادی روحت فرستادم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:@m-bahrami1378 در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
حیف اون صلواتایی که برا شادی روحت فرستادم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:آقایی داداش
ممنون ان شا الله وقتی تشریف بردم اون طرف آب دیگه شما نیازینیست صلوات بفرستی :face_with_tears_of_joy: شما قبلا حساب کردی
ممنونم. -
حیف اون صلواتایی که برا شادی روحت فرستادم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:آقایی داداش
ممنون ان شا الله وقتی تشریف بردم اون طرف آب دیگه شما نیازینیست صلوات بفرستی :face_with_tears_of_joy: شما قبلا حساب کردی
ممنونم. -
:frowning_face:
فردا روز میرید مهندس میشید دکتر میشید
پروژه میدن بهتون یا کشیک میشید این چه وضعشه :/
بلند شید عاقا بلند شید :/
زشته عیبه واقعا قید خواب رو نمیتونید بزنید
این همه سال خوابیدید چی شد؟؟ :/
بازم خود دانید :/
ولی بیام ببینم کسی گفته میخوام بلند بشم و بعدا بلند نشه و یا بگیره بعدش بخوابه
چنان میزنمش که بند بند وجودش از هم گستته بشه و سیاه و کبود بشه
فلذا با من شوخی نکنید که من جنبه اش رو ندارم :/
الان کی میخواد فردا صبح 5 بلند بشه؟؟ 😂