هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
واییی تو مهمونی یه عکسایی گرفتم دوست دارم به عالم و ادم بفرستم همشونو مهم نیست چند تاعه فقط یه نفر گردن بگیره بفرستم
*تو همه عکسا چپل چلاق افتادم یا خلیلی سممممننن -
-
مرا میبینی و هر دَم زیادَت میکنی دَردَم
تو را میبینم و میلم زیادَت میشود هر دَمبه سامانم نمیپرسی، نمیدانم چه سر داری
به درمانم نمیکوشی، نمیدانی مگر دردم؟نه راه است این که بُگذاری مرا بر خاک و بُگریزی
گُذاری آر و بازم پرس تا خاکِ رَهَت گردمندارم دستت از دامن، به جز در خاک و آن دَم هَم
که بر خاکم روان گَردی بگیرد دامنت گَردمفرو رفت از غمِ عشقت دَمَم دَم میدهی تا کی؟
دَمار از من برآوردی نمیگویی برآوردمشبی دل را به تاریکی ز زلفت باز میجُستم
رُخَت میدیدم و جامی هلالی باز میخوردمکشیدم در بَرَت ناگاه و شد در تابْ گیسویت
نهادم بر لبت لب را و جان و دل فِدا کردمتو خوش میباش با حافظ، برو گو خصم جان میده
چو گرمی از تو میبینم، چه باک از خصمِ دَم سَردمحداقل دوماه پیش این غزلو گذاشتم «واژه آبی» و باهاش گریه کردم الانم برگشتم پستهای قبلی رو خوندم و باز باهاش گریه کردم...
نمیدونم دفعه بعد که میخونمش و باهاش گریه میکنم کی خواهد بود:) -
خیام شاعر قرن ۴ تا ۵ بوده و مولانا ۷
چون خیام و عطار نیشابوری بودن، ادبیات ما بیشتر درباره این دوتا شاعر بوده. مولانا تو خیلب از شعراش از ابیات خیام استفاده کرده. تو اینترنت میتونین فهرست اشعاری که تقریبا شبیه همه رو پیدا کنین@هویججج
Hako
@mr-vinyzo -
چون خیام و عطار نیشابوری بودن، ادبیات ما بیشتر درباره این دوتا شاعر بوده. مولانا تو خیلب از شعراش از ابیات خیام استفاده کرده. تو اینترنت میتونین فهرست اشعاری که تقریبا شبیه همه رو پیدا کنین@هویججج
Hako
@mr-vinyzo -
Hako
نه نمیخوام نامرد باشم
درست میگه دوتا شاعر اینجوری شعر گفتن اونی که همه ما میشناسیم رو مولانا گفته
که بیشتر درمورد مبدا و پایان هستیه
ولی خیام میگه من تو این دنیا هیچ کاری نزدم اصلا چرا اومدم من که اذن مفیدی نبودم -
Hako
@mr-vinyzoMaaah
نه سوء تفاهم شده توضیح دادم -
Hako
منم میخوام -
Hako
نه نمیخوام نامرد باشم
درست میگه دوتا شاعر اینجوری شعر گفتن اونی که همه ما میشناسیم رو مولانا گفته
که بیشتر درمورد مبدا و پایان هستیه
ولی خیام میگه من تو این دنیا هیچ کاری نزدم اصلا چرا اومدم من که اذن مفیدی نبودم -
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah
مهم اینکه که بیشتر مد نظر طراح مولانا بودهخیام (که خیلی هم عزیز دل منه) زودتر از مولانا به دنیا اومده، و این مولانا بوده که از خیام تقلید کرده. ایده از خیام بوده ولی اینکه چرا مولانا بیشتر شناخته شد جای تامل داره
-
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah
مهم اینکه که بیشتر مد نظر طراح مولانا بودهخیام (که خیلی هم عزیز دل منه) زودتر از مولانا به دنیا اومده، و این مولانا بوده که از خیام تقلید کرده. ایده از خیام بوده ولی اینکه چرا مولانا بیشتر شناخته شد جای تامل داره
-
عجبببببببب