هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خیام شاعر قرن ۴ تا ۵ بوده و مولانا ۷
چون خیام و عطار نیشابوری بودن، ادبیات ما بیشتر درباره این دوتا شاعر بوده. مولانا تو خیلب از شعراش از ابیات خیام استفاده کرده. تو اینترنت میتونین فهرست اشعاری که تقریبا شبیه همه رو پیدا کنین@هویججج
Hako
@mr-vinyzo -
چون خیام و عطار نیشابوری بودن، ادبیات ما بیشتر درباره این دوتا شاعر بوده. مولانا تو خیلب از شعراش از ابیات خیام استفاده کرده. تو اینترنت میتونین فهرست اشعاری که تقریبا شبیه همه رو پیدا کنین@هویججج
Hako
@mr-vinyzo -
Hako
نه نمیخوام نامرد باشم
درست میگه دوتا شاعر اینجوری شعر گفتن اونی که همه ما میشناسیم رو مولانا گفته
که بیشتر درمورد مبدا و پایان هستیه
ولی خیام میگه من تو این دنیا هیچ کاری نزدم اصلا چرا اومدم من که اذن مفیدی نبودم -
Hako
@mr-vinyzoMaaah
نه سوء تفاهم شده توضیح دادم -
Hako
منم میخوام -
Hako
نه نمیخوام نامرد باشم
درست میگه دوتا شاعر اینجوری شعر گفتن اونی که همه ما میشناسیم رو مولانا گفته
که بیشتر درمورد مبدا و پایان هستیه
ولی خیام میگه من تو این دنیا هیچ کاری نزدم اصلا چرا اومدم من که اذن مفیدی نبودم -
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah
مهم اینکه که بیشتر مد نظر طراح مولانا بودهخیام (که خیلی هم عزیز دل منه) زودتر از مولانا به دنیا اومده، و این مولانا بوده که از خیام تقلید کرده. ایده از خیام بوده ولی اینکه چرا مولانا بیشتر شناخته شد جای تامل داره
-
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah
مهم اینکه که بیشتر مد نظر طراح مولانا بودهخیام (که خیلی هم عزیز دل منه) زودتر از مولانا به دنیا اومده، و این مولانا بوده که از خیام تقلید کرده. ایده از خیام بوده ولی اینکه چرا مولانا بیشتر شناخته شد جای تامل داره
-
عجبببببببب
-
Hako من خودم عینکیم.
و اینکه خانم سارا باید مطمئن میبود که این حرفو تنها مولانا زده یا خیر
شاهدیم که این حرفو بجز مولانا خیام هم گفته