-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی بگه چقدر مونده به محرم؟؟
مردیم از بس صبر کردیم -
مردیم از بس صبر کردیمنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor
40 روز دیگه ! -
مردیم از بس صبر کردیمنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مردیم از بس صبر کردیمسلام اقا سهند
دقیقا من نمیدونم تاریخشو ولی قرار عاشقی ارباب نزدیکه .
صبرکنید -
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط nazanin 24 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra1303 اگه چهل روز مونده باشه که تکلیف داریم پس....
آقای بهجت میگفتن 40 روز مونده به محرم چله گناه نکردن بگیرین تا اشکتون برای امام حسین (ع) جمع بشه!
-
آقای بهجت میگفتن 40 روز مونده به محرم چله گناه نکردن بگیرین تا اشکتون برای امام حسین (ع) جمع بشه!
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor چ خوب ... چ ب موقع سوال پرسیدین
-
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor
چه خوب...
عالیه
ممنونم که گفتید -
@سهندkonkor
چه خوب...
عالیه
ممنونم که گفتیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 یادتون میاد تقریبا اولای تابستون اومدم گفتم پس کی محرم میشه؟؟
و هنوزم منتظریم! -
nazanin 24 یادتون میاد تقریبا اولای تابستون اومدم گفتم پس کی محرم میشه؟؟
و هنوزم منتظریم!نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
و هنوزم منتظریم!اره یادمه داداش ..
-
و هنوزم منتظریم!نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor
داداش بهتون یه چیزی بدم خوشحال شی ؟؟؟؟ -
@سهندkonkor
داداش بهتون یه چیزی بدم خوشحال شی ؟؟؟؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 بفرما
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به به یکشنبه استاد عزیزی میاد ارومیه
موضوع سخنرانیش هم موفقیت در خانواده شاد....میشه گفت تنها روانشناسی هست که حرفاشو قبول دارم!
خیلی هم با مزه هستن! -
nazanin 24 بفرما
نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط nazanin 24 انجام شده@سهندkonkor
http://www.ashouraiyan.com/files/mfa_app.apk
تقدیم به شما -
@سهندkonkor
تقدیم به شمانوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@سهندkonkor
تقدیم به شمانصب شد ؟
-
nazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@سهندkonkor
تقدیم به شمانصب شد ؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 برنامه apk هست...برای گوشیه؟؟
من با کامپیوتر میام! -
موضوع سخنرانیش هم موفقیت در خانواده شاد....میشه گفت تنها روانشناسی هست که حرفاشو قبول دارم!
خیلی هم با مزه هستن!نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خیلی هم با مزه هستن!واقعا ؟
من نمیشناسمشون
سخنرانی کجاس ؟ -
nazanin 24 برنامه apk هست...برای گوشیه؟؟
من با کامپیوتر میام!نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24 برنامه apk هست...برای گوشیه؟؟
من با کامپیوتر میام!اره
-
@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خیلی هم با مزه هستن!واقعا ؟
من نمیشناسمشون
سخنرانی کجاس ؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 خوبه پس میاین میشناسینش
کلی میخندونه... -
nazanin 24 خوبه پس میاین میشناسینش
کلی میخندونه...نوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سهندkonkor در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
nazanin 24 خوبه پس میاین میشناسینش
کلی میخندونه...کجاس حالا ؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکشنبه 7 شهریور ساعت 6 عصر سالن کانون بسیج
میشناسین دیگه؟