هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نقطه دقیقا منم یه عمه داشتم بچه بودم خیلی دوستش داشتم بعدا بزرگتر شدم متوجه یطوری با مامانم حرف میزنه، یه حالت بد، نمیدونم لحن خوبی نداره، انگار یمدل تحقیریه، نمیدونمچطور توضیحش بدم، ولی ازش متنفر شدم.مامانم آدمی نیست که جواب بده متاسفانه
-
@Pr.Gh.ir میگم اینجوریا که میگی نیس یکیش همین که ما اصن چیزی به اسم اتاق مجزا خوابگاه طور نداریم و این خصوصیات که میگم بسته به یکی دو نفر نیست بلکه ۹۰ درصد آدمارو شامل میشه
-
رفیق یکی نشید ک سریچیز چرت و الکی بخواید همه چیو بهم بزنید :)) یا نیاین یا نرین ...
-
میدونی چرا از خوابگاه بدم میاد؟
چون دوست ندارم مثل اونا باشم ولی اگه باشم بالاخره تاثیر میپذیرم و خودم میشه یکی مث اونا -
Blue28
عام خب بیمارستان ودرمانگاه هست
خودتم میرسی ب اون نقطه
میبینی بعد اینهمه درس و کار طرف نیاز ب استراحت هم داره
البته میدونم بعضیاشونم شورشو دراوردن -
دوستم هوس حلوا کرده بود و تو قنادی هم نداشت
من: خب بیا بریم فروشگاه وسیله هاشو بخریم و خودمون درستش کنیمپ.ن۱: موقع خریدن زعفرون فروشندههه که میدونست ما خوابگاهییم مودش اینجوری بود که: واقعا برای خودتونه؟ مطمئنین اشتباهی برنداشتین؟ زعفرونه هاا
پ.ن۲: الحق خوشمزه شده بود با اینکه اولین بارمون بود. به کل بچه های هم طبقمون هم خیراتش کرده بودیم
-
آی ستاره...
آی ستاره... -
من: خب بیا بریم فروشگاه وسیله هاشو بخریم و خودمون درستش کنیمپ.ن۱: موقع خریدن زعفرون فروشندههه که میدونست ما خوابگاهییم مودش اینجوری بود که: واقعا برای خودتونه؟ مطمئنین اشتباهی برنداشتین؟ زعفرونه هاا
پ.ن۲: الحق خوشمزه شده بود با اینکه اولین بارمون بود. به کل بچه های هم طبقمون هم خیراتش کرده بودیم
Michael Vey دیزاینشم با خودم بود
با سر و ته چنگالم و گل محمدی هم اتاقیم -
-
از زاویه ای دیگر
-
Michael Vey
به به
نوش جان
قبول باشه=) -
Michael Vey
به به
نوش جان
قبول باشه=)Hhh Hh مرررسییی
البته این عکس برای دو سه روز قبل شروع ماه رمضونه🥲