هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
@Pr.Gh.ir میگم اینجوریا که میگی نیس یکیش همین که ما اصن چیزی به اسم اتاق مجزا خوابگاه طور نداریم و این خصوصیات که میگم بسته به یکی دو نفر نیست بلکه ۹۰ درصد آدمارو شامل میشه 
- 
میدونی چرا از خوابگاه بدم میاد؟ 
 چون دوست ندارم مثل اونا باشم ولی اگه باشم بالاخره تاثیر میپذیرم و خودم میشه یکی مث اونا
- 
Blue28 
 عام خب بیمارستان ودرمانگاه هست
 خودتم میرسی ب اون نقطه
 میبینی بعد اینهمه درس و کار طرف نیاز ب استراحت هم داره
 البته میدونم بعضیاشونم شورشو دراوردن
- 
دوستم هوس حلوا کرده بود و تو قنادی هم نداشت 
 من: خب بیا بریم فروشگاه وسیله هاشو بخریم و خودمون درستش کنیم    پ.ن۱: موقع خریدن زعفرون فروشندههه که میدونست ما خوابگاهییم مودش اینجوری بود که: واقعا برای خودتونه؟ مطمئنین اشتباهی برنداشتین؟ زعفرونه هاا  پ.ن۲: الحق خوشمزه شده بود با اینکه اولین بارمون بود. به کل بچه های هم طبقمون هم خیراتش کرده بودیم  
- 
آی ستاره... 
 آی ستاره...
- 
 من: خب بیا بریم فروشگاه وسیله هاشو بخریم و خودمون درستش کنیم    پ.ن۱: موقع خریدن زعفرون فروشندههه که میدونست ما خوابگاهییم مودش اینجوری بود که: واقعا برای خودتونه؟ مطمئنین اشتباهی برنداشتین؟ زعفرونه هاا  پ.ن۲: الحق خوشمزه شده بود با اینکه اولین بارمون بود. به کل بچه های هم طبقمون هم خیراتش کرده بودیم  Michael Vey دیزاینشم با خودم بود   
 با سر و ته چنگالم و گل محمدی هم اتاقیم  
- 
[audio/wh0o3z5HNW0-wQWhK_u4Db_9.mp3] 
- 
از زاویه ای دیگر  
- 
 من: خب بیا بریم فروشگاه وسیله هاشو بخریم و خودمون درستش کنیم    پ.ن۱: موقع خریدن زعفرون فروشندههه که میدونست ما خوابگاهییم مودش اینجوری بود که: واقعا برای خودتونه؟ مطمئنین اشتباهی برنداشتین؟ زعفرونه هاا  پ.ن۲: الحق خوشمزه شده بود با اینکه اولین بارمون بود. به کل بچه های هم طبقمون هم خیراتش کرده بودیم  Michael Vey 
 به به 
 نوش جان 
 قبول باشه=)
- 
Michael Vey 
 به به 
 نوش جان 
 قبول باشه=)Hhh Hh مرررسییی 
 البته این عکس برای دو سه روز قبل شروع ماه رمضونه🥲
- 
دیجی پی بدون بهره است 
 چون باید در عرض یک ماه کل پولو پرداخت کنی