هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
از هرکی که مامانمو اذیت کنه و ناراحتش کنه متنفرم.با تک تک سلولام متنفرم.فرقی هم نداره کی باشه.
یادمه تقریبا ده سالم بود؛ عمه کوچیکم پشت سر مامانم یه حرفی زد نه حرف خوبی بود نه اونقدرا هم بد بود ولی خب به هرحال مناسب نبود! و منم اتفاقی داشتم رد میشدم شنیدمش... از همونجا ازش متنفر شدم...
هنوز که هنوزه یادم میوفته دلم میخواد برم خفهش کنمو اتفاقا حسرت میخورم که چرا اون موقع بچه بودم و نتونستم برم جلو درست و حسابی بشورمش/:
نقطه دقیقا منم یه عمه داشتم بچه بودم خیلی دوستش داشتم بعدا بزرگتر شدم متوجه یطوری با مامانم حرف میزنه، یه حالت بد، نمیدونم لحن خوبی نداره، انگار یمدل تحقیریه، نمیدونمچطور توضیحش بدم، ولی ازش متنفر شدم.مامانم آدمی نیست که جواب بده متاسفانه
-
lO_Ol شاید یکی بهشون دوران عید احتیاج داشت، شاید یکی نگرانه، چرا میذارن میرن
-
اصلا حتی به طرز عجیبی احساسات و خلق و خوی مامانمم روم اثرگذاره... وقتی عصبیه منم اعصابم هیچجوره آروم نیست... اصلا نمیتونم...
-
نقطه دقیقا منم یه عمه داشتم بچه بودم خیلی دوستش داشتم بعدا بزرگتر شدم متوجه یطوری با مامانم حرف میزنه، یه حالت بد، نمیدونم لحن خوبی نداره، انگار یمدل تحقیریه، نمیدونمچطور توضیحش بدم، ولی ازش متنفر شدم.مامانم آدمی نیست که جواب بده متاسفانه
نوشتهشده یک روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شدهBlue28 اتفاقا مامان من برعکس درجا میزنه تو دهنشون و خوبم میزنه:)
اون حرفم عمهم داشت پشت سر مامانم میزد وگرنه جلو روش که جرات نداره...
ولی خب این عمهمو من دوستش نداشتم ولی ازش بدمم نمیومد اما بعد اون ازش متنفر شدم... -
نوشتهشده یک روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
غریبه شدن آدم های آشنا تا مدت ها میتونه منو غمگین کنه
-
و نمیتونم دست از سر این فکرا بردارم
-
Pr.Gh.ir میگم اینجوریا که میگی نیس یکیش همین که ما اصن چیزی به اسم اتاق مجزا خوابگاه طور نداریم و این خصوصیات که میگم بسته به یکی دو نفر نیست بلکه ۹۰ درصد آدمارو شامل میشه
-
رفیق یکی نشید ک سریچیز چرت و الکی بخواید همه چیو بهم بزنید :)) یا نیاین یا نرین ...
-
من درواقع چیز زیادی ندارم که به تو بدهم
چای هست، اگر مینوشی
من هستم، اگر عشق میورزی
راه هست، اگر رهگذری -
دوست دارم آدم خوبی باشم ولی نه اونجوری که دیگران تعریفش میکنن.
-
میدونی چرا از خوابگاه بدم میاد؟
چون دوست ندارم مثل اونا باشم ولی اگه باشم بالاخره تاثیر میپذیرم و خودم میشه یکی مث اوناf.nalist حق فراوان
-
به یادت افتاده ام؛
مثل هرروز... -
Blue28
عام خب بیمارستان ودرمانگاه هست
خودتم میرسی ب اون نقطه
میبینی بعد اینهمه درس و کار طرف نیاز ب استراحت هم داره
البته میدونم بعضیاشونم شورشو دراوردن -
نوشتهشده یک روز پیش آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
دوستم هوس حلوا کرده بود و تو قنادی هم نداشت
من: خب بیا بریم فروشگاه وسیله هاشو بخریم و خودمون درستش کنیمپ.ن۱: موقع خریدن زعفرون فروشندههه که میدونست ما خوابگاهییم مودش اینجوری بود که: واقعا برای خودتونه؟ مطمئنین اشتباهی برنداشتین؟ زعفرونه هاا
پ.ن۲: الحق خوشمزه شده بود با اینکه اولین بارمون بود. به کل بچه های هم طبقمون هم خیراتش کرده بودیم
-
آی ستاره...
آی ستاره... -
دوستم هوس حلوا کرده بود و تو قنادی هم نداشت
من: خب بیا بریم فروشگاه وسیله هاشو بخریم و خودمون درستش کنیمپ.ن۱: موقع خریدن زعفرون فروشندههه که میدونست ما خوابگاهییم مودش اینجوری بود که: واقعا برای خودتونه؟ مطمئنین اشتباهی برنداشتین؟ زعفرونه هاا
پ.ن۲: الحق خوشمزه شده بود با اینکه اولین بارمون بود. به کل بچه های هم طبقمون هم خیراتش کرده بودیم
نوشتهشده یک روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey دیزاینشم با خودم بود
با سر و ته چنگالم و گل محمدی هم اتاقیم -
-