حرکت شناسی
-
سلام بچه ها کسی میتونه این سوال رو حل کنه
تحلیل کنید ممنون میشم.
@ -
-
اگر قرار باشه برخورد نکنند کل مسافتی که هر یک طی میکنن تا متوقف بشن مجموعا نباید از 102 بیشتر بشه.
مسافت لازم برای توقف کامل هر دو رو از رابطه زیر حساب میکنید میبینید از 102 بیشتر میشه پس باید برخورد کنن.
حالا باید برای هر دو معادله مکان زمان رو نوشت و برابر گذاشت تا ببینیم در چه t در یک مکان هستن یعنی برخورد میکنن. معادله ها :
برابر قرار بدید میبینید جواب نداره.پس میفهمید باید اول یکی متوقف شده باشه بعد اون یکی دیگه به حرکت ادامه بده تا بالاخره برخورد کنن. A بعد 8 ثانیه متوقف میشه و B بعد 12 ثانیه.
پس اول 8 ثانیه سپری میشه تا A متوقف بشه بعد چند ثانیه طی میشه تا B به A برخورد کنه چون تست هست دیگه نیازی به محاسبات نیست تنها جواب بزرگتر از 8 همین 10 هست پس باید جواب باشه. اما میتونید راحت 10 رو حساب کنید. بعد 8 ثانیه A در x=32 هست با سرعت صفر و B در x=38 با سرعت 4-
خب B باید 6 متر رو در جهت منفی ها با سرعت اولیه 4- و شتاب 1+ طی کنه
چه قدر زمان لازمه؟ (از قبل میدونیم 2) و حسابش :
t=6 قبول نیست چون متحرک با سرعت اولیه 4- و شتاب 1+ طی کنه نهایاتا 4 ثانیه حرکت میکنه و متوقف میشه ، نمیتونه 6 ثانیه حرکت کنه. جواب 2 هم قابل قبول هست و از قبل میدونستیم. -
اگر قرار باشه برخورد نکنند کل مسافتی که هر یک طی میکنن تا متوقف بشن مجموعا نباید از 102 بیشتر بشه.
مسافت لازم برای توقف کامل هر دو رو از رابطه زیر حساب میکنید میبینید از 102 بیشتر میشه پس باید برخورد کنن.
حالا باید برای هر دو معادله مکان زمان رو نوشت و برابر گذاشت تا ببینیم در چه t در یک مکان هستن یعنی برخورد میکنن. معادله ها :
برابر قرار بدید میبینید جواب نداره.پس میفهمید باید اول یکی متوقف شده باشه بعد اون یکی دیگه به حرکت ادامه بده تا بالاخره برخورد کنن. A بعد 8 ثانیه متوقف میشه و B بعد 12 ثانیه.
پس اول 8 ثانیه سپری میشه تا A متوقف بشه بعد چند ثانیه طی میشه تا B به A برخورد کنه چون تست هست دیگه نیازی به محاسبات نیست تنها جواب بزرگتر از 8 همین 10 هست پس باید جواب باشه. اما میتونید راحت 10 رو حساب کنید. بعد 8 ثانیه A در x=32 هست با سرعت صفر و B در x=38 با سرعت 4-
خب B باید 6 متر رو در جهت منفی ها با سرعت اولیه 4- و شتاب 1+ طی کنه
چه قدر زمان لازمه؟ (از قبل میدونیم 2) و حسابش :
t=6 قبول نیست چون متحرک با سرعت اولیه 4- و شتاب 1+ طی کنه نهایاتا 4 ثانیه حرکت میکنه و متوقف میشه ، نمیتونه 6 ثانیه حرکت کنه. جواب 2 هم قابل قبول هست و از قبل میدونستیم.@liy2099
خیلی پیچیده هست
من میخواستم نمودار رسم کنم نتونستم ولی فکر کنم بشه -
@liy2099
خیلی پیچیده هست
من میخواستم نمودار رسم کنم نتونستم ولی فکر کنم بشهعلی طهماسبی در حرکت شناسی گفته است:
خیلی پیچیده هست
اگر چیزی که نوشتم رو خط به خط فقط بخونید و جلو برید، شاید متوجه شدن سخت باشه.
به نظرم پیچیدگی نداره.
تنها نکتش اینه که باتوجه به توضیحات پست قبل یکی متوقف میشه اما دیگری به حرکت ادامه میده تا بهم برخورد کنن.علی طهماسبی در حرکت شناسی گفته است:
من میخواستم نمودار رسم کنم نتونستم ولی فکر کنم بشه
رسم نمودار کاملا ممکنه فقط تابع A چند ضابطه ای میشه چون از یک جایی به بعد A تغییری در مکان و سرعتش ایجاد نمیشه.
بخشی از نمودار A مشابه شتاب ثابت هست و بقیش جسم ساکن. -
علی طهماسبی در حرکت شناسی گفته است:
خیلی پیچیده هست
به نظرم پیچیدگی نداره.
تنها نکتش اینه که باتوجه به توضیحات پست قبل یکی متوقف میشه اما دیگری به حرکت ادامه میده تا بهم برخورد کنن.علی طهماسبی در حرکت شناسی گفته است:
رسم نمودار کاملا ممکنه فقط تابع A چند ضابطه ای میشه چون از یک جایی به بعد A تغییری در مکان و سرعتش ایجاد نمیشه.
بخشی از نمودار A مشابه شتاب ثابت هست و بقیش جسم ساکن.@liy2099 از این میترسم که تو امتحان نهایی بیاد و من تستی بنویسم نمره بهم تعلق میگیره
-
خیلی پیچیده هست
به نظرم پیچیدگی نداره.
بخشی از نمودار A مشابه شتاب ثابت هست و بقیش جسم ساکن.@liy2099
میشه برام نمودارش را بکشید
فقط اونجایی که معادله جواب نداره را میخوام بدونم
بعد چرا از مستقل از زمان جلو رفتیم ، -
@liy2099 از این میترسم که تو امتحان نهایی بیاد و من تستی بنویسم نمره بهم تعلق میگیره
از این میترسم که تو امتحان نهایی بیاد و من تستی بنویسم نمره بهم تعلق میگیره
خب توضیحات رو کامل بنویسید. اگر تست بود چون فقط 10 از 8 بزرگتره خب مشخصه جواب همینه اما اگر تست نبود مثل پست اولی که فرستادم باید 10 رو بدست بیارید دیگه.
مثلا این مکان-زمان :
قرمز 8 ثانیه با شتاب ثابت حرکت کرده بعد متوقف شده
آبی 10 ثانیه حرکت کرده تا بالاخره برخورد کنن
علت جواب نداشتن اون تساوی هم اینه که اگر اون خط افقی رسم شده(که نشون دهنده ساکن شدن A هست) نبود خب دو تا سهمی همو قطع نمیکردن.علی طهماسبی در حرکت شناسی گفته است:
بعد چرا از مستقل از زمان جلو رفتیم ،
اون اول راه بود که ببینیم هر کدوم حداکثر چقدر مسافت طی میکنن تا متوقف بشن.
-
اگر گیج شدید این راه هم هست :
وقتی فهمیدید A باید متوقف بشه بعد B بهش برخورد کنه ببینید A کجا متوقف شده بعد B چقدر تایم لازم داره برسه به اون مکان خب A در 32 متوقف شده پس :
در معادله بالا به جای xB قرار بدید 32 تا t بدست بیاد
t=10 از این راه هم بدست میاد
-
از این میترسم که تو امتحان نهایی بیاد و من تستی بنویسم نمره بهم تعلق میگیره
خب توضیحات رو کامل بنویسید. اگر تست بود چون فقط 10 از 8 بزرگتره خب مشخصه جواب همینه اما اگر تست نبود مثل پست اولی که فرستادم باید 10 رو بدست بیارید دیگه.
مثلا این مکان-زمان :
قرمز 8 ثانیه با شتاب ثابت حرکت کرده بعد متوقف شده
آبی 10 ثانیه حرکت کرده تا بالاخره برخورد کنن
علت جواب نداشتن اون تساوی هم اینه که اگر اون خط افقی رسم شده(که نشون دهنده ساکن شدن A هست) نبود خب دو تا سهمی همو قطع نمیکردن.علی طهماسبی در حرکت شناسی گفته است:
بعد چرا از مستقل از زمان جلو رفتیم ،
اون اول راه بود که ببینیم هر کدوم حداکثر چقدر مسافت طی میکنن تا متوقف بشن.
@liy2099
اگه درست بگم اینجوریه زمانی ۲تا جواب بدست میاد که قرار از هم سبقت بگیرند و وقتی برخورد میکنن و دیگه همونجا ثابت میمونن دیگه یه جواب داره و باید زمان برخورد یکی به دیگری را فقط حساب کرد
درسته ? -
@liy2099
اگه درست بگم اینجوریه زمانی ۲تا جواب بدست میاد که قرار از هم سبقت بگیرند و وقتی برخورد میکنن و دیگه همونجا ثابت میمونن دیگه یه جواب داره و باید زمان برخورد یکی به دیگری را فقط حساب کرد
درسته ?علی طهماسبی در حرکت شناسی گفته است:
درسته ?
برای این سوال که حرف شما درست نیست. اتومبیل ها دارن به طرف هم حرکت میکنن. شرایط این سوال این شکلیه :
یک متحرک 8 ثانیه حرکت میکنه و بالاخره متوقف میشه.
متحرک بعدی هم حداکثر (اگر برخوردی صورت نگیره) 12 ثانیه حرکت میکنه تا متوقف بشه.
حالا اگر از راه زیر برای حل سوال استفاده کنید :
برای معادله درجه دو بالا یک جواب t=10 هست یک جواب t=14
t=14 قبول نیست چون متحرک ها نهایت 12 ثانیه در حرکت هستن و بعد 12 ساکن میشن پس برخورد بعد t=12 اصلا ممکن نیست. -
درسته ?
برای این سوال که حرف شما درست نیست. اتومبیل ها دارن به طرف هم حرکت میکنن. شرایط این سوال این شکلیه :
یک متحرک 8 ثانیه حرکت میکنه و بالاخره متوقف میشه.
متحرک بعدی هم حداکثر (اگر برخوردی صورت نگیره) 12 ثانیه حرکت میکنه تا متوقف بشه.
حالا اگر از راه زیر برای حل سوال استفاده کنید :
برای معادله درجه دو بالا یک جواب t=10 هست یک جواب t=14
t=14 قبول نیست چون متحرک ها نهایت 12 ثانیه در حرکت هستن و بعد 12 ساکن میشن پس برخورد بعد t=12 اصلا ممکن نیست.@liy2099
آقا دمت گرم با این توضیحات خدایی معلم خصوصی هم اینجور پیگیر نیست,️
جسارتا شما دانشجو هستین یا محصل ? -
@liy2099
آقا دمت گرم با این توضیحات خدایی معلم خصوصی هم اینجور پیگیر نیست,️
جسارتا شما دانشجو هستین یا محصل ?علی طهماسبی دانشجو