هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پسرم عزیزم اگه یه روز بزرگ شدی و گذرت به اینجا افتاد
از طرفی دلم نمیاد مهدکودک بزارمت
از طرفی از منت گذاشتن بقیه خسته خستم
از طرفی دلم نمیاد وسط ترم مرخصی بگیرم
از طرفی اصلا دوست دارم انصراف بدم
از طرفی...
میدونم خیلی خودخواهم که تو به دنیا اومدی🥲💔 اون موقع شرایط فرق میکرد بقیه خیلی با روی بهتری باهامون رفتار میکردن
و من همیشه از اینکه اختلاف سن منو مامانم زیاد بود و نمیتونستیم با هم ارتباط برقرار کنیم خسته بودم دوس داشتم فاصلمون کم باشه
امیدوارم منو ببخشی 💔دوس ندارم انقد زود بزرگ بشی♥♥ شیرین ترین موجود دنیا♥♥
ولی دوست دارم این قسمت فشار های روحیم زودتر تموم شه 🥲💔
#تودلیپیروز من یکی که به سرسختیت و به اینکه سعی می کنی مادر خوبی برای پسر قشنگت باشی و هم حواست به پس کوچولوت هست و هم خودت رو فراموش نکردی افتخار می کنم💙
امیدوارم پسرت وقتی بزرگ شد از تلاش های الانت با خبر بشه و به مادرش افتخار کنه💫 -
خدافظ بچها
-
مادرمم میگه دیگه چیزی نبود به ما نبدن😂
الان که میبینم ما واقعا جنبه بالایی داریم ما فقط از اینکه لهجه امونو میگن خندمون میگیره
رحمان رحیمم هم محلی مادربزرگمونن اونا خیلی بهتر صحبت میکنن
😂دقیقا این حرفو مامان منم میزد میگفت ما مازندرانیا خیلی جنبه داریم با هر قوم دیگه اینطوری میکردن سریالشون به فصل دو نکشیده کنسل میشد....:face_with_tears_of_joy:
ولی خب قبلا مازندرانی تر بود
-
پیروز من یکی که به سرسختیت و به اینکه سعی می کنی مادر خوبی برای پسر قشنگت باشی و هم حواست به پس کوچولوت هست و هم خودت رو فراموش نکردی افتخار می کنم💙
امیدوارم پسرت وقتی بزرگ شد از تلاش های الانت با خبر بشه و به مادرش افتخار کنه💫 -
متنفرم از تست
کاش زودتر دوره تشریحی بیاد دارم بالا میارم تست میبینم -
ماشین زمان به وسط شهریور
وقتی جوابا میاد
مامانم امشب ی خواب خوب دیده کاش واقعی شه
بخاطر خودم نه
فقط مامانم -
Ainoor در دستاورد هایِ کوچکِ من🎈 گفته است:
هر شب از کار های مثبت کوچولوتون بیاین و بگین و این حس مثبت و قشنگ مفید بودن رو به خودتون بدین
سلام
باید هرروز باشه حتما؟
اگه در روزی کار مفیدی(یا در حدی که مفید بنظر نیاد) انجام نداده باشیم چی؟😶 -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@د-ژ-م خداحافظت ماه
امیدوارم با خبرای خوب و حال خوبتر برگردی 💙مرسی آیناز ولی نرفتم ک برم برای همیشه فقط تا طلوع صبح خدافظی کردم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :growing_heart:
-
پسر پیروز خانوم چ نازه خدا حفظش کنه نمیدونستم آلاخونه مامان داره. چن سالشه چی میخونه کسی میدونه
-
آبروم رفتتتتتتتتتتتتتتتت
نمیدونستم مهمونا هنوز نرفتن
مهمون یعنی فامیلو آشنا نیستن امروز بابام خونه س از صب مردم دارن میانو میرن منم بالا بودم فک کردم رفتن الان همینجوری با تیپ خونگی و موهای آشفته و باز رفتم تو هال سرمو برگردونم چنتا مردو زن نشسته بودن منم سلام نکردم فرار کردم اومدم بالا:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: -
وای چ حس بدی بود داشتم اب میشدم