هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من دیگه چشام خسته شدن
من از بدنم معذرت میخام که این همه ساله عذابش میدم@د-ژ-م
منم از مغزم که ازش استفاده نمیکنم -
قول داده بودم 1404 بیشتر ازش استفاده کنم
-
قول داده بودم 1404 بیشتر ازش استفاده کنم
@هویججج
ولی مثل اینکه بازم درسام موندن شب امتحان -
@د-ژ-م
منم از مغزم که ازش استفاده نمیکنم@هویججج
تو به وقتش ازش کار کشیدی ما موندیم -
Hhh Hh
اگر بخوام مشابه خودت جوابتو بدم باید بگم پس ما برای هر مقطعی باید یه کنکور میدادیم... ابتدایی راهنمایی و دبیرستان... چیزی خوبیه دیگه...______
فیلتر خوبیه ؛ نه صرفا آزمون خوبی باشه
ولی همونطور که پایین تر گفتم؛ تو کشور ما متاسفانه اهدافش به درستی محقق نمیشه ...
درباره ابتدایی و راهنمایی که گفتی:
این فرق میکنه
چون تعداد دانشگاه ها محدود هستن
که در اینجا برای ورود( دانشگاه های تاپ) ؛ همگی بایستی از فیلتری بگذرن
تا افراد شایسته تری(اگه سهمیه ها و ناعدالتی های دیگه رو فاکتور بگیریم ...) انتخاب بشن.
از طرف دیگه ؛ چون همین تحصیل در دانشگاه دولتی که رایگانه؛ برای خود دولت(و به صورت غیر مستقیم ؛ خودِ مردم) هزینه های زیادی(نه فقط تو کشور ما بلکه خیلی از کشور ها) رو در بر داره، پس منطقا افرادی بایستی انتخاب بشن که در درجه بالاتری(تحصیلی) قرار دارن تا در آینده بتونن در کشور خودشون یا کشور دیگه ؛ از لحاظ علمی ؛ به صورت کلی افتخاری باشن برای ماها. و اون هزینه(زمان. پول.امکانات و ...) به نوعی برگرده(درواقع برای این افراد احتمالش بیشتره)
ولی در کل:
مهم ترین علت کنکور؛ همون مورد اول؛ محدود بودن دانشگاه و امکاناته️
خلاصه اینطوری=))
پ.ن: بهت پیشنهاد میدم؛ علت وجود کنکور رو از chat gpt هم بپرسی. خیلی خوب و منطقی جواب میده
-
اینکه نمیدونم کارم درسته یا غلط
مغز و روح و روان و جسممو سوهان میکشه... -
کاش میشد واسه یه بارمکه شده به حرف دلم گوش کنم...
اما منطقیام و اهل حساب و کتاب و هی هرکاری که ممکنه بتونم انجام بدم
یه جاش میلنگه...( : -
خسته شدم...
خیلی خسته.. -
دوستم گفت مامانت نگرانت بوده...
گفته زهرا اصلا آنلاین میشه؟باهات حرف میزنه؟از ما هم حالی نمی پرسه...
گفت یه زنگ بهش بزن...
اما نشد که بزنم...
دیروقته دیگه...
( : -
داداشمم کنکور داره نمیخوام اذیتش کنم...
-
______
فیلتر خوبیه ؛ نه صرفا آزمون خوبی باشه
ولی همونطور که پایین تر گفتم؛ تو کشور ما متاسفانه اهدافش به درستی محقق نمیشه ...
درباره ابتدایی و راهنمایی که گفتی:
این فرق میکنه
چون تعداد دانشگاه ها محدود هستن
که در اینجا برای ورود( دانشگاه های تاپ) ؛ همگی بایستی از فیلتری بگذرن
تا افراد شایسته تری(اگه سهمیه ها و ناعدالتی های دیگه رو فاکتور بگیریم ...) انتخاب بشن.
از طرف دیگه ؛ چون همین تحصیل در دانشگاه دولتی که رایگانه؛ برای خود دولت(و به صورت غیر مستقیم ؛ خودِ مردم) هزینه های زیادی(نه فقط تو کشور ما بلکه خیلی از کشور ها) رو در بر داره، پس منطقا افرادی بایستی انتخاب بشن که در درجه بالاتری(تحصیلی) قرار دارن تا در آینده بتونن در کشور خودشون یا کشور دیگه ؛ از لحاظ علمی ؛ به صورت کلی افتخاری باشن برای ماها. و اون هزینه(زمان. پول.امکانات و ...) به نوعی برگرده(درواقع برای این افراد احتمالش بیشتره)
ولی در کل:
مهم ترین علت کنکور؛ همون مورد اول؛ محدود بودن دانشگاه و امکاناته️
خلاصه اینطوری=))
پ.ن: بهت پیشنهاد میدم؛ علت وجود کنکور رو از chat gpt هم بپرسی. خیلی خوب و منطقی جواب میده
Hhh Hh
اینکه ما دانشگاه کم داریم پس باید یه ازمون سخت برای بچه های مردم بزاریم که ورودی کم بشه دلیل منطقی نیست.... چرا؟
چون اولا همه حق تحصیل دارن کسی حق نداره با گذاشتن یه مانع بخاطر کمبود امکانات کسی رو منع بکنه از داشتن اون چیز...
چه بسا پس باید بگیم چون مدرسه کم داریم باید همین روند رو قرار بدیم که دانش اموزا غربال بشن و تیز هوش ها و با استعدادا برن مدرسه.
و دوم که مهم ترین دلیله حرفمه...
ما با هزار بدبختی و مشقت کنکور رو رد میکنیم اما وقتی وارد دانشگاه میشم دریغ از یه جو یادگیری علم...
بهتر بگمش... اولش بچه ها رو از سوراخ سوزن رد میکنن بعد تو دانشگاه کلا ازاد و راحت (منظورم از راحتی بخور بخواب نیست) به هر طریقی و با هر شکلی نمره میارن...
خودمو مثال میزنم من به هر کسی گفتم دوست دارم مهندسی کامپیوتر بخونم بلااستثنا بهم گفتن تو دانشگاه هیچی یاد نمیدن و خودت باید بری جداگانه از صفر تا صدشو یاد بگیری...
خب چرا انقدر ارگان های اموزشی ما باید روی کنکور فکوس بکنن و ذره ای روی سطح اموزششون دقت و سرمایه گذاری نکنن
همین چند وقت پیش برای عید دیدنی رفتیم خونه یکی از دوستانمون دخترش کانادا زندگی میکنه و نوه هاش اونجا دارن درس میخونن
خودش میگفت اونا چیزی به نام ورودی دانشگاه ندارن هر کسی با توجه به نمراتش وارد دانشگاه میشه و رشته مورد علاقشو میخونه
ووووووولی.... توی دانشگاه به قدری بهشون سخت میگیرن که خود به خود کسایی که واقعا میخوان درس بخونن و کسایی که برای مسخره بازی اومدن غربال میشن... مشکل امکانات و دانشگاه رو پرچم نمیکنن جای توجیحاتشونو پر بکنه...
که الان خیلی از هم سن و سالای من بخاطر نداشتن پول دوتا کتاب تست و حتی هزینه کنکور قید درس و علاقشونو بزنن...
ما فقط کنکورو نگه داشتیم برای مافیا های کشورمون که مبدا اسکناس رو اسکناس گذاشتنشون متوقف بشه....
نه عزیزم... کشور های دیگه دائما در حال اپدیت و توسعه رویکردشونن و در حال تغییر و رشد
اما ما هنوز بعد این همه سال 30 سال 40 سال نمیدونم... درگیر اینیم که کنکور رو بداریم یا برنداریم...
هنوز داریم با طرز فکر قدیمی در دنیای حال زندگی میکنیم =)))