هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
4 سال پشت بودن
فقط حرفش راحته
پوستت کنده س
روحت میمیره
نمیتونم توصیف کنم -
Jaana
دلم واسه این تایم وقتی تنگ میشه که مرده باشم -
4 سال پشت بودن
فقط حرفش راحته
پوستت کنده س
روحت میمیره
نمیتونم توصیف کنم -
@د-ژ-م الان اینطوری میگی ولی مطمعن باش وقتی می رسه که. میگی کاش برگردم دوران دبیرستانم . قدر هر چیو که ندونی بعدا دلت واسش تنگ میشه
Jaana
نمیدونم شایدم راست بگی
ولی فقط غمای خیلی سنگین مث مردن بچم یا عزیزترین کسم میتونه وادارم کنه بگم کاش برگردم اون دوران -
Jaana
اره ولی نمیدونم چرا خدا نمیبینه؟
گاهی میگم باید به زمان بندیش اعتماد کنم که هنوز نشده حتما به صلاح نبوده
ولی اگ امسالم نشه چی؟ -
Jaana
نمیدونم شایدم راست بگی
ولی فقط غمای خیلی سنگین مث مردن بچم یا عزیزترین کسم میتونه وادارم کنه بگم کاش برگردم اون دوران -
Jaana
اره ولی نمیدونم چرا خدا نمیبینه؟
گاهی میگم باید به زمان بندیش اعتماد کنم که هنوز نشده حتما به صلاح نبوده
ولی اگ امسالم نشه چی؟ -
@د-ژ-م خودت رو هم در نظر بگیر آیا اونقدر که باید تلاش کروی اصن واست مهم بوده یا فقط بهش فکر میکردی ، اصن علاقه داری ، اصن این مسیر رو میخواستی مطمعنی که توی این مسیر از خوابت زدی واسه اون نه چیز دیگه ای
Jaana
خندم گرفت
اره زدم از خواب زدم
از خانواده زدم
از خودم زدم
زدم دیگه از همه چی زدم الان فقط قبولی اون رشته خوشحالم میکنه هیچی دیگه مهم نیست -
Jaana
خندم گرفت
اره زدم از خواب زدم
از خانواده زدم
از خودم زدم
زدم دیگه از همه چی زدم الان فقط قبولی اون رشته خوشحالم میکنه هیچی دیگه مهم نیست -
@د-ژ-م همیشه قرار نیست بری و موفق در بیای شاید این به صلاحت باشه اگه واقعا از جونت مایه گذاشتی و نشده حتما نخواسته که بشه . باید فکراتو کنی تصمیم جدی بگیری که ادامه راهو چیکار باید کنی
Jaana
تصمیم نمیخاد
ادامه میدم باید بشه -
Jaana
تصمیم نمیخاد
ادامه میدم باید بشه -
اما کاش این آدم این مسئلهاش هم شبیه خودم بود...
بگذریم...
برم به کارام برسم بیام بخوابم...
فردا ان شاءالله یه کم پاتولوژی بخونم...
پن: خواب آرومی ندارم...
خواب نمیرم
وسطش بیدار میشم...
میگذره... -
اکانت عزیزم بلاخره درست شد
🥲
-
اسید قوی تر از الکل هم کربن خودشه
جالبه -
Maaah
خوش اومدی خانوم پرستار -
اتر با خودش پیوند H نمیده ولی با آب میده
-
Jaana
خندم گرفت
اره زدم از خواب زدم
از خانواده زدم
از خودم زدم
زدم دیگه از همه چی زدم الان فقط قبولی اون رشته خوشحالم میکنه هیچی دیگه مهم نیست@د-ژ-م
وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ ﴿۲۱۶﴾
و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید.=)))