هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@د-ژ-م خودت رو هم در نظر بگیر آیا اونقدر که باید تلاش کروی اصن واست مهم بوده یا فقط بهش فکر میکردی ، اصن علاقه داری ، اصن این مسیر رو میخواستی مطمعنی که توی این مسیر از خوابت زدی واسه اون نه چیز دیگه ای
Jaana
خندم گرفت
اره زدم از خواب زدم
از خانواده زدم
از خودم زدم
زدم دیگه از همه چی زدم الان فقط قبولی اون رشته خوشحالم میکنه هیچی دیگه مهم نیست -
Jaana
خندم گرفت
اره زدم از خواب زدم
از خانواده زدم
از خودم زدم
زدم دیگه از همه چی زدم الان فقط قبولی اون رشته خوشحالم میکنه هیچی دیگه مهم نیست -
@د-ژ-م همیشه قرار نیست بری و موفق در بیای شاید این به صلاحت باشه اگه واقعا از جونت مایه گذاشتی و نشده حتما نخواسته که بشه . باید فکراتو کنی تصمیم جدی بگیری که ادامه راهو چیکار باید کنی
Jaana
تصمیم نمیخاد
ادامه میدم باید بشه -
Jaana
تصمیم نمیخاد
ادامه میدم باید بشه -
اما کاش این آدم این مسئلهاش هم شبیه خودم بود...
بگذریم...
برم به کارام برسم بیام بخوابم...
فردا ان شاءالله یه کم پاتولوژی بخونم...
پن: خواب آرومی ندارم...
خواب نمیرم
وسطش بیدار میشم...
میگذره... -
اکانت عزیزم بلاخره درست شد
🥲
-
اسید قوی تر از الکل هم کربن خودشه
جالبه -
Maaah
خوش اومدی خانوم پرستار -
اتر با خودش پیوند H نمیده ولی با آب میده
-
Jaana
خندم گرفت
اره زدم از خواب زدم
از خانواده زدم
از خودم زدم
زدم دیگه از همه چی زدم الان فقط قبولی اون رشته خوشحالم میکنه هیچی دیگه مهم نیست@د-ژ-م
وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ ﴿۲۱۶﴾
و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید.=)))
-
@د-ژ-م
وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ ﴿۲۱۶﴾
و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید.=)))
Hhh Hh
زهرا دوس دارم این آیه رو ولی اینجا صدق نمیکنه
اگه به صلاحم نیست نباید از همون اول فکرشو مینداخت تو سرم نه الان بعد این همه تلاش با ی آیه قانع شم که به صلاحم نیست
مسخره س -
رمز برای استر میوه ها
یک چفیه سیب
دوچهارم آناناس
پرده با طرح موز
ده انگور -
یچیز اومدم اینجا به یکی بگم هم حرفمو یادم رفت هم اینکه به کی میخواستم بگم
-
عا یادم اومد با فرزام کار داشتم