هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
31 اردیبهشت هم زادروز همایونه
-
Masoumeh.sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یا از پسرا پرسید چه تصویری از همسر آیندتون تو ذهنتونه از لحاظ ظاهر ۹۹ درصدشون مشخصات ظاهری یکسانی و گفتن
نفهمیدم
دُژَم از پسرای کلاس پرسید دختری که به عنوان همسر یا کسی که دوستش دارید تو ذهنتونه موهاش چه رنگیه؟قدش چقده؟چه شخصیتی داره دونه دونه پرسید و اکثرا جوابشون یکسان بود
جوابا متفاوت نبود -
اردیبهشت بهترین ماهه
-
-
M.Shajarian
کنکور نداشته باشی 100 درصد -
استاد زبانشناسیمون واقعا خیلی با سواد و خوبه
امروز بحث درباره این بود که چرا وقتی یه کلمه ای رو میگیم یه شکل خاصی اکثرا تو ذهنمون میاد از اون کلمه
مثلا وقتی میگیم گل اکثرا گل رز توی ذهن میاد
انگار گل رز از بقیه گلا گل تره
یا با کلمه پرنده تصویر گنجشک میاد توی ذهنمون
یا از پسرا پرسید چه تصویری از همسر آیندتون تو ذهنتونه از لحاظ ظاهر ۹۹ درصدشون مشخصات ظاهری یکسانی و گفتنMasoumeh.sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یا از پسرا پرسید چه تصویری از همسر آیندتون تو ذهنتونه از لحاظ ظاهر ۹۹ درصدشون مشخصات ظاهری یکسانی و گفتن
خاصیت رسانه اینه...
-
دُژَم از پسرای کلاس پرسید دختری که به عنوان همسر یا کسی که دوستش دارید تو ذهنتونه موهاش چه رنگیه؟قدش چقده؟چه شخصیتی داره دونه دونه پرسید و اکثرا جوابشون یکسان بود
جوابا متفاوت نبودMasoumeh.sh
برگام چ عجیب
اخه هر کسی ی جوری میپسنده
یکی بلند یکی کوتاه یکی سبزه یکی بلوند
عجیبه جوابا یکسان بوده -
Masoumeh.sh
عههههه برگام آرههههAnzw 18 اره واقعا عجیبه
-
باید بهتون بگم آموزشو پرورش بدترین نوع برنامه رو برای نهایی داده بیرون
قسم مخورم اینا اتاق فکر دارن برای بدبخت کردن ما -
Masoumeh.sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خاصیت رسانه اینه...
mr.vinyzo نه قبل رسانه ام همین بوده
-
Masoumeh.sh
برگام چ عجیب
اخه هر کسی ی جوری میپسنده
یکی بلند یکی کوتاه یکی سبزه یکی بلوند
عجیبه جوابا یکسان بودهدُژَم گفتم ۹۹ درصد یکسان بوده نه ۱۰۰ درصد
ولی خب واقعا جالبه
حتی به ما گفت وقتی میگم شوهر چی تو ذهنتون میاد همه گفتن یه مرد ،هیکل قوی ،چهارشونه ،جذاب
کسی خلاف اینا تو ذهنش نمیاد -
mr.vinyzo نه قبل رسانه ام همین بوده
Masoumeh.sh نمیدانم بخداااا ولی خب من و دوستام هرکدوممون سلیقه هامون فرق میکنه متاسفانه یه تنه امارارو بهم میریزیم
🥲
-
-
-
Masoumeh.sh نمیدانم بخداااا ولی خب من و دوستام هرکدوممون سلیقه هامون فرق میکنه متاسفانه یه تنه امارارو بهم میریزیم
🥲
mr.vinyzo نمیدونم دیگه
️