هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
میدونستید یسری ترکا هستن
معتقدن باید #آذرباییجان_ایران جزوی از ترکیه و آذرباییجانی باشه که یه زمانی خود اونام جزوی از ایران بودن ؟
آدم میمونه این تفکرات چرا به وجود اومده :))
داخل همین جشن قهرمانی تراکتور یسری پرچم ترکیه و آذرباییجان و گرفته بودن... -
jahad.20
اگه دوست ندارید جواب بدید ندید
و واقعا هدفم فضولی نیست
میخواستم اطلاعات خودم بالاتر بره
زودتر از موعد تموم نکردید ؟
یا دیرتر ؟ یا به موقع بوده -
میدونستید یسری ترکا هستن
معتقدن باید #آذرباییجان_ایران جزوی از ترکیه و آذرباییجانی باشه که یه زمانی خود اونام جزوی از ایران بودن ؟
داخل همین جشن قهرمانی تراکتور یسری پرچم ترکیه و آذرباییجان و گرفته بودن... -
میدونستید یسری ترکا هستن
داخل همین جشن قهرمانی تراکتور یسری پرچم ترکیه و آذرباییجان و گرفته بودن...@Pr.Gh.ir
مشکل از جایی شروع شد
که برامون آدمایی امثال میرزا کوچک خان جنگلی رو بزرگ جلوه دادن
هر آدمی که قومیت خودشو جلوتر از ایرانی بودنش بذاره یه قهرمان ملی نیست ، همین الان اکثر کسایی که دارن این پیامو میخونن میگن میرزا کوچک خان جنگلی آدم بزرگیه این داره چی میگه
ولی کسی که گیلک بودنش براش ارجع تر از ایرانی بودنش بوده برای من قهرمان ملی نیست -
@Pr.Gh.ir نه من به موقع تموم کردم البته هنوز تموم نکردم
️ ان شاالله این ترم دیگه فارغ التحصیل میشم
-
@Pr.Gh.ir
مشکل از جایی شروع شد
که برامون آدمایی امثال میرزا کوچک خان جنگلی رو بزرگ جلوه دادن
هر آدمی که قومیت خودشو جلوتر از ایرانی بودنش بذاره یه قهرمان ملی نیست ، همین الان اکثر کسایی که دارن این پیامو میخونن میگن میرزا کوچک خان جنگلی آدم بزرگیه این داره چی میگه
ولی کسی که گیلک بودنش براش ارجع تر از ایرانی بودنش بوده برای من قهرمان ملی نیست -
@Pr.Gh.ir تو کل فصل پرچم آذربایجان میبردن بعد پسر آقای پزشکیان برا توجیه این رفتار میگه ورزشگاه جای تخلیهی هیجان هوادارانه
-
-
@Pr.Gh.ir نه صرفا بستگی داره البته چه درسی رو بیوفتی و کی بیوفتی و اینکه ارائه بشه یا نه
اما من از بچه های ورودی خودمون بودن که افتادن هم نیاز کردن وتونستن واحد اضافه بردارن الانم فارغ التحصیل میشن
ولی به رشته هم بستگی داره بازم دوستی دارم رشته اش مهندسیه افتاد پیش نیاز بود نتونست برداره و خب متاسفانه نه ترمه شد -
دایه بمبخشه
-
@Pr.Gh.ir نه صرفا بستگی داره البته چه درسی رو بیوفتی و کی بیوفتی و اینکه ارائه بشه یا نه
اما من از بچه های ورودی خودمون بودن که افتادن هم نیاز کردن وتونستن واحد اضافه بردارن الانم فارغ التحصیل میشن
ولی به رشته هم بستگی داره بازم دوستی دارم رشته اش مهندسیه افتاد پیش نیاز بود نتونست برداره و خب متاسفانه نه ترمه شد -
Ramos9248
خب ، ولی
یچیزی رو بدون
قوم ترک رو با کسایی که برای تراکتور میان ورزشگاه یکی نکن
مردمش مثل این ورزشگاهیا نیستن
واقعا مسئول بودم اینو بگم -
@Pr.Gh.ir تو کل فصل پرچم آذربایجان میبردن بعد پسر آقای پزشکیان برا توجیه این رفتار میگه ورزشگاه جای تخلیهی هیجان هوادارانه
-
ولی به رشته هم بستگی داره بازم دوستی دارم رشته اش مهندسیه افتاد پیش نیاز بود نتونست برداره و خب متاسفانه نه ترمه شدjahad.20
مثلا الان موازنه رو این ترم رو اگه ما بیفتیم
تا ترم چهار ارائه نمیشه داخل تابستون هم نمیشه برداشت
این میشه عقب افتادن
ولی یکی ریاضی دو میفته همون تابستون پاسش میکنه
کلا درسا پایه رو اگه بیفتی گویا میتونی راحتتر جبران کنی ولی درس تخصصی نه عقب میفتی