هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
برای تولد دوستم چی بخرم بنظرتون؟
خیلی زیاد صمیمی نیستیم ولی دوستیم
عروسک خوبه؟
پذیرای پیشنهاداتتون هستم مخصوصا اگه با عکس باشه
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء._.Zahra.K
پیشاپیش بگم کتاب و ماگ و لباس رو براش کادو گرفتن من یه چیز متفاوت میخوام بدم -
._.Zahra.K
پیشاپیش بگم کتاب و ماگ و لباس رو براش کادو گرفتن من یه چیز متفاوت میخوام بدم._.Zahra.K چقدر میخوای هزینه کنی؟
-
Ramos9248 یاد یه خاطره افتادم اردویی داشتیم دانشجویی تقریبا ما مسئول بودیم اردو تو زمستون بود و یهویی جور شد بلیط قطار داشتیم از مشهد
و باید تا مشهد و بااتوبوس میرفتیم
طوری هم بود چند بار اردو تعویق افتاده یا کنسل شده بود دیگه رسید روزی که باید با اتوبوس میرفتیم طرف مشهد که دوازده شب بلیط داشتیم صبحش داشتیم اخرین کار هارو میکردیم این مسئول ما گفت من تا سوار قطار نشیم باورم نمیشه که داریم میریم
همون روز سیزده سانت برف اومد یک ربع مونده به حرکت جاده ها بسته شد اردو هم کنسل شد ۱۲۰ بلیط قطار موند رو دستمون:)))jahad.20
شهریور 95 هنوز از اصفهان بیرون نرفته بودیم ماشینمون خراب شد اون روز داییم ون اجاره کرده بود از یه دوستاش 8 نفری دوتا خانواده با هم بریم مشهد
اومدیم از ماشین پایین بابام پیشنهاد داد برگردیم
داییم زنگ زد به یکی از دوستاش گفت ماشین پدرزنشو بیاره اونجا و ما 8 نفر با یه پژو رفتیم مشهد
دختر دایی هام و خواهرم خیلی بچه بودن و جامون شد خوشبختانه -
یادش بخیر یه زمانی اونایی که خیلی دور بودن اسامی شونو میگرفتم مینوشتم مینداختم توضریح
خیلی دوست دارم الان بگم اینجا هرکی دلش هوایی شد یه جمله بنویسه فردا میخونم تو حرم:))
اما میترسم نشه....
نبینم جمله هارو
یا حتی نطلبن (: -
._.Zahra.K چقدر میخوای هزینه کنی؟
-
jahad.20
شهریور 95 هنوز از اصفهان بیرون نرفته بودیم ماشینمون خراب شد اون روز داییم ون اجاره کرده بود از یه دوستاش 8 نفری دوتا خانواده با هم بریم مشهد
اومدیم از ماشین پایین بابام پیشنهاد داد برگردیم
داییم زنگ زد به یکی از دوستاش گفت ماشین پدرزنشو بیاره اونجا و ما 8 نفر با یه پژو رفتیم مشهد
دختر دایی هام و خواهرم خیلی بچه بودن و جامون شد خوشبختانه -
برای تولد دوستم چی بخرم بنظرتون؟
خیلی زیاد صمیمی نیستیم ولی دوستیم
عروسک خوبه؟
پذیرای پیشنهاداتتون هستم مخصوصا اگه با عکس باشه
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء._.Zahra.K
سلام
میتونی ی باکس کوچیک بگیری + ی مقدار کاغذ نواری و شکلات تخته ای + عطر کوچیک + گوی هایی که با برق روشن میشن هم قشنگن -
بچه ها برام دعا کنید
🥺
فردا امتحان سنگینی ندارم -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها برام دعا کنید
🥺
فردا امتحان سنگینی ندارمیه کم به پارادوکس خوردم
-
._.Zahra.K
پیشاپیش بگم کتاب و ماگ و لباس رو براش کادو گرفتن من یه چیز متفاوت میخوام بدم._.Zahra.K یه چیز کاربردی بگیر، عروسک زیاد به دردش نمیخوره یه چیزی مثل ایرپاد، چراغ مطالعه و این جور چیزا
-
._.Zahra.K
پیشاپیش بگم کتاب و ماگ و لباس رو براش کادو گرفتن من یه چیز متفاوت میخوام بدم._.Zahra.K
به نظرم لزوما تفاوت لازم نیست
اگه چیز کاربردی ای پیدا نکردین
همون کتاب و لباس و عطر و اینا
معمولا نیاز همه هست و استفاده میشه(حالا کتاب رو باز باید دید طرف میخونه یا نه)
اما به نظرم کاربردی بودن مهم تر از متفاوت بودنه -
خدایا شکرت...
-
برم به کارام برسم...
اگه بذارم برا فردا
احتمالا تا ظهر درگیرم
اینجا ام بشینم درس که نمیخونم
برم به کارای شخصیم برسم که دیگه ان شاءالله فردا درس بخونم... -
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بچه ها برام دعا کنید
🥺
فردا امتحان سنگینی ندارمیه کم به پارادوکس خوردم