هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
S.daniyal hosseiny از کجا اومده این دختره حالا؟
Maaah
این چه سوالیه اخهه
-
Anzw 18
ببین مسئله اینه که یه طوریه اوضاع، انگار که حالت عادیه.
انگار مثلا همه دست همو میگیرن راه میرن. منطقیه. همه همین کارو میکنن.
کسی صداشو درنمیاره که شرایط عادی نیست. -
واااای لعنتییی
-
Anzw 18
من همون اوایل، متوجه شدم یکی دیگه از پسرا ازش خوشش میاد. بنابراین، قبل اینکه اون پسره بگه، من بحث رو کشیدم سمت این قضیه و برای من دو سر برد بود. میخواستم نظرش رو بدونم که اگه کسی ازش خوشش میاد و بهش بگه واکنشش چیه، اگه جوابمو میداد که هیچ. اگه جوابمو نمیداد و میپرسید چطور، من سریعا اسم اون پسره رو مینداختم وسط تا یه وقت شکش نیاد اینوری. پس در هر صورت برد بود برای من.
که جواب داد و گفت اگه بفهمم کسی دوستم داره فرار میکنم. بنابراین، من فعلا در مرحلهٔ سکوت به سر میبرم چون بروز برای من خود باخته. دیگه باید سر کنم که اون خودش وارد عمل بشه.S.daniyal hosseiny
انگار شیرینی به دل ماندیم
️
-
S.daniyal hosseiny از کجا اومده این دختره حالا؟
-
Maaah
این چه سوالیه اخهه
Gharibe Gomnam میخوام ببینم همکلاسیان یا تو محیط کار یا ...
-
S.daniyal hosseiny
دست گرفتنه مورد نبودااااا
مسئله اون حرفی بود که زده ولی خب باشهAnzw 18
از اول تا آخرش مسئلهس دخترم -
Anzw 18 شت
-
چندنفر اینجا دانش اموزیم اخه؟
فقط منو آینازیم
تازه پشت کنکوری
دانش اموزم نیستیم -
Anzw 18
من همون اوایل، متوجه شدم یکی دیگه از پسرا ازش خوشش میاد. بنابراین، قبل اینکه اون پسره بگه، من بحث رو کشیدم سمت این قضیه و برای من دو سر برد بود. میخواستم نظرش رو بدونم که اگه کسی ازش خوشش میاد و بهش بگه واکنشش چیه، اگه جوابمو میداد که هیچ. اگه جوابمو نمیداد و میپرسید چطور، من سریعا اسم اون پسره رو مینداختم وسط تا یه وقت شکش نیاد اینوری. پس در هر صورت برد بود برای من.
که جواب داد و گفت اگه بفهمم کسی دوستم داره فرار میکنم. بنابراین، من فعلا در مرحلهٔ سکوت به سر میبرم چون بروز برای من خود باخته. دیگه باید سر کنم که اون خودش وارد عمل بشه.S.daniyal hosseiny
پس الان داری تلاش میکنی که اون بهت علاقمند بشه -
Gharibe Gomnam میخوام ببینم همکلاسیان یا تو محیط کار یا ...
Maaah
هیچکدوم نیستیم.
من یه سری شب شعرهایی برگزار میکنم و به واسطهٔ اون همو دیدیم، آشناییمون از طریق کانال شعر من بوده. -
S.daniyal hosseiny
پس الان داری تلاش میکنی که اون بهت علاقمند بشهGharibe Gomnam
احسنت.
من به این مرحله، میگم تشنه کردن -
دیگه حالا یا کلا قضیه کنکل میشه و تا ته فارغ التحصیلی من کسی صداشو درنمیاره و بعدم میریم به امان خدا، یا یه اتفاقایی میافته
-
f.nalist
اینارو یادداشت کن به دردت میخوره. -
اینارم من یادتون بدم؟
-
دیگه حالا یا کلا قضیه کنکل میشه و تا ته فارغ التحصیلی من کسی صداشو درنمیاره و بعدم میریم به امان خدا، یا یه اتفاقایی میافته
S.daniyal hosseiny
امیدتو از دست نده
هر طنابی رغیبت انداخت تو بندازش تو چاه موفق باشی -
اینجا اینجوریه دیگه یهویی برونی می شه بعد دیگه نمی شه جمعش کرد
بعدددد یه چیزییییی
این خانوم همونه که تو قشنگترین تعریفم گذاشتیش یا نه؟Anzw 18
آری دخترم.