هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Infinitie. A نه ندارم
-
-
Infinitie. A
روز جهانی پرستار با تاخیرذبر تو مبارک️
.
به همین جهت شاعر میفرماید:
الهی تب کنم شاید پرستارم تو باشی
طبیب حاذق این قلب بیمارم تو باشی -
تو شهر به این بزرگی این همه کافه هست چرا دقیقا من وقتی دارم درباره یکی از پسرای کلاس حرف میزنم، باید پشت ما نشسته باشه :////
-
از این فازیهام هست الان فک میکنه چه خبره
-
دیدم بچهها اشاره میکنن ساکت باش، منم صدامو انداخته بودم رو سرم یه دفعه برگشتم این تحفه رو دیدم
-
تو شهر به این بزرگی این همه کافه هست چرا دقیقا من وقتی دارم درباره یکی از پسرای کلاس حرف میزنم، باید پشت ما نشسته باشه :////
-
Maaah پریشب تو داروخونه یه بچه ها دفتر حساب رو باز کرد اومد درمورد یکی یه چیزی بگه بعد یهو سرشو آورد بالا دید روبروش وایساده
Ramos9248 آب شدم قشنگ، بعد حالا یه چیزی گفتم که الان حاضرم برم انصراف بدم تا اینکه یکشنبه باهاش چشم تو چشم شم 🥲🥲🥲
-
Ramos9248 آب شدم قشنگ، بعد حالا یه چیزی گفتم که الان حاضرم برم انصراف بدم تا اینکه یکشنبه باهاش چشم تو چشم شم 🥲🥲🥲
-
هر کانالی رو باز میکنی
میخواد بهت سیگنال خرید و فروش ارز بده -
قبلا بجای اینا، کانالای انگیزشی و روانشناسی زرد و امیدواری دادنای الکی و بیخود بود....
-
بعد از این احتمالا آموزش هوش مصنوعی بیشتر بشه
-
jahad_121
کنار اومدن با بقیه
یه چیز غیر ممکنه
به هر حال اختلاف داخل این محیطا بدیهیه
با دوستاتم هم اتاق بشی بازم اختلاف هست
از موقعیت جغرافیایی متفاوت
قطب و فرهنگ و قومیت متفاوت و...
زیاد راحت نیست@Pr.Gh.ir درسته
اما باز بودن با ادم ها با شعور و درک و فهم بهترخیلی بهتر و حداقل بودن با کسی ها که رشته ها شون مهم و سخت باشه
من متاسفانه با کسا که اختلاف دارم به جز فرهنگ و ادب و.. اینا شون اینا رشتون هاشون زیر شاخه ها هنر و مثل رشته من نیست برای همین وقت ازادشون بیشتر و کلا سر و صدا می کنند و دنیال جیزای دیگه این تا مشغول درسبودن با حداقل ادم ها هم فکر و دنبال درس بهتر.
-
._.Zahra.K برا خودمم سواله
بستگی به خود ادم هم داره
اگه زیاد وسواسی و کامل گرا نباشی
یه پارگراف رو که میخونی گیر نکنی زیاد روش
و سریع باشی
شاید بشه
یسری پاراگراف ها هم هست که نیاز به این کار نیست.. یعنی چیزی برا گفتن ندارن که بخوای این مراحلو براش طی کنیمن خودم خیلی زیاد کمالگرام ولی فکر میکنم نوشتن فکر خوبی باشه برای یادگیری بهتر برای همین میهوام این روشو امتحان کنم
ولی با وسواس کمتر و سرعت بیشترwandering
منم خودم کمالگرام و حسمیکنم سرعتو ببرم بالا کیفیتم کم میشه سر امتحان یادم نمیاد(بدترین ترسم سر دینی)
میخواستم یه دور قشنگ و کامل بخونم و یه روز قبلشو کامل اختصاص بدم به مرور درس به درس و نمونه سوال و آزمون و اینارو بنویسم وقتی دارم حل میکنم -
._.Zahra.K در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تایم استراحت بین درسام رو چیکار کنم؟
بخشیش واقعا استراحت کنید
یکم دراز بکشید
چشماتون رو ببندید و ریلکس کنید+ موسیقی مورد علاقه
(خیلی لازمه!)و اگه وقت اضافه تر هم داشتید
میتونید کتاب بخونید
پادکست گوش بدید✓ (یچیز مفید / میتونه فان باشه/ یا در هر زمینه ای که بهش علاقه دارید )
اگه زیاد حواستون پرت نمیشه یه قسمت فیلم/انیمه ببینید
پیاده روی هم خیلی خوبه -
wandering
مرسیی آره موزیک خوبه
من اگه یه قسمت ببینم تا یه هفته بعد همش ذهنم درگیرشه._.Zahra.K
ساعت مطالعه ات رو برسون به ۳ ساعت
بعد بینش ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت کن
البته فقط یه نظره