هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
من خودم سه سال اول ابتدایی داخل مدرسه مختلط بودم
بعد یه بار پسرای کلاسمون قرار گذاشتن یکیو بزنن
اون پسره که وارد مدرسه شد ده نفر ریختن سرش
یا تو کلاس بودیم
یه لحظه دوتا از این پسرا دعوا میگرفتن به قصد کشت همو میزدن معلمامونم خانم بودن پا میشدن هردورو میزدن
همش لباساشون خاکی همش دعواGharibe Gomnam اره ابتدایی اینطوریه ...مگه مدرسه مختلط هم داریم ؟
-
Gharibe Gomnam اعااا من دولتی میرفتم . بعد سال یازدهم کلاس ما قبل از اون خالی بود (ریاضی تشکیل نشد بود ) برای همون تخته سیاه بود مدرسه گفت دبیراتون این یه هفته رو سر کنن هفته بعد تخته رو نصب میکنیم اقا خداییش دبیر ریاضی ما کم نگذاشت هندسه درس میداد با گچ اخر تایم میشد (ایستاده در غبار )کت مشکیش کاملا سفید میشد ولی دبیر فیزیکمون هیچی در نداد نگااا هیچیاااا نشست درمورد نوسانات بازرا و ماشین و ... حرف زد
mr.vinyzo
نه من نمونه بودم
مدیرمون دقیقا سال ما عوض شد گند زد به همه چیز
مدیر قبلی خیلی عالی بود قشنگ شخصیت یک مدیر باید مشخص باشه دیگه خیلی هم قبولی داشتیم
حالا این مدیر جدید با پارتی بازی اومد
به بچه ها میگه ایشالله پزشکی شریف قبول بشید
انقدررر یعنی تباه بود
هیچی نمیفهمید هیچی -
Gharibe Gomnam اره ابتدایی اینطوریه ...مگه مدرسه مختلط هم داریم ؟
mr.vinyzo
بله ابتدایی زیاد داریم
اونم نه صرفا در روستاها
مثلا یه منطقهای هست امکانات رفاهی هم داره ولی تعداد دانش اموزا کمه که بخوان جدا کنن مختلط میزارن
ولی بعد دیگه نقل مکان کردیم رفتیم یه جا دیگه -
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
روزای لانگ برای من بهترین روزاست
شما از لانگ یهچیزیام بیشتری🤌
وای فکر کردم فقط خودم اینجوریم ولی منمممم
تازه لانگ تا ۵ ..دوست داشتم بیشتر می بودپرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
روزای لانگ برای من بهترین روزاست
شما از لانگ یهچیزیام بیشتری🤌
وای فکر کردم فقط خودم اینجوریم ولی منمممم
تازه لانگ تا ۵ ..دوست داشتم بیشتر می بودمنممممم، البته استاد کارآموزیمون یه بار به من گفت منم اون اوایل توپم خیلی پر بود، درست میشی
-
mr.vinyzo
بله ابتدایی زیاد داریم
اونم نه صرفا در روستاها
مثلا یه منطقهای هست امکانات رفاهی هم داره ولی تعداد دانش اموزا کمه که بخوان جدا کنن مختلط میزارن
ولی بعد دیگه نقل مکان کردیم رفتیم یه جا دیگهGharibe Gomnam اومم درست است درست
-
_ Reza _ احسان محسنی گفت اول بیاید دوتا اول رو تعیین کنید بقیه با معنی و گیرایی خودتون که صفت مال کدومه مضاف الیه مال کدومه
یه همچین چیزی بنظرم میشه
البته شک دارم شعر برای خود هستش یا صحیفه -
نون برنجی فقط روغن حیوانی بقیه اش بچه بازیه
-
Gharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یعنی انقدررررر صدای داد میاد از این مدرسه ابتدایی پسرونه گاها صدای جیغ انگار تو زندانن
اینو قبول دارم ما مدرسه خودمون کنار دخترا بود فرقشو راحت متوجه میشدیم ولی خب این تو سنین پایینتره ..ینی جای ما متوسطه دوم باز دخترا کاملا یه جورین پسرا بسیار اروم
mr.vinyzo
تو متوسطه دوم دخترا بیشتر بد دهنن واقعیتش
خیلی خیلی خیلی بد دهن کلا اگه یه نفر از لحاظ حاضر جوابی خوب نباشه کافیه چندسال بیاد دبیرستان دخترانه انواع و اقسام فحش ها از همه نوع
البته منطقه به منطقه فرق میکنه مثلا jahad21 میگفت که خیلی بچه هاشون خوب و پایه بودن
من دارم منطقه خودمونو میگم -
من اگه باشگاه نرم وزنم ۳ رقمی میشه لپام آویزون اصن یه وضعی ... شانس آوردم حداقل یکم قابل تحمل ترم اینطور
-
mr.vinyzo
نه من نمونه بودم
مدیرمون دقیقا سال ما عوض شد گند زد به همه چیز
مدیر قبلی خیلی عالی بود قشنگ شخصیت یک مدیر باید مشخص باشه دیگه خیلی هم قبولی داشتیم
حالا این مدیر جدید با پارتی بازی اومد
به بچه ها میگه ایشالله پزشکی شریف قبول بشید
انقدررر یعنی تباه بود
هیچی نمیفهمید هیچی -
من که در هرصورت خوندم
ولی خوبه باز شما مدیر خوبی داشتین این یه موهبته -
mr.vinyzo
تو متوسطه دوم دخترا بیشتر بد دهنن واقعیتش
خیلی خیلی خیلی بد دهن کلا اگه یه نفر از لحاظ حاضر جوابی خوب نباشه کافیه چندسال بیاد دبیرستان دخترانه انواع و اقسام فحش ها از همه نوع
البته منطقه به منطقه فرق میکنه مثلا jahad21 میگفت که خیلی بچه هاشون خوب و پایه بودن
من دارم منطقه خودمونو میگمGharibe Gomnam اوهوم من نمیدونم ولی فکر میکنم پسرا تو متوسطه دوم خیلی خیلی ارووم تر وخسته تر و شکسته تر میشن فکر کنم ....لا اقل جای ما اینطوری بود
-
Gharibe Gomnam اوهوم من نمیدونم ولی فکر میکنم پسرا تو متوسطه دوم خیلی خیلی ارووم تر وخسته تر و شکسته تر میشن فکر کنم ....لا اقل جای ما اینطوری بود
mr.vinyzo
طبق برداشت های من منطقه شما دچار فرایند عکس شده بود -
من که در هرصورت خوندم
ولی خوبه باز شما مدیر خوبی داشتین این یه موهبتهGharibe Gomnam چیو خوندین ؟ پیامو ؟
ایرادی نداره فقط فکر کردم یکم خشن شد
-
Gharibe Gomnam چیو خوندین ؟ پیامو ؟
ایرادی نداره فقط فکر کردم یکم خشن شد
mr.vinyzo
برداشت دومم :
شما خودتونم جزء اون دسته افرادی هستین که در دبیرستان به روحیهی لطیفی رسیدید
چه خشنی بابا -
mr.vinyzo
طبق برداشت های من منطقه شما دچار فرایند عکس شده بودGharibe Gomnam اب و هوای منطقه خیلی تاثیر داره ...
همین الان ما ها دیگه بدنامون حرت نمیکنه از بس خشک شده باد هم که میاد دیگه حوصله هیچکاری رو نداریم ولی خب جای شما اب و هوا بهتره و به طبع مردم با نشاط ترن و این میتونه بهترین دلیل باشه -
mr.vinyzo
برداشت دومم :
شما خودتونم جزء اون دسته افرادی هستین که در دبیرستان به روحیهی لطیفی رسیدید
چه خشنی بابا