هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
همین معلم ریاضیمم که میگفت پولشو نمیدن
یه بار تعریف میکرد که مدرسه پسرونه رو اکثر دبیرا نمیخوان برن چون ازشون خیلی انرژی میگیره و شما دخترا خیلی بهترین بعضیا میگن چرا معلم خانم نمیزارید بره مدرسه پسرونه شما ندیدین که مدرسه پسرونه چجوریه
اینا تعاریف معلمم بود
کلا به کرات معلمای مردمون این میگفتن
باشگاه هم میرفتم کنگ فو
بعد استادمون به ارشدمون میگفت که اینا خیلی خوبن برای پسرا که اصلا نمیفهمن روانیات میکنن
پدرمم یه خاطراتی از دوران تحصیلش تعریف میکنه که نگو و نپرس
واسه همینم من همیشه تصورم از مدرسه پسرونه چیز خوبی نبود -
یه بار تعریف میکرد که مدرسه پسرونه رو اکثر دبیرا نمیخوان برن چون ازشون خیلی انرژی میگیره و شما دخترا خیلی بهترین بعضیا میگن چرا معلم خانم نمیزارید بره مدرسه پسرونه شما ندیدین که مدرسه پسرونه چجوریه
اینا تعاریف معلمم بود
باشگاه هم میرفتم کنگ فو
بعد استادمون به ارشدمون میگفت که اینا خیلی خوبن برای پسرا که اصلا نمیفهمن روانیات میکنن
واسه همینم من همیشه تصورم از مدرسه پسرونه چیز خوبی نبودGharibe Gomnam متاسفانه جای ما برعکس میگفتن دبیرای ما ...(البته بعضی از دبیرا مدرسه دخترونه رو به دلایل دیگه ای برمیدارن تو کلاسای مام تعریفشو میکردن )ولی درکل مثل اینکه جای ما دخترا بیشتر اذیت میکردن مثلا همین دبیر ریاضی مدرسمون که گفتم مرگش بود میخواست بره دخترونه درس بده میگفت اونا هرچی من میگم هیچی حالیشون نیست تو امتحانشون بالای 5 نداشتن این چه وضعشه و فلان و...
-
Gharibe Gomnam معلم ریاضی مدرسه خودمون واقعا سم بود .(بسیار بسیار بیش فعال بود )دکترای ریاضی داشت ولی اینقدر بلند و با هیجان درس میداد که ما نمیفهمئیم چی میگه کلاسمونم خلوت بود این همیشه وسط کلاس دور میزد
mr.vinyzo
معلم ریاضی ما بیش فعال نبود ولی خیلی یه جوری بود
خدایی سواد ریاضیش بالا بود سرگروه ریاضی نصف غرب مازندران بود
ولی خییلی پولکی
این ادم میومد تو کلاس در رو باز میکرد بعد میومد تو هیچکس رو نگاه میکرد به دیوار نگاه میکرد میگفت سلام
در رو نمیبست همیشه بچه ها باید میبستن
تخته پاک کن براش معنایی نداشت با دست پاک میکرد
یه بار با خودکار داشت مینوشت
ما همه جییغ که این تخته رو خودمون پول گذاشتیم خریدیم این چه کاریه
یهو اب دهنشو ریخت رو تخته پاک کرد
ما یَک جیغی زدیم یَک جیغی زدیم که معلم دوبار نشست پاشد -
اینا تعاریف معلمم بود
باشگاه هم میرفتم کنگ فو
واسه همینم من همیشه تصورم از مدرسه پسرونه چیز خوبی نبودGharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
باشگاه هم میرفتم کنگ فو
بعد استادمون به ارشدمون میگفت که اینا خیلی خوبن برای پسرا که اصلا نمیفهمن روانیات میکننعجب نمیدونم چرا این متن برام عجیبه ....
-
Gharibe Gomnam متاسفانه جای ما برعکس میگفتن دبیرای ما ...(البته بعضی از دبیرا مدرسه دخترونه رو به دلایل دیگه ای برمیدارن تو کلاسای مام تعریفشو میکردن )ولی درکل مثل اینکه جای ما دخترا بیشتر اذیت میکردن مثلا همین دبیر ریاضی مدرسمون که گفتم مرگش بود میخواست بره دخترونه درس بده میگفت اونا هرچی من میگم هیچی حالیشون نیست تو امتحانشون بالای 5 نداشتن این چه وضعشه و فلان و...
mr.vinyzo
عجب منطقهی عجیبی
واسه ما برعکس این بود
اصلا مدرسه ابتدایی دخترونه و پسرونه نزدیک همن
یعنی انقدررررر صدای داد میاد از این مدرسه ابتدایی پسرونه گاها صدای جیغ انگار تو زندانن -
mr.vinyzo
معلم ریاضی ما بیش فعال نبود ولی خیلی یه جوری بود
خدایی سواد ریاضیش بالا بود سرگروه ریاضی نصف غرب مازندران بود
ولی خییلی پولکی
این ادم میومد تو کلاس در رو باز میکرد بعد میومد تو هیچکس رو نگاه میکرد به دیوار نگاه میکرد میگفت سلام
در رو نمیبست همیشه بچه ها باید میبستن
تخته پاک کن براش معنایی نداشت با دست پاک میکرد
یه بار با خودکار داشت مینوشت
ما همه جییغ که این تخته رو خودمون پول گذاشتیم خریدیم این چه کاریه
یهو اب دهنشو ریخت رو تخته پاک کرد
ما یَک جیغی زدیم یَک جیغی زدیم که معلم دوبار نشست پاشدGharibe Gomnam اعااا من دولتی میرفتم . بعد سال یازدهم کلاس ما قبل از اون خالی بود (ریاضی تشکیل نشد بود ) برای همون تخته سیاه بود مدرسه گفت دبیراتون این یه هفته رو سر کنن هفته بعد تخته رو نصب میکنیم اقا خداییش دبیر ریاضی ما کم نگذاشت هندسه درس میداد با گچ اخر تایم میشد (ایستاده در غبار )کت مشکیش کاملا سفید میشد ولی دبیر فیزیکمون هیچی در نداد نگااا هیچیاااا نشست درمورد نوسانات بازرا و ماشین و ... حرف زد
-
من خودم سه سال اول ابتدایی داخل مدرسه مختلط بودم
بعد یه بار پسرای کلاسمون قرار گذاشتن یکیو بزنن
اون پسره که وارد مدرسه شد ده نفر ریختن سرش
یا تو کلاس بودیم
یه لحظه دوتا از این پسرا دعوا میگرفتن به قصد کشت همو میزدن معلمامونم خانم بودن پا میشدن هردورو میزدن
همش لباساشون خاکی همش دعوا -
mr.vinyzo
عجب منطقهی عجیبی
واسه ما برعکس این بود
اصلا مدرسه ابتدایی دخترونه و پسرونه نزدیک همن
یعنی انقدررررر صدای داد میاد از این مدرسه ابتدایی پسرونه گاها صدای جیغ انگار تو زنداننGharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یعنی انقدررررر صدای داد میاد از این مدرسه ابتدایی پسرونه گاها صدای جیغ انگار تو زندانن
اینو قبول دارم ما مدرسه خودمون کنار دخترا بود فرقشو راحت متوجه میشدیم ولی خب این تو سنین پایینتره ..ینی جای ما متوسطه دوم باز دخترا کاملا یه جورین پسرا بسیار اروم
-
-
من خودم سه سال اول ابتدایی داخل مدرسه مختلط بودم
بعد یه بار پسرای کلاسمون قرار گذاشتن یکیو بزنن
اون پسره که وارد مدرسه شد ده نفر ریختن سرش
یا تو کلاس بودیم
یه لحظه دوتا از این پسرا دعوا میگرفتن به قصد کشت همو میزدن معلمامونم خانم بودن پا میشدن هردورو میزدن
همش لباساشون خاکی همش دعواGharibe Gomnam اره ابتدایی اینطوریه ...مگه مدرسه مختلط هم داریم ؟
-
Gharibe Gomnam اعااا من دولتی میرفتم . بعد سال یازدهم کلاس ما قبل از اون خالی بود (ریاضی تشکیل نشد بود ) برای همون تخته سیاه بود مدرسه گفت دبیراتون این یه هفته رو سر کنن هفته بعد تخته رو نصب میکنیم اقا خداییش دبیر ریاضی ما کم نگذاشت هندسه درس میداد با گچ اخر تایم میشد (ایستاده در غبار )کت مشکیش کاملا سفید میشد ولی دبیر فیزیکمون هیچی در نداد نگااا هیچیاااا نشست درمورد نوسانات بازرا و ماشین و ... حرف زد
mr.vinyzo
نه من نمونه بودم
مدیرمون دقیقا سال ما عوض شد گند زد به همه چیز
مدیر قبلی خیلی عالی بود قشنگ شخصیت یک مدیر باید مشخص باشه دیگه خیلی هم قبولی داشتیم
حالا این مدیر جدید با پارتی بازی اومد
به بچه ها میگه ایشالله پزشکی شریف قبول بشید
انقدررر یعنی تباه بود
هیچی نمیفهمید هیچی -
Gharibe Gomnam اره ابتدایی اینطوریه ...مگه مدرسه مختلط هم داریم ؟
mr.vinyzo
بله ابتدایی زیاد داریم
اونم نه صرفا در روستاها
مثلا یه منطقهای هست امکانات رفاهی هم داره ولی تعداد دانش اموزا کمه که بخوان جدا کنن مختلط میزارن
ولی بعد دیگه نقل مکان کردیم رفتیم یه جا دیگه -
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
روزای لانگ برای من بهترین روزاست
شما از لانگ یهچیزیام بیشتری🤌
وای فکر کردم فقط خودم اینجوریم ولی منمممم
تازه لانگ تا ۵ ..دوست داشتم بیشتر می بودپرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
روزای لانگ برای من بهترین روزاست
شما از لانگ یهچیزیام بیشتری🤌
وای فکر کردم فقط خودم اینجوریم ولی منمممم
تازه لانگ تا ۵ ..دوست داشتم بیشتر می بودمنممممم، البته استاد کارآموزیمون یه بار به من گفت منم اون اوایل توپم خیلی پر بود، درست میشی
-
mr.vinyzo
بله ابتدایی زیاد داریم
اونم نه صرفا در روستاها
مثلا یه منطقهای هست امکانات رفاهی هم داره ولی تعداد دانش اموزا کمه که بخوان جدا کنن مختلط میزارن
ولی بعد دیگه نقل مکان کردیم رفتیم یه جا دیگهGharibe Gomnam اومم درست است درست
-
_ Reza _ احسان محسنی گفت اول بیاید دوتا اول رو تعیین کنید بقیه با معنی و گیرایی خودتون که صفت مال کدومه مضاف الیه مال کدومه
یه همچین چیزی بنظرم میشه
البته شک دارم شعر برای خود هستش یا صحیفه -
نون برنجی فقط روغن حیوانی بقیه اش بچه بازیه
-
Gharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یعنی انقدررررر صدای داد میاد از این مدرسه ابتدایی پسرونه گاها صدای جیغ انگار تو زندانن
اینو قبول دارم ما مدرسه خودمون کنار دخترا بود فرقشو راحت متوجه میشدیم ولی خب این تو سنین پایینتره ..ینی جای ما متوسطه دوم باز دخترا کاملا یه جورین پسرا بسیار اروم
mr.vinyzo
تو متوسطه دوم دخترا بیشتر بد دهنن واقعیتش
خیلی خیلی خیلی بد دهن کلا اگه یه نفر از لحاظ حاضر جوابی خوب نباشه کافیه چندسال بیاد دبیرستان دخترانه انواع و اقسام فحش ها از همه نوع
البته منطقه به منطقه فرق میکنه مثلا jahad21 میگفت که خیلی بچه هاشون خوب و پایه بودن
من دارم منطقه خودمونو میگم -
من اگه باشگاه نرم وزنم ۳ رقمی میشه لپام آویزون اصن یه وضعی ... شانس آوردم حداقل یکم قابل تحمل ترم اینطور