هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بعد یه چیز دیگه
ایات داخل متن کتابو بعضی ها توصیه کردن حفظ کنید
تدبر نه ولی داخل متن کتابو ممکنه ایه رو نصفه بدن من اینو تو شبه نهایی ها خییلی دیدم -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
البته که من تا جایی که یادم میاد همیشه فقط در حال نوشتن جزوه بودم حتی ایام نزدیک امتحانات و تا خودم ویس هارو گوش نمیدادم جزوه نمینوشتم نمیفهمیدم
وای منم اینجوریم کمالگرا هم هستم خیلی اوضاع بدیه من کلا وقت کم میارم، شما وقت کم نمیوردید؟
melancholy چرا و بعضی وقتا مجبور میشدم مباحث و حذف کنم🥲
-
Reza-H
خب... اگر انشاءالله سال بعد بودم و برگزار کردم، بهت میگم.S.daniyal hosseiny
ان شاء الله
ممنون ازت -
۶/
-
خواستم بنویسم دوست و رفیق های زیادی دارم
اما نه من دوست زیاد دارم ولی انگشت شمار رفیق دارم
هر کدوم شون هم یه طوری دوست دارم که اگه نباشن انگار هیچ دوستی ندارم
شاید خیلی وقتا احساس تنهایی کنم اما همین روزمره صحبت کردن ها باهشون حالمو خوب میکنه
و من احساس میکنم بزرگترین لطف خدا این بود
که رفیق های خوب سر راهم قرار داد ممکنه دیر به دیر از هم سراغ بگیریم اما بازم رفیق همیم
و چه خوب که من تونستم تو مجازی هم رفیق واقعی پیدا کنم(:
پیروز 🤍🫂 -
7و 20 دقیقه اتوبوس فنی حرکت می کنه
نباید خواب بمونم -
Aqua دو سال پیش برای ترمیم
شب امتحان، داخل یه کانال برای اینکه دانش آموزا حفظ بشن شعر رو، چالش گذاشته بودن و کاربرا با صداگذاری و خوانش خودشون با سبک رپ این شعر رو می فرستادن... -
Aqua دو سال پیش برای ترمیم
شب امتحان، داخل یه کانال برای اینکه دانش آموزا حفظ بشن شعر رو، چالش گذاشته بودن و کاربرا با صداگذاری و خوانش خودشون با سبک رپ این شعر رو می فرستادن...بابونــــه مرسی دیدم همشون ولی این خیلی طولانیه خیلی اعصاب خورد کنه
-
بابونــــه مرسی دیدم همشون ولی این خیلی طولانیه خیلی اعصاب خورد کنه
Aqua یه مقدار شبیه هم هست بعضی مصرع هاش
واسه همین سخته حفظ کردنش -
MOHAMMAD80 صبح با اکانت یکی از بچه ها پیام هایی اینجا فرستاده شده گویا که صاحب اصلی اکانت گفتن ایشون نبودن...
بابونــــه :|
-
صفحه ۱۰۹ کتاب دینی
حس میکنم همش شبیه همه
حس وقتایی رو دارم که تست زیست میدیدم بعد میگفتم اینا که همش مثل همن
اخه ببینگسترش فرهنگ معارف اسلامی و مبارزه با تهاجم فرهنگی و ابتذال اخلاقی اینجا واجب کفاییه
یه جا دیگه میگه اشاعه فرهنگ و معارف اسلامی مقابله با اندیشه های کفر امیز و ابتذال اخلاقی
اینجا مستحبهبعد در عرصه اقتصاد من اونجا که از دنیا زدگی چ تجملات حرف میزنه با مصرف گرایی در اثار منفی تمدن جدید قاطی میکنم
-
melancholy چرا و بعضی وقتا مجبور میشدم مباحث و حذف کنم🥲
jahad.20 وای منم، خیلی بده
.
-
بعد یه چیز دیگه
ایات داخل متن کتابو بعضی ها توصیه کردن حفظ کنید
تدبر نه ولی داخل متن کتابو ممکنه ایه رو نصفه بدن من اینو تو شبه نهایی ها خییلی دیدمGharibe Gomnam
وای یعنی چی؟ -
تا نهادم پای در وحشتسرای روزگار
عمر من در فکر آزادی چو زندانی گذشت... -
-
بابونــــه اگه یه روز از اینا دیدید هیچوقت بهش دست نزنید