هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی آرهه خیلی بده نمیدونم چرا اینجور میشه
.
melancholy
آره️
-
-
پیامبران درباره بعد الهی و فطری و هویت فردی و اجتماعی انسان ها و همچنین غفلت و فراموشی آنها از خویشتن سخن گفته اند
جمله بندیش -
عجب خرداد عجیب غریبی شده
فکر کنم دقیقا همین جاها که خیلیا از خستگی و ناراحتی امتحانای قبل استپ می زنن، تو باید بمونی و جا نزنی... نه؟!
به خدا که برای امتحانای قبلیت کاری نمی تونی بکنی آینازِ عزیزم... فقط به این امتحان و درسای بعدی دسترسی داری نه اونایی که گذشته:)))))خب باشه! فکر می کنی تا الان وضعیتت جوریه که رشته موردعلاقهت رو از دست دادی ولی خب که چی؟! می تونی این چندتا دیگه رو هم نخونی اصلا ولی خب که چی؟! مثلا نخونی می خوای چیکارکنی؟ اگه تهش باخته هم حداقل تا تهِ تهِ تهش برو و بازنده شو نه اینکه همینطوری از ترس وسطش جا بزنی! اگه باختی هم هست، لطفا به احترام همه این سالای تلاشت، شرافتمندانه بازی رو تموم کن نه مثل ترسو ها! الان دست کشیدت فقط کار آدمای ترسوئه.... بابا این همه تحت فشار بود این همه روزای سنگین گذروندی، این یه ماه هم روش! یک ماه شاید زمان خیلییییی زیادی نباشه ولی به خدا اونقدری هست که بعدا بخوای حسرت همین یک ماه رو بخوری:))))))!
حالا خوبه امتحان زیست اینا رو هنوز ندادی
لطفا لطفا لطفا لطفا الان واینستا که اصلا وقتش نیست. تنِ رنجور و خسته و زخمیت رو برسون به آخرش که اگه این کارو نکنی هیچ اعتباری هیچ کدوم از زخم هات پیدا نمی کنن عزیز دل من. -
هویت هرجامعه بر اساس عقاید ارمان ها ارزش ها شکل میگیرند و قواعد هنجارها و نمادها متناسب با عقاید آرمان ها و ارزش ها سامان مییابند
هویت اجتماعی هر فرد درون یک جامعه براساس عقاید و ارزش ها شکل میگیردمن تازه میفهمم چرا پارسال هویت ۱۳ شدم
-
کلا هر سوالی بهتون دادن بلد نبودین
این سه واژه کلیدی رو بنویسید یه نمره ای میگیرید : عقاید آرمان ها ارزش ها
تو هر درس تکرار شده -
مثل ایمان تقوا عمل صالح تو دینی عمل میکنه
-
زهرا بنده خدا 2 مرسیی🩵
برام دعا کنیدjahad_121
ان شاءالله که خیره عزیزم -
باز واقعا خداروشکر امسال حوزهای که من هستم واقعا خوبه... واقعا... یعنی احساس میکنم معلمارو تو اردیبهشت براشون تراپیست اوردن و تربیتشون کردن برای مراقب حوزه بودن اینقدرررررر که بافهم و درک اند (البته بجز یکیشون
️) رئیس حوزه هم فقط جدیه
و بهتر از همهشون سرایدر این مدرسه🥲
یعنی اصلا چقدررررررررر مهربون و خوب و باملاحظهاست🥹🥲 انگار بخدا فرشتهاست! اصلا باورم نمیشه هنوزم این شکل آدمهای خوشرو و خوشقلب و مهربون هم وجود داشته باشه... یعنی هر کدوم از بچهها انگار بچهی خودشه که امتحان داره و استرس داره و...🥲نقطه
چقد خوب توصیف کردین... -
دلم برا مدرسهی دبیرستانم تنگ شد...
بپرسم ببینم هستن نیستن...
برم بهشون سر بزنم؟..
فک میکنم مدیر و معاونمون بازنشسته شدن -
ولی یهویی دلم تنگ شد...
-
کی بشینه سی سی یو بخونه
-
بابونــــه
ووووووووش🥲🥰️