هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
این برگه های امضا هستن؟ توی حوضه ما داشتن دست به دست میشدن، من اشتباهی بعد از امضا برگه سوالات صفحه اولم رو هم همراهش رد کردم XD. خوبه که حوضه ما اصلا جدی نیستن، مگرنه احتمالا یه تخلف و بعدش هم یه صفر زیبا توی کارنامم ثبت میشد.
-
یهو دیدم برگم نیست، همون لحظه فهمیدم چه غلطی کردم و سریع دستم رو بالا بردم مراقب رو خبر کردم.
-
@هویججج متوجه ام کاملا...
منم از این نسخه خودم خوشم نمیاد. اینکه چرا انقدر زود باید با حقیقت های دنیا مواجه میشدم. من محکوم بودم به پذیرش زودهنگام...
برای همین الان احساس میکنم اون حس شادابی و انرژی در من خشک شده دیگه حتی نمیتونم تظاهر کنم که ارههههه من یه آدم باحالم...
همسن و سالام و که نگاه میکنم چقدررر انرژی دارن، روحیشون زنده هست، یه رگه هایی از خامی، بی تجربگی و تازه نفس بودن در وجودشون پیدا میشه. دنیاشون مثل من پر نشده از واقعیت.
یه سوال...همین تظاهر به خوشحال و پرانرژی بودنه حتی یه درصد هم اون تاریکی که ازش گفتید رو روشن نکرد؟E.B.BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
باید با حقیقت های دنیا مواجه میشدم. من محکوم بودم به پذیرش زودهنگام...
اگه دوست داری میتونی بیشتر برام توضیح بدی؟
-
شیش ساعت مونده به شروع امتحان حسابان و یک پنجم کتابو نخوندم
-
حصار سابق دو نفر جلو که با افتخار متوجه نشدن و اونا هام رد کردن، نفر سوم متوجه شد و برگه رو بالا برد، البته اون بچه درس خونیه، دوستمه. بعیده به دو نمره جاخالی و صحیح غلط نیازی داشته باشه.
-
سال دیگه اصلا از این خبرا نیست
از فرجه ها عالی استفاده میکنم
توی سال هم خیلی بیشتر میخونم -
مگه مهمه؟
نه
چرا برام ارزش داره؟
نمیدونم -
1 شد رفتم
-
ای کاش میتونستم توی این امتحان داخلیا تقلب کنم
ولی یه جوری مراقبن انگار نهاییه
تا زانو و آرنج هر بار این مانتو شلوار میزنیم بالا مبدا چیزی نوشته باشیم
هعی -
@هویججج متوجه ام کاملا...
منم از این نسخه خودم خوشم نمیاد. اینکه چرا انقدر زود باید با حقیقت های دنیا مواجه میشدم. من محکوم بودم به پذیرش زودهنگام...
برای همین الان احساس میکنم اون حس شادابی و انرژی در من خشک شده دیگه حتی نمیتونم تظاهر کنم که ارههههه من یه آدم باحالم...
همسن و سالام و که نگاه میکنم چقدررر انرژی دارن، روحیشون زنده هست، یه رگه هایی از خامی، بی تجربگی و تازه نفس بودن در وجودشون پیدا میشه. دنیاشون مثل من پر نشده از واقعیت.
یه سوال...همین تظاهر به خوشحال و پرانرژی بودنه حتی یه درصد هم اون تاریکی که ازش گفتید رو روشن نکرد؟E.B.BUTTERFLY
بزن رو دور ۲