هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
E.B.BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
باید با حقیقت های دنیا مواجه میشدم. من محکوم بودم به پذیرش زودهنگام...
اگه دوست داری میتونی بیشتر برام توضیح بدی؟
@هویججج من توی سن کم سختی های زیادی به خاطر بیماری کشیدم. من اون موقع یه بچه کوچیک بودم که دلش میخواست به جای بیمارستان، توی پارک، شهربازی و پیش دوستاش باشه. ولی خب میدونی به نظرم لازم بود این اتفاق توی زندگیم بیوفته. پخته تر شدم...
گرچه حتما لازم نبود از این راه باشه ولی خب...
دیگه همینی که هست. من پذیرفتمش. نه این بابا قراره از بدن ما بره بیرون نه ما میتونیم بیخیالش بشیم. خلاصه که همزیستی مسالمت آمیزی داریم فعلا. -
E.B.BUTTERFLY
بزن رو دور ۲ویسم رو گوش ندادی
-
@هویججج من توی سن کم سختی های زیادی به خاطر بیماری کشیدم. من اون موقع یه بچه کوچیک بودم که دلش میخواست به جای بیمارستان، توی پارک، شهربازی و پیش دوستاش باشه. ولی خب میدونی به نظرم لازم بود این اتفاق توی زندگیم بیوفته. پخته تر شدم...
گرچه حتما لازم نبود از این راه باشه ولی خب...
دیگه همینی که هست. من پذیرفتمش. نه این بابا قراره از بدن ما بره بیرون نه ما میتونیم بیخیالش بشیم. خلاصه که همزیستی مسالمت آمیزی داریم فعلا.E.B.BUTTERFLY
اخی
عزیزم🥲
انشاالله بهترین برات رقم بخوره -
به مشکلاتی که نمیشه حلشون کرد باید خندید و رها کرد.
با این کار باید تحقیرش کنی، تضعیفش کنی، با دمپایی ابری خیس بزنی تو سرش که بفهمه رئیس کیه! عزیزکم اشتباهی مسیرت به زندگی من کج شد...اینجا کسی نیست که در خونه رو برات باز کنه انقدر اون زنگ رو بزن که بسوزه.. -
حصار سابق نه به نظرم
نمیدونم چطور بگم
مثلا کافیه یه رنگ ترند بشه دیگه همه میرن از اون رنگ لباس میخرن خب این قبلا هم بود و خیلی مهم نیست اون جا مهمه که نه تنها تو رنگ از هم تقلید میکنیم که حتی پترن لباسامون هم مثل هم میشه مثلا وقتی میری بیرون همه پیراهن های آبی راه راه تنشونه
یا مثلا یکی کلا سبک موسیقی مورد علاقش رپ هست و غیر از اون چیزی گوش نمیده اما تحت تاثیر اطرافیان و به ویژه سوشال مدیا مثلا قربانی گوش میده
یا یکی کلا چایی دوست داره اما صرف تبليغات سوشال مدیا دیگه به ماچا علاقه مند میشه
من کلا تو این زمینه سوشال مدیا رو خیلی مقصر میدونم
حالا اینا صرفا بد نیستا شاید این بین کلی اخلاق خوب هم پیدا کنیم
اما من میگم تقلید کور کورانه خوب نیست و خب دیگه یونیک بودنی باقی نمیمونه
همه میشیم شبیه همببخشيد زیادی طولانی شد
اگر حوصله نداشتید نخونید -
سیصد گل سرخ یک گل نصرانی
ما را ز سر بریده میترسانی؟
ما گر ز سر بریده میترسیدیم
در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
-
E.B.BUTTERFLY
بزن رو دور ۲@هویججج این بلوغ عقلی و عاطفی قطعا با سختیهایی همراه بوده.
وای انشرلی...اون قسمتش که گفتید رو قشنگ یادم اومد و حتی حس اون لحظمم هم یادمه که خیلی تعجب کرده بودم از شجاعت و درایتش...
این تجربه هایی که الان دارم حقیقتش الان به کارم نمیاد. الان که هنوز وارد جامعه نشدم و فقط با خانواده در ارتباطم ارزشی نداره.
اما مثلا سال آینده که کنکور میدم رو درنظر بگیریم، اونجاها دیگه کم کم ارزش داشتن تجربه نمایان میشه.
و اینکه گفتید توی بچگی قشنگگگ شیطنت های خاص خودتون رو داشتید، به نظرم خیلی بامزه و جالبه. میدونید چیه؟ شما کار اشتباهی نکردید چون توی سن خودتون زندگی کردید. مگه یه بچه چکار باید بکنه؟ مثلا عاقلانه رفتار کنه یا از واقعیت های دنیای بیرون آگاه باشه؟
هر اتفاقی باید به موقعش بیوفته وگرنه تبدیل میشه به حسرت.
من میگم ای کاش اون تجربه هایی که الان دارم رو توی زمان مناسبش (و نه توی سن خیلی کم) بدست میاوردم.
الان نیلا مسرت دوران کودکی و حتی نوجوونی رو میخورم که ای کاش حداقل خودم شرایط رو برای خودم بهتر میکردم. دقیقا مثل شما. اینکه بتونی توی تاریکی وجودت رنگین کمون رو تصور کنی به طرز عجیبی جذابه... -
E.B.BUTTERFLY
اخی
عزیزم🥲
انشاالله بهترین برات رقم بخوره@هویججج والا خودم که بهش عادت کردم
حالا اشکال نداره بذار این بدبختم زندگی کنه دیگه چکارش کنم...
-
حصار سابق نه به نظرم
نمیدونم چطور بگم
مثلا کافیه یه رنگ ترند بشه دیگه همه میرن از اون رنگ لباس میخرن خب این قبلا هم بود و خیلی مهم نیست اون جا مهمه که نه تنها تو رنگ از هم تقلید میکنیم که حتی پترن لباسامون هم مثل هم میشه مثلا وقتی میری بیرون همه پیراهن های آبی راه راه تنشونه
یا مثلا یکی کلا سبک موسیقی مورد علاقش رپ هست و غیر از اون چیزی گوش نمیده اما تحت تاثیر اطرافیان و به ویژه سوشال مدیا مثلا قربانی گوش میده
یا یکی کلا چایی دوست داره اما صرف تبليغات سوشال مدیا دیگه به ماچا علاقه مند میشه
من کلا تو این زمینه سوشال مدیا رو خیلی مقصر میدونم
حالا اینا صرفا بد نیستا شاید این بین کلی اخلاق خوب هم پیدا کنیم
اما من میگم تقلید کور کورانه خوب نیست و خب دیگه یونیک بودنی باقی نمیمونه
همه میشیم شبیه همببخشيد زیادی طولانی شد
اگر حوصله نداشتید نخونیدNilay بله تاثیر سوشیال مدیا زیاد و مهمه
ولی ببینید در صورتی این نوع رفتار رو میشه تعمیم داد به شخصیت طرف که یکم سطحی نگر باشیم (که اونم تقصیر سوشیال مدیاست)
اون قضیه تقلیدهم بیشتر بدلیل میل به پذیرفته شدنه
ولی وقتی کسی رو جوری که هست بپذیری و بهش بفهمونی، میبینی طرف اطرافت بیشتر خودشه و این ادا ها دیگه نیستن (برا پسرا که این شکلیه 90 درصد دخترا من اطلاعی ندارم، ولی این رو میدونم <همه> دلشون میخواد شنیده بشن و دیده بشن)شماهم ببخشید مال من هم طولانی شد
-
@هویججج والا خودم که بهش عادت کردم
کی را گویید
-
Nilay بله تاثیر سوشیال مدیا زیاد و مهمه
ولی ببینید در صورتی این نوع رفتار رو میشه تعمیم داد به شخصیت طرف که یکم سطحی نگر باشیم (که اونم تقصیر سوشیال مدیاست)
اون قضیه تقلیدهم بیشتر بدلیل میل به پذیرفته شدنه
ولی وقتی کسی رو جوری که هست بپذیری و بهش بفهمونی، میبینی طرف اطرافت بیشتر خودشه و این ادا ها دیگه نیستن (برا پسرا که این شکلیه 90 درصد دخترا من اطلاعی ندارم، ولی این رو میدونم <همه> دلشون میخواد شنیده بشن و دیده بشن)شماهم ببخشید مال من هم طولانی شد
حصار سابق حالا من مثالهام بیشتر تو زمینه استایل و لایف استایل بود که خیلی هم اهمیت نداره
من وقتی اذیت میشم که افکار آدمها شبیه هم میشه چون من خودم بیشتر دوست دارم آدمها رو کشف کنم نه اینکه اتقدر همه از نظر افکار و اخلاق مشابه هم باشن که دیگه چیزی از اون آدم نمونه که من بخوام پیدا کنم
که خب حرف شما هم درسته مقصر خودمون هم هستیم وقتی اون ورژن اصلی آدمها رو نمیپذیریم باعث میشیم دیگه خاص نباشن و فقط دنبال پذیرفته شدن باشن حتی به قیمت تقلید کردن -
کی را گویید
حصار سابق موانع جاده زندگی که همانند وصله ای ناجور بر رخت حیات مادی آویزان هستند را گویم.
-
حصار سابق حالا من مثالهام بیشتر تو زمینه استایل و لایف استایل بود که خیلی هم اهمیت نداره
من وقتی اذیت میشم که افکار آدمها شبیه هم میشه چون من خودم بیشتر دوست دارم آدمها رو کشف کنم نه اینکه اتقدر همه از نظر افکار و اخلاق مشابه هم باشن که دیگه چیزی از اون آدم نمونه که من بخوام پیدا کنم
که خب حرف شما هم درسته مقصر خودمون هم هستیم وقتی اون ورژن اصلی آدمها رو نمیپذیریم باعث میشیم دیگه خاص نباشن و فقط دنبال پذیرفته شدن باشن حتی به قیمت تقلید کردنNilay در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اتقدر همه از نظر افکار و اخلاق مشابه هم باشن که دیگه چیزی از اون آدم نمونه که من بخوام پیدا کنم
ها دقیقا، چون فقط طرف میخواد بنظر پذیرفته شده بیاد درمورد چیزی حرف میزنه که هیچی ازش نمیدونه حتی خودش هم علاقه ای نداره
Nilay در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من خودم بیشتر دوست دارم آدمها رو کشف کنم
این فوق العاده است. اگه از صحبت های قبلیم مشخص نشده باشه منم همینطور
Nilay در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
که خب حرف شما هم درسته مقصر خودمون هم هستیم وقتی اون ورژن اصلی آدمها رو نمیپذیریم باعث میشیم دیگه خاص نباشن و فقط دنبال پذیرفته شدن باشن حتی به قیمت تقلید کردن
دقیقا، خیلی از همکلاسیام و اینا دردودلی چیزی داشته باشن میان پیش من، نمیدونم حالا این چیز خوبیه یا نه
-
حصار سابق موانع جاده زندگی که همانند وصله ای ناجور بر رخت حیات مادی آویزان هستند را گویم.
E.B.BUTTERFLY ها فکر کردم سرطان دارید هعیهعی شرمنده
-
E.B.BUTTERFLY ها فکر کردم سرطان دارید هعیهعی شرمنده