هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Galadriel
من خیییلی تجربه کردم
بعد یه وقتایی مثلا میرم یه ربع دراز بکشم تو ده دقیقه قشنگ خوابم میگیره حس میکنم روحم از تنم رفته بعد یهو میپرم اون حس پرش کل بدنمو تکون میده مثل یه شوک نه انگار روحم پرت شده داخل بدنم
یا من دوشنبه ساعت ۵ صبح یه جور حس پرش رو تجربه کردم و از خواب پاشدم همه جا روشن بود فکر کردم امتحان دیر شده رفتم تو اشپزخونه خودمم نمیدونستم دارم چیکار میکنم
بعد فهمیدم روز زوجه و امتحان ندارم
ولی دارن بزرگشمیکنن واسه همه پیش میاد تقریبا -
شوخی و کرم ریختن زمان و مکان خاصی داره
الان، که هم اعصاب ندارم هم خواب دارم وقت کرم ریختن بی مزهتون نیست
️
-
مثل اینکه خیال آسوده برای من حرامه...
-
قانون جدیدی رو فهمیدم
هر چی بیشتر بخونی امتحان رو بیشتر خراب می کنی -
نسبت به چندین سال پیش آدما مخصوصا توی فضای مجازی بیشتر در مورد سلامتی و این جور چیزا صحبت میکنن و حرف میزنن
و این خیلی خوشحال کنندس
دنبال ورزش و تغذیه سالم و..... -
خوبی میخوایم واسه اونا که میخواستن بدمونو
-
قانون جدیدی رو فهمیدم
هر چی بیشتر بخونی امتحان رو بیشتر خراب می کنیبابونــــه دقیقا
این ترم من ب همین نتیجه رسیدم -
Galadriel
من خیییلی تجربه کردم
بعد یه وقتایی مثلا میرم یه ربع دراز بکشم تو ده دقیقه قشنگ خوابم میگیره حس میکنم روحم از تنم رفته بعد یهو میپرم اون حس پرش کل بدنمو تکون میده مثل یه شوک نه انگار روحم پرت شده داخل بدنم
یا من دوشنبه ساعت ۵ صبح یه جور حس پرش رو تجربه کردم و از خواب پاشدم همه جا روشن بود فکر کردم امتحان دیر شده رفتم تو اشپزخونه خودمم نمیدونستم دارم چیکار میکنم
بعد فهمیدم روز زوجه و امتحان ندارم
ولی دارن بزرگشمیکنن واسه همه پیش میاد تقریباGharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی دارن بزرگشمیکنن واسه همه پیش میاد تقریبا
بزرگش نمیکنن ک
تو متنشم هست که یه مدل تشنج جنرالیزه و یا عمومیه یعنی اکثرا دارن -
یه سری آدمای عجیب غریبی رو میبینم که همش با خودم میگم همینان که بعدا پزشک پولکی و مزخرف و گند اخلاق میشن دیگه... اینا شاید کنکورشونو خوب داده باشن ولی از لحاظ روانی اصلا نه سالمن نه هیچی...