هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تا اینو گفتم وصل شد دلش سوخت برام
-
گذر زمان
️
-
والا این کشور با مدرن ترین تجهیزات جنگی و دفاعی
پیشرفته ترین پهبادش و پدافند ایران زد
جنگنده هاشو ایران زد
از اون طرف ایران موشکی زد که پیشرفته ترین پدافندشون
نتونست رهگیری کنه
این ها هم اخبار اشتباهه؟ جالبه که هرچی راجب قدرتمندی ایران باشه اشتباهه و هرچی راجب تضعیف ایران باشه درسته و خبرگزاری های بی طرف گفتن
اسرائیل تقریبا همه نظامی ان وقتی خلبان دختر بیست ساله میگه من از بچگی اموزش میبینم یعنی چی ؟
بعد ما توقع داریم از همچین رژیمی اخبار درست پخش بشه؟
نصف خبرها بایکوت میشن و به گوش ما نمیرسن
همون تصاویری هم که از دستشون در رفته خرابی هایی رو نشون میدن که آره اصلا تلفات جانی نداشتن چند نفر هم متولد شدن اون زیر
غیر از اینه که حتی دوربین های شهری شون رو خاموش کردن مبادا تصویری منتشر شه خبرنگار هارو اخراج کردن یا بهشون اجازه تصویر برداری ندادنداز اونطرف کسی هم انکار نمیکنه خرابی هایی که تو ایران به بار اورده و هیچکسم از این قسمت قضیه خوشحال نیست اما مقاومت هزینه داره اما هزینه سازش بیشتر از هزینه مقاومته اونا دنبال چی ان؟
دنبال تسلط بر همه ی حکومت ها
و خب مردم ما نمیخوان زیر بار زور برنپس با القای حرفای مایوس کننده که ایران قدرت نداره و باید صلح کنه مردم و ناامید نکنیم
چون صلح هم شرایطی داره اونم نه با کسی که هزار بار با غزه و لبنان و.... آتش بس کرده و دوباره نقض کرده
یا کسی که ما هیچ اقدامی نظامی علیه خودش و دوستاش نکردیم سر میز مذاکره بودیم باهش زد زیر همه چیز دهه نود هم که کامل به تعهداتمون عمل کردیم برجام و پاره کرد ...اسرائیل الان نزدیک دو ساله فلسطین و که بیشتر از هفتاد ساله داره باهش میجنگه و هیچی ندارند زیر آتیش و بمبارون گرفته ولی هنوز نتونسته نابودشون کنه بعد میتونه ایران و نابود کنه؟
در نهایت هم جاء الحق زهق الباطل
نیرو های مسلح و امنیت ما به سلاحی به نام ایمان مجهز هستند :)) -
با توجه به اینکه کلا اینترنت بین الملل نمیاره و برای خیلی ها دسترسی به گوگل، بینگ، یاندکس و ... غیر ممکنه، سه تا موتور جست و جوی داخلی که شاید بشه باهاش کار راه انداخت:
Gerdoo.me
Zarebin.ir
Rismoon.irو امیدوارم سریع تر پاشون رو از روی کابلای اینترنت بردارن.
-
با توجه به اینکه کلا اینترنت بین الملل نمیاره و برای خیلی ها دسترسی به گوگل، بینگ، یاندکس و ... غیر ممکنه، سه تا موتور جست و جوی داخلی که شاید بشه باهاش کار راه انداخت:
Gerdoo.me
Zarebin.ir
Rismoon.irو امیدوارم سریع تر پاشون رو از روی کابلای اینترنت بردارن.
برای دانلود نرم افزار و بازی برای ویندوز و اندروید هم این دو تا سایت احتمالا براتون بالا بیاد:
https://www.downloadha.com/
https://www.yasdl.com/page/15 -
Rahman Aa اها
من دیروز از کرمان اومدم
برای ما تا دیروقت اعلام نمی کردن که لغو تا
رفسنجون لغو شد دیگه بعدش باهنر اعلام کردند و بچه ها خوابگاه ها رو خالی کردناره رفسنجان خبرش رسید
من یه متن بزرگ آماده کردم نوشتم به ریس دانشکده اگر اجازه ندید بریم هرگونه اتفاق ازجمله روانی تا جسمانی برا دانشجو ...... متقبل میشید آیا !
اکثر دانشگاه هم امضا زد
بنده خدا ها اولش مخالف بودن بعد این نامه فک کنم ترسیدن و کوتاه اومدن -
Rahman Aa ببین ما خودمونو کشتیم رسما
هزار تا نامه
کلی اعتراض
میخواستیم حتی تجمع کنیم تو دانشگاه
احتمالا از ترس تجمع لغو کردن
ولی معلوم نیست چیکار میخوان بکنن
کارزار امتحانای مجازی علوم پزشکی رو امضا کردی؟ -
بعضی ها میگن الان باید سکوت کرد، اما نه، الان وقتشه که بکوبیم توی سر کسایی که این وضع رو ساختن، شاید اینبار قبول کردن که چه بلایی سر ما آوردن.
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بعضی ها میگن الان باید سکوت کرد، اما نه، الان وقتشه که بکوبیم توی سر کسایی که این وضع رو ساختن، شاید اینبار قبول کردن که چه بلایی سر ما آوردن.
بحث نکن،تهش میوت میخوری
چیزی ک عیانه چ حاجت ب بیانه؟
جماعتی ک ما میبینیم بازم قبول نمیکنن.
هرچقدرم جنایت کنن،بازم آدم خوبه اونان.
بعد سال ۴۰۱ هرکسی باید میفهمید،فهمید
کسی ک خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی ک خودش زده ب خواب خیر. -
والا این کشور با مدرن ترین تجهیزات جنگی و دفاعی
پیشرفته ترین پهبادش و پدافند ایران زد
جنگنده هاشو ایران زد
از اون طرف ایران موشکی زد که پیشرفته ترین پدافندشون
نتونست رهگیری کنه
این ها هم اخبار اشتباهه؟ جالبه که هرچی راجب قدرتمندی ایران باشه اشتباهه و هرچی راجب تضعیف ایران باشه درسته و خبرگزاری های بی طرف گفتن
اسرائیل تقریبا همه نظامی ان وقتی خلبان دختر بیست ساله میگه من از بچگی اموزش میبینم یعنی چی ؟
بعد ما توقع داریم از همچین رژیمی اخبار درست پخش بشه؟
نصف خبرها بایکوت میشن و به گوش ما نمیرسن
همون تصاویری هم که از دستشون در رفته خرابی هایی رو نشون میدن که آره اصلا تلفات جانی نداشتن چند نفر هم متولد شدن اون زیر
غیر از اینه که حتی دوربین های شهری شون رو خاموش کردن مبادا تصویری منتشر شه خبرنگار هارو اخراج کردن یا بهشون اجازه تصویر برداری ندادنداز اونطرف کسی هم انکار نمیکنه خرابی هایی که تو ایران به بار اورده و هیچکسم از این قسمت قضیه خوشحال نیست اما مقاومت هزینه داره اما هزینه سازش بیشتر از هزینه مقاومته اونا دنبال چی ان؟
دنبال تسلط بر همه ی حکومت ها
و خب مردم ما نمیخوان زیر بار زور برنپس با القای حرفای مایوس کننده که ایران قدرت نداره و باید صلح کنه مردم و ناامید نکنیم
چون صلح هم شرایطی داره اونم نه با کسی که هزار بار با غزه و لبنان و.... آتش بس کرده و دوباره نقض کرده
یا کسی که ما هیچ اقدامی نظامی علیه خودش و دوستاش نکردیم سر میز مذاکره بودیم باهش زد زیر همه چیز دهه نود هم که کامل به تعهداتمون عمل کردیم برجام و پاره کرد ...اسرائیل الان نزدیک دو ساله فلسطین و که بیشتر از هفتاد ساله داره باهش میجنگه و هیچی ندارند زیر آتیش و بمبارون گرفته ولی هنوز نتونسته نابودشون کنه بعد میتونه ایران و نابود کنه؟
در نهایت هم جاء الحق زهق الباطل
نیرو های مسلح و امنیت ما به سلاحی به نام ایمان مجهز هستند :))