هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Dr_Miss
-خب دیگه با اجازتون رفع زحمت میکنم(از سرجاش بلند میشه که بره طرف در)
-نههههه مگه میذارم بری مدیونی اگه شام نمونییه نون پنیر سبزی ای داریم با هم میخوریم دیگهه
-
@marzi-m مرسی خوبم
توخوبی؟
-
Dr_Miss دارن دعوا میکنن باو
-
@marzi-m سلامتیت
-
@marzi-m سلامتیت
-
پارادوكس يعنى :تمام روز به دوست داشتنت مشغول باشم
و آخر شب بفهمم ندارمَت ...
-
جان به جانم بکنند
من دلم پیشِ همانیست
که نیست...!
-
زمان امام صادق(ع) يک جواني بود، علاقه به امام صادق(ع) داشت. ولي مبتلا به شراب خواري بود. اما دهانش را آب مي کشيد. خودش را تمييزمي کرد. مي آمد جلسه امام صادق(ع) شرکت مي کرد. علاقه بسيار شديد، به حضرت داشت. حضرت(ع) هم به روي مبارکشان نمي آوردند. اين جوان يک روز خيلي شراب خورده بود. مست شده بود. و دهانش هم بوي تعفن شراب مي داد. از کوچه بن بست از منزل آمد يک جايي برود. مقداري آمد جلو، ديد امام صادق(ع) از رو برو تشريف مي آورند. از حضرت هم خيلي خجالت ميکشيد ديد خيلي مصيبت سختي برايش پيش آمده است کوچه کم عرض بود.
جوان گفت: چکار بکنم؟ اي کاش زمين دهان باز بکند، لاي زمين بروم. امام(ع) من را به اين حالت نيبيند. به ذهنش خطور کرد، که من به بهانه اين که بخواهم، بند لباسم را ببندم رو به ديوار مي کنم با لباسم ور مي روم پشت به امام مي کنم آقا هم بزرگواري مي کنند از کناره من رد مي شوند شتر ديدي نديدي. اين جوان شراب خورده رو به ديوار کرد. با لباسش شروع کرد ور رفتن. پشتش به آقا. يک وقت ديد دست پر از مهر و محبت و لطف عنايت امام صادق(ع)، با کمال نوازش به شانه اش خورد. فرمود: فلاني در هر حالي که هستيد رويتان را از ما اهل بیت برنگردانيد. پشت به ما نکنيد.....
(هیچوقت نگید دیرشده ها،آب از سرتون گذشته،وقتی فرعون داشت غرق میشد هی میگفت ؛موسی موسی،کمک ....شب وقتی موسی سجاده اش رو پهن کرد،ندا امد
موسی چرا ازتو کمک خواست جوابش را ندادی؟
چون تو خالقش نبودی؟
به عزتم سوگند اگر فقط یکبار از ته دل میخواندم او را نجات میدادم.................) -
............
-
............
-
_MILAD_ سلام
همون سلام دادم دیر ج دادید پاک کردم
روزتون خوش -
_MILAD_ سلام
همون سلام دادم دیر ج دادید پاک کردم
روزتون خوش -
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عایا شما هم نمیتوانید درس بخوانید یا فقط من اینطوریم؟
کتابو میگیری دستت نمیتونی بخونی؟
یا اصلا نمیری سمتش؟ -
کتابو میگیری دستت نمیتونی بخونی؟
یا اصلا نمیری سمتش؟Dr_Miss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کتابو میگیری دسست نمیتونی بخونی؟
یا اصلا نمیری سمتش؟والا گرفتم دستم
ولی حوصله ندارم یه حسی میگه خو دو روز استراحت کن
تولدته