هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تو این یه سال هر وقت برنامه نوشتم یه نیروی منو برد سمت یسری تاپیک های اینجا
مثل سحرخیزی و گزارش ساعت مطالعه
هر بار هم مستمر نگفتم
و یجایی دیگه ادامه ندادم
الان باز همون حسو دارمکه برم تاپیک ها رو بالا بیارم
wandering بمولا ادم یهو ی روز از خواب بلند میشه میگه: و هم اکنون انسانی نو زاده شد! بریم که زندگی را بترکونیم!
و دو روز بعد زندگی ما رو میترکونه
خدایی چرا؟ همیشه برام سواله چون خودمم خیلی اینجوری بودم و هستم -
@هویججج چی بگم سارا ما ک این حرفا رو شنیدیم و زخمش رو دلمون موند :<
دیگه راجع به خیلی چیزای خودم اعتماد به نفس ندارمMichael Vey
بابا چرت و پرت میگن بخداااا
ببین من به یه نتیجه ای رسیدم
مثلا من عاشق داکوتا رزم و معتقدم خوشگلی تر از این دختر تو دنیا وجود نداره و داشتم با خودم فکر میکردم اگه مثل اون بودم هیچ غمی تو زندگیم نداشتم
بعدم رفتم نی نی سایت یه سریا نوشتن شبیه عروسکه و خب خیلی ترسناکه و ...
مثلا همین ماهلین خودمون معتقده کره ای ها یا این داکوتا رز خوشگلی نیستن و از دخترای توپر خوشش میاد
میدونی چی میگم ؟
سلیقه ها متفاوته
مثلا اگه تو ایران یه دختر قدش 180 باشه خیلی ضایع است و مدام مسخره اش میکنن ولی توی اروپا مخصوصا ایتالیا و... جذابه و حتی میتونه یه مدل معروف بشه
شاید هرکدوم از ما که احساس کمبود اعتماد به نفس نسبت به ظاهرشون داریم دوتا دلیل داره
۱_مثل جوجه اردک زشتیم یعنی یه غاز توی دنیا اردک ها
که زیباییش رو نمیتونن درک کنن
۲_خودمون نسبت به خودمون اعتماد نفس نداریم و به خودمون عشق نمیاورزیم -
دیگه حرفای چت جی پی تی هم برام کلیشه ای شد
بس کن دیگه مرد!
"میدونم که چه حسی داری! حق داری که این حس رو داشته باشی!" -
Michael Vey
بابا چرت و پرت میگن بخداااا
ببین من به یه نتیجه ای رسیدم
مثلا من عاشق داکوتا رزم و معتقدم خوشگلی تر از این دختر تو دنیا وجود نداره و داشتم با خودم فکر میکردم اگه مثل اون بودم هیچ غمی تو زندگیم نداشتم
بعدم رفتم نی نی سایت یه سریا نوشتن شبیه عروسکه و خب خیلی ترسناکه و ...
مثلا همین ماهلین خودمون معتقده کره ای ها یا این داکوتا رز خوشگلی نیستن و از دخترای توپر خوشش میاد
میدونی چی میگم ؟
سلیقه ها متفاوته
مثلا اگه تو ایران یه دختر قدش 180 باشه خیلی ضایع است و مدام مسخره اش میکنن ولی توی اروپا مخصوصا ایتالیا و... جذابه و حتی میتونه یه مدل معروف بشه
شاید هرکدوم از ما که احساس کمبود اعتماد به نفس نسبت به ظاهرشون داریم دوتا دلیل داره
۱_مثل جوجه اردک زشتیم یعنی یه غاز توی دنیا اردک ها
که زیباییش رو نمیتونن درک کنن
۲_خودمون نسبت به خودمون اعتماد نفس نداریم و به خودمون عشق نمیاورزیمدر هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
۲_خودمون نسبت به خودمون اعتماد نفس نداریم و به خودمون عشق نمیاورزیم
من خودم هنوز به اون مرحله نرسیدم ولی یه خانمی بود توی نی نی سایت مدام میگفت داداشام خیلی خوشگلن دخترا روشون کراش میزنن
من خوشگل نیستم داداشم بهم گفته زشته فلانی بهمان
بعد اومد سعی کردم رو اعتماد به نفسش کار کنه
گفت توی کنابخوته یه دختری بهم گفت من فکر میکردم تو خیلی مغرور باشی چون خیلی خوشگلی
من تقریبا 1چ تا از تایپک هاش رو خوندم و این تایپک آخر که اینجوری بود خیلی برام جذاب بوپ -
باید یاد بگیری اول خودت خودت رو دوست داشته باشی
-
باید یاد بگیری اول خودت خودت رو دوست داشته باشی
چون اونجوری اعتماد به نفسنت بیشتر میشه و یه هاله انرژی دورت بوجود میاد
-
@هویججج دقییقا
دوست ندارم خانوماته رفتار کنم. دوست دارم دیوونه باشم. اما تصمیمای اشتباه نگیرم و لوس نباشمMichael Vey
آفرین دقیقااااا منمممم -
ممنون از پرنیا بابت ایگنور
-
به هرحال مطالبی که میدونستم رو باهات به اشتراک گذاشتم سیسی چون خودمم خیلی احساس کمبود دارم تو این زمینه و دارم روش کار میکنم 🫶🥸
-
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
۲_خودمون نسبت به خودمون اعتماد نفس نداریم و به خودمون عشق نمیاورزیم
من خودم هنوز به اون مرحله نرسیدم ولی یه خانمی بود توی نی نی سایت مدام میگفت داداشام خیلی خوشگلن دخترا روشون کراش میزنن
من خوشگل نیستم داداشم بهم گفته زشته فلانی بهمان
بعد اومد سعی کردم رو اعتماد به نفسش کار کنه
گفت توی کنابخوته یه دختری بهم گفت من فکر میکردم تو خیلی مغرور باشی چون خیلی خوشگلی
من تقریبا 1چ تا از تایپک هاش رو خوندم و این تایپک آخر که اینجوری بود خیلی برام جذاب بوپ@هویججج خیییلی حرفات درسته
میدونی چجوری سارا؟
ممکنه یه ادم ۱۰ تا حرف خوب از بقیه بشنوه و ۱ حرف بد
بعد میدونی چی بشه؟
ادم همه اون ۱۰ تا حرف خوب رو فدای اون ۱ حرف بد میکنه
میگه همه اون ۱۰ تا دروغ و از سر دلسوزی بودن ک اون ۱ حرف بده که درسته
و این خیلی بده... -
نمیدونم بعضیا سر و ته کدوم پیازن که تو همه چی هستن
-
ممنون از پرنیا بابت ایگنور
@هویججج داداش صبر کن بخونم و حس کنم حرفات رو و جوابتو بدممم
-
نقطه مرسییی
تبریک اصلی به شما که با برگشت شکوهمندانه م جمعتون رو منور کردم و از این روزگار تیره و تار درتون آوردم🥹🪄 -
به هرحال مطالبی که میدونستم رو باهات به اشتراک گذاشتم سیسی چون خودمم خیلی احساس کمبود دارم تو این زمینه و دارم روش کار میکنم 🫶🥸
@هویججج آره تو خودتم اعتماد بنفس نداری راجع به یه سری چیزای خودت
ما دو تا آدمی هستیم که به قولی: "رطب خورده منع رطب کی کند" میفهمی چی میگم؟
اگر اندکی دلی فارغ تر و جیبی پربار تر داشتیم، در واقع باید بخاطر همه این چیزا بریم پیش تراپیست..
لااقل من که دیگه ریشهم پوسیده -
@هویججج خیییلی حرفات درسته
میدونی چجوری سارا؟
ممکنه یه ادم ۱۰ تا حرف خوب از بقیه بشنوه و ۱ حرف بد
بعد میدونی چی بشه؟
ادم همه اون ۱۰ تا حرف خوب رو فدای اون ۱ حرف بد میکنه
میگه همه اون ۱۰ تا دروغ و از سر دلسوزی بودن ک اون ۱ حرف بده که درسته
و این خیلی بده...Michael Vey
نه من دلسوزی نکردم جدی گفتم
الان مثلا احساس میکنی توپر یا تپلی چون خودت رو با کره ای ها مقیاسه میکنی درصورتی که کردها و لرها عاشق اینجور دختران
هرچند من بازم تاکید رو اینه که برات مهم نباشه بقیه چی ازت میخوان و چطوری دوست دارن چه لر چه ترکه چه ...
اون ظاهری که از خودت دوست داری داشته باشه
مثلا اگه دوست داری موی کوتاه داشته باشی کوتاه کن اگه دوست داری لاغر کنی لاغر کن
اصلا برات مهم نباشه بقیه چی میگن چون تو فقط یه بار زندگی میکنی و چه خوبه که اون شریک زندگیت عاشق پرنیا واقعی با ظاهری که پرنیا خودش دوست داره بشه نه ظاهری که بقیه از پرنیا خواستن -
دیشب یهو زد به سرم
ساعت ۱ شب کیف سفارش دادم
هیچوقت فکر نمیکردم که منی که هنیشه مامانمو بابت این دیوونگیاش سر خرید کردن مسخره میکردم خودمم اینجوری بشموسطیو دوست داشتم ولی تموم شده بود... پس سمت راستیو خریدم
دیشب یهو زد به سرم
ساعت ۱ شب کیف سفارش دادم
هیچوقت فکر نمیکردم که منی که هنیشه مامانمو بابت این دیوونگیاش سر خرید کردن مسخره میکردم خودمم اینجوری بشموسطیو دوست داشتم ولی تموم شده بود... پس سمت راستیو خریدم
چرا کیفی که خریدم رو ایگنور کردین
️
-
ناناعت شودم
️
️
️
️
-
دیشب یهو زد به سرم
ساعت ۱ شب کیف سفارش دادم
چرا کیفی که خریدم رو ایگنور کردین
️
Michael Vey
پیامی در جهت عدم ایگنور